Anonymous - Śro 16 Cze, 2010 Spotykacie takie dziwne zjawisko na drogach jak mamuśki wystawiające wózek z dzieckiem na przejście dla pieszych i czekające aż samochód się zatrzyma samemu stojąc na chodniku? No kur.wa zabierałbym prawa rodzicielskie...
Dziś zyebauem taką glupią piz.dę...Loko - Śro 16 Cze, 2010 Tego jeszcze nie widziałem, ale zawsze tez wkurzają mnie matki które na wąskiej drodze bez pobocza idą i zamiast to one być bliżej środka drogi, a dzieciak przy poboczu to na odwrót.Anonymous - Śro 16 Cze, 2010 Mnie rowerzyści , ktorzy cisną środkiem , dzis mi dzieciak wyskoczył , stał jak wmurowany , jak hamowałemFranek - Śro 16 Cze, 2010
AndreXSi napisał/a:
Spotykacie takie dziwne zjawisko na drogach jak mamuśki wystawiające wózek z dzieckiem na przejście dla pieszych i czekające aż samochód się zatrzyma samemu stojąc na chodniku? No kur.wa zabierałbym prawa rodzicielskie...
Dziś zyebauem taką glupią piz.dę...
Nie nawidzę tego!
To te kur.wy powinno sie rozjechać.
Pełno tego jest.Ryba - Czw 17 Cze, 2010 Wejdzie do 16v ?
zainspirowany linkiem badiego "ale urwał" w SB.
dobrze przykurfil ale co interesujace.. pikup zaczal sie palic. Janusz - Czw 17 Cze, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aF9ig_KcekQ
3;56 Ryba - Czw 17 Cze, 2010 to jest ta zajebista maszyna, tak ? Anonymous - Czw 17 Cze, 2010 Tą ładę widziałem w akcji w niedzielę podczas Rajdu Ziębickiego. Krótko - mistrz Ryba - Czw 17 Cze, 2010 ądre, obczaj z glosem na 3:56 KonradMK - Czw 17 Cze, 2010 W związku ze zbliżającymi się urodzinami Marcela, jak zwykle Kondziowy kwas czyli zapraszam na film:
Anonymous - Czw 17 Cze, 2010