Jacek - Nie 02 Paź, 2011 nie zrozumiesz tego M - Nie 02 Paź, 2011 Tak wiem jestes szalonym wirtuozem życiaPiTT - Nie 02 Paź, 2011 oj Jacku, będzie latara w dach Jacek - Nie 02 Paź, 2011
M napisał/a:
Tak wiem jestes szalonym wirtuozem życia
gówno tam..
po prostu tak jest i tyle.
uczulenie też mam na ciuli ze śląska którzy drą się pod urzędem marszałkowskim że autonomia dla śląska i takie tam.. albo jeżdżą z flagami na maskach. tak samo jest z "pajacami z warszawy" takie moje zdanie, chyba mogę mieć..czy nie?
latara? spoko Vlodarsky - Nie 02 Paź, 2011 dzisiaj szedłem sobie ulicą i jechali kibicie Wisły Kraków czterema autobusami w eskorcie policji - k.u.r.wa bydło - powinni być zamknięci w zoo.
Witam,
jestem z WarszawyJacek - Nie 02 Paź, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Witam, jestem z Warszawy
PiTT - Nie 02 Paź, 2011 ja już dawno temu pisałem że wpisanie w profil miejsca zamieszkania Warszawy + jeszcze jakiegoś auta za 50k+ działa jak czerwona płachta na byka M - Nie 02 Paź, 2011 Mozesz ale zwracam Ci uwage ze witanie kogos w ten sposob to wystawianie zlej opinii dla Bytomia. Jacek - Nie 02 Paź, 2011 o i widzisz PiTT tu się mylisz i tego nie rozumiesz.
u nas w Warszawie to nie przejdzie
reasumując, skoro ktoś nie kuma, mam uczulenie na podkreślanie tego że ktoś jest z Warszawy i tyle.
idę oglądać film o śląskich górnikachJacek - Nie 02 Paź, 2011 chój tam z Bytomiem, w niektórych spawach 100 razy lepsze od stołecznego wysoko zadartego noskano name - Nie 02 Paź, 2011 myślełem że coś poważnego w temacie się
stało a to tylko przepychanki odnośnie warsiaffki Jacek - Nie 02 Paź, 2011
no name napisał/a:
... a to tylko przepychanki odnośnie warsiaffki
o właśnie a to nie ma nic wspólnego z normalnymi ludźmi mieszkającymi w mieście Warszawano name - Nie 02 Paź, 2011 Może teraz podpadnę co niektórym ale fakt że
sporo osób robi taką a nie inną reklamę temu miastu.
Temat zasłyszany od znajomego który był świadkiem
rozmowy w Egipcie dwóch rodzin z warszawy.
On też z wawy więc zapytał z jakich dzielnic pochodzą
bo może jakoś blisko mieszkają koło siebie,
odpowiedz była następująca:
Pierwsi z Grójca a drudzy z Mińska Mazowieckiego,
ścisłe centrum Jacek - Nie 02 Paź, 2011 takich historii słyszałem kilka w ciągu jednego dnia pobytu na półwyspie helskim, i to mnie wkórwia.
jakoś nikt nie podkreśla że jest Wrocławia albo z Poznania..ciekawe z czego to wynika.
chyba z kompleksów bo normalni ludzie się tak nie zachowują.no name - Nie 02 Paź, 2011 Jacek, na pewno kompleksy mają tutaj jakąś rolę
ale niestety w dwie strony. Pierwszy Twój post odnosnie
tego że kolo jest z wawy też może być postrzegany jako kompleks.
Mnie tam w sumie ryba bo jestem ze śląska a mieszkam w wawie