To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

KonradMK - Wto 15 Cze, 2010

na łeb im się to zawali i ciekawe kto im go ubezpieczy :)
Jakarti - Wto 15 Cze, 2010

hehehe,

widzialem te pekniecia ale mysle, ze inspektor budowlany i nadzor nie pozwolilby na oddanie do uzytku budynku, ktory moze sie zawalic.. odpowiadaja za to karnie jesli sie nie myle..

pekniecia i inne takie niedoskonalosci nie zagrazaja konstrukcji widocznie :)

fajnie że ktoś coś takiego wymyślił ale ciekaw jestem jak to wygląda z punktu widzenia rynku nierychomości. Kto im dał tą działkę i dlaczego tak tanio, skąd wzięli projekt budynku, kto za to zapłacił, skąd w ogóle mieli kasę i jak wielka to była kasa? socjalizmem mi to pachnie.

przyjemne

Barejka - Wto 15 Cze, 2010

odwiedzialem dzisiaj antalex, normalnie mistrz wyscig 1.5h i wyjezdzam ze zrobiona obnizona belka :faja:
szkoda ze nie odwiedzialem kuzynki :rotfl:

GeKo - Śro 16 Cze, 2010

KonradMK, polecam cały film
Ryba - Śro 16 Cze, 2010

Barejka napisał/a:
odwiedzialem dzisiaj antalex, normalnie mistrz wyscig 1.5h i wyjezdzam ze zrobiona obnizona belka :faja:
szkoda ze nie odwiedzialem kuzynki :rotfl:

Zawsze Ci moge dac namiary na moja :lol2:

Na ile Cie skasowali ?

Barejka - Śro 16 Cze, 2010

Ryba, 660 pln czyli maks jaki mogli wziac, spalanie wyszlo 7.5l :faja:
Ryba - Śro 16 Cze, 2010

No maks maks,
ja powiedzialem ze polece kolegom to mi daj 30 pln rabatu. Zawsze 5% ;D

Tak czy inaczej miales duzo blizej niz ja, ale moim zdaniem zrobili belke profi wiec oplacalo sie tyle przejechac.

Ty ale przyznaj ze ta ich siedziba to speluna w chój

tez mi kufa dalej miales delikatnie ponad 400 ja 370 :D
szczeze to zeby nie opinie innych uzytkownikow nigdy bym nie oddal do tej budy zadnego auta, ale opinia i gwarancja na naprawe robi swoje ;) pojechalem tam wiedzac tyko jak nazywa sie wiocha, zapomnialem adresu i numeru telefonu o_O na szczescie jakis starzec na rowerze marki ukraina pomogl, ale mimo to dojazd maja mizerny, zeby nie internet to pewnie nie mieliby zadnego klienta o_O aaa i jeszcze cos, dziwne ze wszyscy pracownicy jezdza VAGami a nie francuzami :D

Ryba - Śro 16 Cze, 2010

No ja tam tez ledwo trafilem, bo GPS w noki jednak dziala jak dziala i to bardziej jest zabawka niz GPS, ale jakos poszlo, jakis mieszkaniec wsi mnie zaprowadzil pod samiutki warsztat.
Z tego co gadalem z tym szefem, to oni glownie sie opieraja na sprzedazy wysylkowej.
No fakt, jezdza praktycznie samymi TDI, jeden gosc mial chyba tylko stara lagune.
Ale biedni nie sa, bo jak ja bylem to wlasnie kilku sie wybieralo posmigac skuterem wodnym po okolicznych bagienkach :lol2:

glownie warszaty do nich wysylaja belki, jak ja bylem jeden mial jeszcze astre :D
ale w tej poczekalni co spedzilem z 15 mogliby zainwestowac w jakas nowsza prase a nie z 2006 o_O ale okolica przyjemna, zwiedzilem jej kawalek pieszo, bardzo cicho i spokojnie tam jest :)

Anonymous - Śro 16 Cze, 2010

660 to max za belkę w 106? sympatycznie :)

max przy okazji dali kilka rad i dali trytytke gratis ktora przyczepilem kabel od sondy :rotfl:
Ryba - Śro 16 Cze, 2010

Barejka napisał/a:
max przy okazji dali kilka rad i dali trytytke gratis ktora przyczepilem kabel od sondy :rotfl:

Podejrzewam, ze zawsze inkasuja cene max ziom ;)