Barejka - Czw 23 Maj, 2013 u mnie we wsi zeby nie wino i piwo to juz dawno by sklepu nie bylo sam nie pijam "wina" MoRToN - Czw 23 Maj, 2013 W komputroniku teoretycznie maja uczciwe podejście - cena z półki jest za cash, chcesz płacić kartą to +2% i tyle.was79 - Czw 23 Maj, 2013 Proline podobnie, jak kartą to doliczająM - Pią 24 Maj, 2013 Tutaj ciekawostka - co powiedział dokładnie czarny islamista a co zostało wycięte przez telewizje:
Cytat:
Na Allaha, przysięgamy na wszechmocnego Allaha, że nigdy nie przestaniemy z wami walczyć, póki nie dacie nam spokoju. Wiele z mądrości Koranu mówi, że musimy walczyć z nimi tak długo, póki oni walczą z nami. Oko za oko, ząb za ząb. Przepraszamy kobiety, które musiałby być świadkami dzisiejszego zdarzenia, ale w naszym kraju kobiety widzą to samo. Nigdy nie będziecie bezpieczni. Usuńcie swój rząd, oni o was nie dbają. Myślicie, że David Cameron ucierpi, gdy nasza broń przemówi? Myślicie, że wasi politycy zginą? Nie. Zginą normalni ludzie, jak Ty, lub Twoje dzieci.
Fajnie pokazuje jak CNN robi ludzi prosto w chuja .Anonymous - Pią 24 Maj, 2013
Cytat:
Myślicie, że David Cameron ucierpi, gdy nasza broń przemówi? Myślicie, że wasi politycy zginą? Nie. Zginą normalni ludzie, jak Ty, lub Twoje dzieci.
Poza tym fragmentem bylo puszczone cale w TV. Zarownow w TVP Info jak i CNN widzialem. Moze teraz okroili material?Anonymous - Pią 24 Maj, 2013 Szukałem tego filmiku w "spaczonym rybnym" ale nie było,dziwne,przeciez to takie zabawne-zakrwawiony gość który przed chwilą upierdolił komuś głowekamil - Pią 24 Maj, 2013 " to bardzo smutne, że niektórzy mylą meczet z maczetą..."M - Pią 24 Maj, 2013 Ja myślę że to są ofiary rasizmu i nietolerancji religijnej które nie wytrzymały presji społecznej - należy ich zwolnić i przeprosić.dzik - Pią 24 Maj, 2013
MoRToN napisał/a:
W komputroniku teoretycznie maja uczciwe podejście - cena z półki jest za cash, chcesz płacić kartą to +2% i tyle.
A ponieważ nie mogą tak robić to wersja oficjalna jest taka:
"cena zawiera rabat za płatność gotówką"Anonymous - Pią 24 Maj, 2013 http://kontakt24.tvn24.pl...em,1168310.html
Niedługo Polska będzie krajem gdzie "suma wszystkich pomników Jezusa będzie największa na Świecie" Bart - Pią 24 Maj, 2013 M - Pią 24 Maj, 2013
Niedługo Polska będzie krajem gdzie "suma wszystkich pomników Jezusa będzie największa na Świecie"
Stawianie podobizn boga to jest największy hardcore jaki można uczynić przeciwko swojej wierze.
Z Dekalogu:
Cytat:
Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebie w górze i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią. 5Nie będziesz się im kłaniał ani służył. Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą; 6a czyniący miłosierdzie tysiącom tych, którzy mię miłują i strzegą przykazań moich.
was79 - Pią 24 Maj, 2013 Dobrze niech stawiają jak najwięcej!
Popatżcie na USA, rozpasanie moralne, pedały się rzenią, murziny po ulicah hodzą, żydy w bankach kruluja, nieliczne pomniki i co? tornadami ich pokarało za to zło!Anonymous - Pią 24 Maj, 2013 Grzech bałwochwalstwa !!
Słowa Boga zmienili i celom swym poddali !!!