KonradMK - Wto 15 Cze, 2010 na łeb im się to zawali i ciekawe kto im go ubezpieczy Jakarti - Wto 15 Cze, 2010 hehehe,
widzialem te pekniecia ale mysle, ze inspektor budowlany i nadzor nie pozwolilby na oddanie do uzytku budynku, ktory moze sie zawalic.. odpowiadaja za to karnie jesli sie nie myle..
pekniecia i inne takie niedoskonalosci nie zagrazaja konstrukcji widocznie KonradMK - Wto 15 Cze, 2010 fajnie że ktoś coś takiego wymyślił ale ciekaw jestem jak to wygląda z punktu widzenia rynku nierychomości. Kto im dał tą działkę i dlaczego tak tanio, skąd wzięli projekt budynku, kto za to zapłacił, skąd w ogóle mieli kasę i jak wielka to była kasa? socjalizmem mi to pachnie.KonradMK - Wto 15 Cze, 2010 przyjemne
Barejka - Wto 15 Cze, 2010 odwiedzialem dzisiaj antalex, normalnie mistrz wyscig 1.5h i wyjezdzam ze zrobiona obnizona belka
szkoda ze nie odwiedzialem kuzynki GeKo - Śro 16 Cze, 2010 KonradMK, polecam cały filmRyba - Śro 16 Cze, 2010
Barejka napisał/a:
odwiedzialem dzisiaj antalex, normalnie mistrz wyscig 1.5h i wyjezdzam ze zrobiona obnizona belka
szkoda ze nie odwiedzialem kuzynki
Zawsze Ci moge dac namiary na moja
Na ile Cie skasowali ?Barejka - Śro 16 Cze, 2010 Ryba, 660 pln czyli maks jaki mogli wziac, spalanie wyszlo 7.5l Ryba - Śro 16 Cze, 2010 No maks maks,
ja powiedzialem ze polece kolegom to mi daj 30 pln rabatu. Zawsze 5%
Tak czy inaczej miales duzo blizej niz ja, ale moim zdaniem zrobili belke profi wiec oplacalo sie tyle przejechac.
Ty ale przyznaj ze ta ich siedziba to speluna w chójBarejka - Śro 16 Cze, 2010 tez mi kufa dalej miales delikatnie ponad 400 ja 370
szczeze to zeby nie opinie innych uzytkownikow nigdy bym nie oddal do tej budy zadnego auta, ale opinia i gwarancja na naprawe robi swoje pojechalem tam wiedzac tyko jak nazywa sie wiocha, zapomnialem adresu i numeru telefonu na szczescie jakis starzec na rowerze marki ukraina pomogl, ale mimo to dojazd maja mizerny, zeby nie internet to pewnie nie mieliby zadnego klienta aaa i jeszcze cos, dziwne ze wszyscy pracownicy jezdza VAGami a nie francuzami Ryba - Śro 16 Cze, 2010 No ja tam tez ledwo trafilem, bo GPS w noki jednak dziala jak dziala i to bardziej jest zabawka niz GPS, ale jakos poszlo, jakis mieszkaniec wsi mnie zaprowadzil pod samiutki warsztat.
Z tego co gadalem z tym szefem, to oni glownie sie opieraja na sprzedazy wysylkowej.
No fakt, jezdza praktycznie samymi TDI, jeden gosc mial chyba tylko stara lagune.
Ale biedni nie sa, bo jak ja bylem to wlasnie kilku sie wybieralo posmigac skuterem wodnym po okolicznych bagienkach Barejka - Śro 16 Cze, 2010 glownie warszaty do nich wysylaja belki, jak ja bylem jeden mial jeszcze astre
ale w tej poczekalni co spedzilem z 15 mogliby zainwestowac w jakas nowsza prase a nie z 2006 ale okolica przyjemna, zwiedzilem jej kawalek pieszo, bardzo cicho i spokojnie tam jest Anonymous - Śro 16 Cze, 2010 660 to max za belkę w 106? sympatycznie Barejka - Śro 16 Cze, 2010 max przy okazji dali kilka rad i dali trytytke gratis ktora przyczepilem kabel od sondy Ryba - Śro 16 Cze, 2010
Barejka napisał/a:
max przy okazji dali kilka rad i dali trytytke gratis ktora przyczepilem kabel od sondy