a co Ty innego możesz napisać niż to, ze wszystkie ToyoTy fajne są...smutny pantofelek.
anjas napisał/a:
koniec spamowania.
yaris jest cool i tyle w temacie powitań
amen!Jacek - Pią 23 Wrz, 2011 ale ty jesteś fajny faldzip - Pią 23 Wrz, 2011 chodzi o ta 1.5L?Anonymous - Pią 23 Wrz, 2011
Jacek napisał/a:
:lol2: ale ty jesteś fajny
Ty nie... ale mi to różnicy nie robi Jakarti - Pią 23 Wrz, 2011 uspokoicie siem?
czy po bananie?Jacek - Pią 23 Wrz, 2011 ja jestem bardzo spokojny anjas - Pią 23 Wrz, 2011 ehh, supersamochody zawsze wzbudzały kontrowersje.
Uspokójcie się proszę. Apeluję o wzajemny szacunek i poszanowanie praw forumowiczów. Pamiętajcie, że wypowiadać tu może się każdy, każdy może dzielić się własnymi przemyśleniami, ale rację mam ja.Janusz - Pią 23 Wrz, 2011
AleX_R53 napisał/a:
a co Ty innego możesz napisać niż to, ze wszystkie ToyoTy fajne są...smutny pantofelek.
alex ile jesteś na forum ?? czyżbyś nie znał potęgi Yarisa??Jakarti - Pią 23 Wrz, 2011 Alex,
Janusz napisał/a:
alex ile jesteś na forum ?? czyżbyś nie znał potęgi Yarisa??
poza tym mamy taka umowe, ze jak wódki z Jackiem nie piles to generalnie bez osobistych wycieczek bo to nieeleganckie.
a Yaris to auto legenda - zawsze jest najlepsze, a na ulicy potrafi zaskoczyc. to dogmat.Anonymous - Pią 23 Wrz, 2011
Jakarti napisał/a:
poza tym mamy taka umowe, ze jak wódki z Jackiem nie piles to generalnie bez osobistych wycieczek bo to nieeleganckie.
Nie mam zamiaru z Jackiem pić a osobistych wycieczek pod Jego adresem nie zaobserwowałem z mojej strony, więc nie bardzo wiem o co chodzi.
To, ze Yaris jest super-samochodem zdążyłem zauważyć jakiś czas temu mi - Pią 23 Wrz, 2011 nie no ziom, proszę Cię...Jakarti - Pią 23 Wrz, 2011 dobra - w takim razie nie rozmawiajcie.
zapewne zaczelo sie od zdjecia i calej sytuacji, do ktorej teraz ponownie nawiazales.
koniec tej internetowej gadki - do samochodow i na tor kurfa sobie wyjasniac a nie posty nabijac..no name - Pią 23 Wrz, 2011 ale o so chodzi Mrozu - Pią 23 Wrz, 2011
Janusz napisał/a:
Marina dobrze się rucha??
Nie wiem, ale z przyjemnością się dowiemjogi - Pią 23 Wrz, 2011
tfelek napisał/a:
Witam Chciałem się przywitać posiadacz Twingo II RS 133 Cup
Witam.
Gratuluję auta.
Też podróżuję TRS. Jest nas już dwóch na HH
Tłoku jeszcze nie ma, ale od czegoś trzeba zacząć;)
W tym samym artykule napisali.., cyt:
In der Folge notiert das Messgerät am Ende des 180 Meter langen Slalomparcours eine eindrucksvolle Durchschnittsgeschwindigkeit von 69,4 km/h.
69,4km/h to wynik Twingo RS w teście slalomu 18 metrów.
Pokonał w nim wszystkie hot hatche , również te większe o rozmiar i dwa ( w tym Clio RS III, czy Mini Cooper S, Leona Cupre R itp.)
To auto naprawdę nieźle skręca.