Peter - Sob 26 Maj, 2007 kurcze nigdy bym nie podejrzewal skrzyni...:)nie wiedzialem ze klowe tak pieknie chodza...chcialbym to miec u siebie CHRZANEK - Sob 26 Maj, 2007 Brzmia pieknie, dzialaja tez super, ale dog ringi trzeba zmieniac co 1000km.
Za to mozna bic bez sprzegla w obie strony 106 - Sob 26 Maj, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Odp dot obrazek nr 2
wow nie wiedzialem ze to twoj saxofon :D :D :D heh jaki swiat jest maly : )))
to saxo kiedys /ze 4 lata taemu - jeszcze na starych czarnych tablicach bylo /
stalo pod moim domem...
wloty nie bardzo... halogeny calkiem ok, ale ty juz ich nie masz chyba zalozonych?CHRZANEK - Sob 26 Maj, 2007 No moj moj - wyglada jak wyglada, jak splace to sie za niego biore - od wlotow zaczne
Myslalem ze wiedziales i dlatego te dwie fotki razem dales Misiek_lbn - Wto 29 Maj, 2007 http://wiadomosci.onet.pl...7,kioskart.html
na łopatologii można zarobić 3.5-4 tyś plnów ?? :549:
jadę do wawki w takim razie... chyba coś panowie redaktorzy przesłodzilinox - Wto 29 Maj, 2007 buhahaha to tak jak pisali ile można zarobić w innych krajach Europy przesadzali czasami podwojnie , tylko ze w takim wypadku nawet jak okazało się inaczej to nadal człowiekowi opłacało się pracować za granicą.anjas - Wto 29 Maj, 2007
sharxhunter napisał/a:
na łopatologii można zarobić 3.5-4 tyś plnów ?? :549:
można i 50 000, ale nikt nie chce tyle zapłacić
a tak serio to niedawno skończyłem remont domu. Główny majster (nie szef firmy, ale koleś, który zasuwał ale pilnował innych) przytulał (do łapki) 4 tysie miesięcznie i podobno ciąglu muszą mu podnosić, bo straszy, że wyjedzie... Moim zdaniem nie tak źle jak na powiedzmy szczerze podstawowe kwalifikacje...Loko - Wto 29 Maj, 2007 Operator spychacza w krakowie w jednej z wiekszych firm budowlancyh zarabia 5000 zl, tyle samo co jego kierownik z wyzszym wyksztalceniem. Tak sie porobilo ze brakuje takich ludzi i trzeba im tyle placic.anjas - Wto 29 Maj, 2007 prawa rynku...Misiek_lbn - Czw 31 Maj, 2007 http://przewodnik.onet.pl...91,artykul.html
szukam sponsora... :547:Janusz - Czw 31 Maj, 2007 najlepszy jest komentarz tego kolesia od golfa II.... <hahaha>Anonymous - Wto 05 Cze, 2007 o miałam temat
o nie mam tematu
a już myślałam, że jestem taka znana
ps. nie lubie być sweetie ...
pozdrJanusz - Wto 05 Cze, 2007 Fajny masz podpis pod nickiem.... lepeij szybko nabij kilka postów zeby sie zmienił.. bo jak ta banda napalencuw zobaczy taka propozycje to hoho...... ruchy posówiste i nawet motyla noga nie pomoze..... Anonymous - Wto 05 Cze, 2007
Janusz napisał/a:
Fajny masz podpis pod nickiem.... lepeij szybko nabij kilka postów zeby sie zmienił.. bo jak ta banda napalencuw zobaczy taka propozycje to hoho...... ruchy posówiste i nawet motyla noga nie pomoze.....
nie mam się co już martwić posty mi pokasowano Janusz - Śro 06 Cze, 2007 Nabijesz kilka niedługo i znowu bedzie to samo :diabel2: ale nei to zeby zniechecał do pisania....