GeKo - Pią 30 Wrz, 2011 Janusz, Co ty o tym możesz wiedzieć Janusz - Pią 30 Wrz, 2011
GeKo napisał/a:
Janusz, Co ty o tym możesz wiedzieć
od starszych kolegów słyszałem GeKo - Pią 30 Wrz, 2011
Janusz napisał/a:
GeKo napisał/a:
Janusz, Co ty o tym możesz wiedzieć
od starszych kolegów słyszałem
A to w porządku, słuchaj się starszych a daleko zajedziesz Anonymous - Pią 30 Wrz, 2011
Shymek napisał/a:
Witam bardzo serdecznie
Mieszkam w Gdańsku, pracuję w Olsztynie więc można mnie spotkać tu i tu i pomiędzy w trasie Najczęściej w Megane II RS a weekendowo w czarnomatowym Clio 3 po tuningu
Pozdrawiam - Szymon
witoj Szymq Marolek - Pią 30 Wrz, 2011 Witam
nazywam sie Marcin, jestem z Warszawy jezdze Subraru Imprezą Gt a do upalania zakupiłem ostatnio vts.misiek86electro - Sob 01 Paź, 2011 pochwa-l sie jak uciułałeś 132km
EDIT: Nie lepiej subaru upalac a jezdzic saxo ? Mati1989 - Sob 01 Paź, 2011 Witam wszystkich forumowiczów
Auto: Astra F c20xe
Anonymous - Sob 01 Paź, 2011 Czemu Rabi Dżunior sie jeszcze nie przywitał ? misiek86electro - Nie 02 Paź, 2011 eagle eyes oł jeeeeeeeee
Na poważnie to siemankono name - Nie 02 Paź, 2011 Mati1989, witamy tylko po co takie wielkie foto wklejasz Jacek - Nie 02 Paź, 2011
Marolek napisał/a:
Witam
nazywam sie Marcin, jestem z Warszawy jezdze Subraru Imprezą Gt a do upalania zakupiłem ostatnio vts.
Witam. Czy podkreślenie tego że jesteś z WARSZAWY ma świadczyć o tym że jest kolejnym banankiem w tym zacnym gronie?Gaydek - Nie 02 Paź, 2011 Mati1989, witam i polecam IrfanView M - Nie 02 Paź, 2011
Jacek napisał/a:
Marolek napisał/a:
Witam
nazywam sie Marcin, jestem z Warszawy jezdze Subraru Imprezą Gt a do upalania zakupiłem ostatnio vts.
Witam. Czy podkreślenie tego że jesteś z WARSZAWY ma świadczyć o tym że jest kolejnym banankiem w tym zacnym gronie?
Jacek Jacku...Jacek - Nie 02 Paź, 2011 sorry. może kolo spoko, ale słabią mnie te stolyczne hasełka i podkreślenia i nic na to nie poradzę.
na wakacjach jak się spotyka ludzi i komuś coś nie pasuje to wiadomo że jest z Warszawy i zaraz sam to podkreśla.
a kilku babanów ty jest i tyle...niech se żyja. pozdro.
przeanalizuj drogi Macieju przywitania warszawskiej młodzieży i resztę to sam zobaczysz M - Nie 02 Paź, 2011 Jacku masz uczulenie jakies. To normalne ze jak sie ktos wita na ogolnopolskim forum to pisze skad jest. To zaden plus ani minus skad kto jest a tylko informacja. Jakos nie pojechales po chlopakach z gdanska za to ze napisali skad sa prawda? Nie wiem jaka krzywde Ci zrobili ludzie zamieszkujacy miasto stoleczne ale to nie powod zeby sie tak zachowywac.