To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Jacek - Nie 02 Paź, 2011

może, jak ktoś jest mi to w stanie przetłumaczyć to będę wdzięczny, warto nad sobą pracować.
Koto - Nie 02 Paź, 2011

Wisi mi to kto jest z Warszawy, a kto z Parzydłowic Dolnych ale pamiętam taką historię...
Jeżdżę sobie na desce w snowparku i podbija do mnie gośc który bardziej zajmował się zagadywaniem niż jazdą, zaczął tak:
-Siema ziom, co tam, jestem z Warszawy, a w ogóle mój ziomek robił muzykę do polskiej wersji Jozina z Bazin :rotfl:

Jacek - Nie 02 Paź, 2011

więc nie jest ci to obojętne bo o tym piszesz i tak samo mam na to uczulenie jak TY i pewnie eM razem z PiTTem też ;) (choć co do tych dwóch na końcu mogę się mylić)
kamil - Nie 02 Paź, 2011

ja jestem z pod Wrocławia, ale mieszkam w Warszawie od 28 lat i kocham to miasto z jego wadami i zaletami. Mam dystans do weków, warszaffki, bananów z Grójca, co mówią na Helu, ze są z Warszawy, itp. Wkurffiam się jak ludzie tu pracują, mieszkają a nie biorą czynnego udziału w życiu tego miasta i ciągle psioczą i marudzą. Po prostu to urok i smaczek stolicy -> miasta napływowego. Śmieszy mnie ciągła wojna Polska vs. Warszawa. Ludzi się ocenia kim są, a nie skąd są. Pozdrawiam.

Ps. Właśnie wróciłem z Wrocławia i powiem szczerze, że zazdroszczę im nowej obwodnicy :)

no name - Nie 02 Paź, 2011

Koto napisał/a:
-Siema ziom, co tam, jestem z Warszawy

Ciekawe czy był :] , tak czy inaczej żenada ale
właśnie takie osoby pracują na opinie wawy.

Ja się nasłuchałem już sporo w temacie że mam ( jeszcze ) bmw,
niestety sporo osób dalej pracuje na taki wizerunek firmy

budzik - Nie 02 Paź, 2011

Wrocław jest piękny :jupi:
Jacek - Nie 02 Paź, 2011

prawda, właśnie takie osoby pracują na opinię "warszawki" ale to nie ma nic wspólnego z Warszawą i na to mam uczulenie!
Koto - Nie 02 Paź, 2011

Jacek napisał/a:
więc nie jest ci to obojętne bo o tym piszesz i tak samo mam na to uczulenie jak TY

Ale mnie to nie drażni ani trochę, bardziej mnie to rozbawiło, on był na prawdę dumny, z ziomka i Warszawy ;) Poza tym to jeszcze żadnego buraka ze stolicy nie poznałem, zawsze spoko ludzie :)

Jacek - Nie 02 Paź, 2011

Koto napisał/a:
Jacek napisał/a:
więc nie jest ci to obojętne bo o tym piszesz i tak samo mam na to uczulenie jak TY

Ale mnie to nie drażni ani trochę, bardziej mnie to rozbawiło, on był na prawdę dumny, z ziomka i Warszawy ;) Poza tym to jeszcze żadnego buraka ze stolicy nie poznałem, zawsze spoko ludzie :)

luz, Ty reagujesz tak ja inaczej, spotkałeś jednego cepa ja trochę więcej..niech sobie ćwoki żyją

Janusz - Nie 02 Paź, 2011

Cytat:
ja już dawno temu pisałem że wpisanie w profil miejsca zamieszkania Warszawy + jeszcze jakiegoś auta za 50k+ działa jak czerwona płachta na byka :D

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
mistrz, niech to ktoś wydzieli :D

M - Nie 02 Paź, 2011

Jacek napisał/a:
Marolek napisał/a:
Witam
nazywam sie Marcin, jestem z Warszawy jezdze Subraru Imprezą Gt a do upalania zakupiłem ostatnio vts.

Witam. Czy podkreślenie tego że jesteś z WARSZAWY ma świadczyć o tym że jest kolejnym banankiem w tym zacnym gronie?
Odcinajac sie od tej dyskusji zacytuje tutaj Jacka - moim zdaniem to jest chamskie co napisales i tyle.
michool_vt - Nie 02 Paź, 2011

generalnie to bardzo mi z tego powodu wszystko jedno
Jacek - Nie 02 Paź, 2011

M napisał/a:
Jacek napisał/a:
Marolek napisał/a:
Witam
nazywam sie Marcin, jestem z Warszawy jezdze Subraru Imprezą Gt a do upalania zakupiłem ostatnio vts.

Witam. Czy podkreślenie tego że jesteś z WARSZAWY ma świadczyć o tym że jest kolejnym banankiem w tym zacnym gronie?
Odcinajac sie od tej dyskusji zacytuje tutaj Jacka - moim zdaniem to jest chamskie co napisales i tyle.

bo jestem chamem

PiTT - Nie 02 Paź, 2011

Janusz napisał/a:
Cytat:
ja już dawno temu pisałem że wpisanie w profil miejsca zamieszkania Warszawy + jeszcze jakiegoś auta za 50k+ działa jak czerwona płachta na byka :D

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
mistrz, niech to ktoś wydzieli :D

wiem że tak już nie jest, ale specjalnie dorzuciłem do ognia :D
są natomiast niektóre fora gdzie jak wbijesz się z furą za "wieksze" pieniadze to od razu pada pytanie: skad w takim wieku stac Cie na takie auto
przykre to i tyle
ja sam chyba nie lubie warszawiaków bo za kazdym razem jak wyjezdzam na ulice mam ochote wysiasc i napierdzielac kijem za to co wyczyniaja na drodze xD

Jacek - Nie 02 Paź, 2011

myślisz że tylko warszawiacy robią borutę na drodze? nie wrzucaj wszystkich do jednego wora!