Jakarti - Pią 23 Wrz, 2011 ooo tutaj c2 vts ma 9,2 do 100 wiec ja juz nic nie wiem http://www.zeperfs.com/en/duel1889-1240.htmAnonymous - Pią 23 Wrz, 2011 co strona to wynik
MINI ma:
wg Carfolio.com -> 7,2s
wg zeperfs.com -> 7,7s
ciężko powiedzieć kto ma racje mi - Pią 23 Wrz, 2011 na Carfolio są dane fabryczne, na zeperfsie - średnie z testów w różnych miejscach.tfelek - Pią 23 Wrz, 2011 Auto może nie jest mistrzem prostej bo nie po to zostało kupione choć fajnie przyśpiesza i nie jest zawali drogą.. hehe Forum poznałem już rok temu dzięki Adamowi "206 GTI" .
Jeśli chodzi o moje zdanie i 2 tygodnie jazdy to jest dużo bardziej pewne w prowadzeniu i lepiej przyśpiesza od 206 cc 2.0 136KM - bo takiego miałem wcześniej.anjas - Pią 23 Wrz, 2011 ZePerf to jakaś lipa. Wg niego Yaris TS dostaje baty od mojego 307.
Myślę, że na ulicy yaris raczej by zaskoczył...
...swoją drogą ćwiartkę robią niemal identycznie...anjas - Pią 23 Wrz, 2011 jakoś słabo cisnęli tego yarisa, że ma 9,7 do setki. Nie możliwe Anonymous - Pią 23 Wrz, 2011 to jest TYLKO Yaris
1140kg wagi
130+KM & 170+Nm z 1.8litra?
to katalogowo 9.3s do 100...
ćwiartka w 16.8
tyle mówi fabryczny spec. na żywo może "zaskoczyć"?anjas - Pią 23 Wrz, 2011
AleX_R53 napisał/a:
to jest TYLKO Yaris
widać od razu, że nie miałeś nigdy ts'a
zresztą dałeś dane TS II, które nijak się mają do TS I generacji, który zaskakuje pod każdym względem. To chyba najbardziej udana konstrukcja w historii motoryzacji. A na pewno najbardziej zaskakująca na ulicy!Anonymous - Pią 23 Wrz, 2011
anjas napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
to jest TYLKO Yaris
zresztą dałeś dane TS II, które nijak się mają do TS I generacji, który zaskakuje pod każdym względem. To chyba najbardziej udana konstrukcja w historii motoryzacji. A na pewno najbardziej zaskakująca na ulicy!
no nie miałem... może kiedyś będę miał okazję się usadowić na miejscu pasażera w TS Igen i zobaczyć. Póki co dla mnie jest to tylko Yaris
danych Y TS o którym piszesz nie mogę znaleźć.Janusz - Pią 23 Wrz, 2011
AleX_R53 napisał/a:
no nie miałem... może kiedyś będę miał okazję się usadowić na miejscu pasażera w TS Igen i zobaczyć. Póki co dla mnie jest to tylko Yaris
bluźnisz..... potęgę TS może przyćmić tylko siena na brobecie Jacek - Pią 23 Wrz, 2011
anjas napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
to jest TYLKO Yaris
zresztą dałeś dane TS II, które nijak się mają do TS I generacji, który zaskakuje pod każdym względem. To chyba najbardziej udana konstrukcja w historii motoryzacji. A na pewno najbardziej zaskakująca na ulicy!
tego nie przebije nawet skóra anjasa!mi - Pią 23 Wrz, 2011
Janusz napisał/a:
bluźnisz..... potęgę TS może przyćmić tylko siena na brobecie
anjas - Pią 23 Wrz, 2011 koniec spamowania!
yaris jest cool i tyle w temacie powitań Jacek - Pią 23 Wrz, 2011
mi napisał/a:
Janusz napisał/a:
bluźnisz..... potęgę TS może przyćmić tylko katol w berecie