Marek23 - Pią 23 Wrz, 2011 Fajne te Twingo,choc szkoda,ze to Renault. Musze zrobic lajtowe,zeby wyrobic sobie opinie...Anonymous - Pią 23 Wrz, 2011 witam,
pawel, 205 GTI'87 r. -> szok EmerytRs2 - Pią 23 Wrz, 2011 to ogłoszenie matrymonialne?
pisz do mi;D
a tak wogle to Danone czy Bakoma?tfelek - Sob 24 Wrz, 2011
jogi napisał/a:
tfelek napisał/a:
Witam Chciałem się przywitać posiadacz Twingo II RS 133 Cup
Witam.
Gratuluję auta.
Też podróżuję TRS. Jest nas już dwóch na HH
Tłoku jeszcze nie ma, ale od czegoś trzeba zacząć;)
W tym samym artykule napisali.., cyt:
In der Folge notiert das Messgerät am Ende des 180 Meter langen Slalomparcours eine eindrucksvolle Durchschnittsgeschwindigkeit von 69,4 km/h.
69,4km/h to wynik Twingo RS w teście slalomu 18 metrów.
Pokonał w nim wszystkie hot hatche , również te większe o rozmiar i dwa ( w tym Clio RS III, czy Mini Cooper S, Leona Cupre R itp.)
To auto naprawdę nieźle skręca.
Siemka jogi ale chyba znamy sie z Forum twingo.. Fajnie jak bys wpadł i czasem cos napisał.. pozdrowas79 - Sob 24 Wrz, 2011 Ja tam się nie znam, ale z moich obserwacji na autodromie to TS i TRS chodzą podobnieJakarti - Sob 24 Wrz, 2011
tfelek napisał/a:
Siemka jogi ale chyba znamy sie z Forum twingo.. Fajnie jak bys wpadł i czasem cos napisał.. pozdro
powialo chlodem mi - Pon 26 Wrz, 2011 wysyp jakiś, a zdjęć siusiaka żaden nie wklei... Kto to w ogóle aktywuje? M - Pon 26 Wrz, 2011 JA?mi - Pon 26 Wrz, 2011 no to weź zdjęć przynajmniej półnagich wymagaj, ej! alphaOne - Pią 30 Wrz, 2011 witam wszystkich!Shymek - Pią 30 Wrz, 2011 Witam bardzo serdecznie
Mieszkam w Gdańsku, pracuję w Olsztynie więc można mnie spotkać tu i tu i pomiędzy w trasie Najczęściej w Megane II RS a weekendowo w czarnomatowym Clio 3 po tuningu
+1
zwłaszcza jeśli to to clio o którym myślę
ale w sumie może mylę samochody bo to trochę jednak dziwne żeby cały tydzień jeździc paliwożernym megan rs, a w weekendy wyciągać clio 1.2
dawaj foty to sie wszystko wyjaśni M - Pią 30 Wrz, 2011 Witamy kolegę z Gdańska!Shymek - Pią 30 Wrz, 2011 Bo to jest Clio do lansu i sie weekendowo przmieszcza na imprezy motoryzacyjne bo jest democarem Ma wyglądać - nie musi jechać (zresztą jak tu się rozpędzić autem które wisi kilka cm nad ziemią?)