To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Marek23 - Pią 30 Kwi, 2010

Info dla wszystkich ludzi 2 kategorii(Ślązaków)... 11 maja jest ostatni egzamin na licencje R2. W czwartek będę wiedział wszystko...
M - Pią 30 Kwi, 2010

Ślązacy to ludzie drugiej kategorii?

eM napisał/a:

Szpileczka z mojej strony drogi eMie, w stronę jednego pięknego i bogatego bywalca warszawskich top klubów.

M - Pią 30 Kwi, 2010

Marek23 napisał/a:
eM napisał/a:

Szpileczka z mojej strony drogi eMie, w stronę jednego pięknego i bogatego bywalce warszawksich top klubów.

aaaa paniał :) nie jestem w grupie docelowej

eM napisał/a:
Marek23 napisał/a:
eM napisał/a:

Szpileczka z mojej strony drogi eMie, w stronę jednego pięknego i bogatego bywalce warszawksich top klubów.

aaaa paniał nie jestem w grupie docelowej

Przykro mi,ale nie :jupi:

Koto - Pią 30 Kwi, 2010

Janusz napisał/a:
Koto a po Wadowicach czasem nie jeździsz ??

A zdarza się, przejazdem Kraków-Cieszyn, lub na odwrót. Drogi do zabawy w okolicach pewnie są więc chętnie bym zboczył z trasy kiedyś ;)

Janusz - Pią 30 Kwi, 2010

Cytat:
A zdarza się, przejazdem Kraków-Cieszyn, lub na odwrót. Drogi do zabawy w okolicach pewnie są więc chętnie bym zboczył z trasy kiedyś ;)

eee, ale mi chodzi o to czy sie po nich plątasz czasem, bo ja to rally widziałem w rożnych miejscach Wadowic, raz na myjni na orlenie chyba o 7 rano, kiedys jechało główną droga od krk ale skręciło w wiochy, raz wyjeżdżało z bp, a raz jechało do suchej.b

Dróg w okolicy mojego domu jest od choooooja, ale większość się nie nadaje, bo albo duży ruch, albo mnóstwo zabudowań, albo słaba widoczność tego co za zakrętem, albo choojowa nawierzchnia, albo wszystko na raz. Poskręcać jest gdzie ale ponapinać na 100 % już ciężko. Jesli jednak nie boisz się wyboi to mam jeden mega odcinek bez zabudowań, zakręt w zakręt, łatwy do zamknięcia :) Tyle ze tam nie ma dziur, ale aslfat czy co to tam jest (chyba smołowka) jest mega nie równy, felg nie pokrzywisz ale zawias trochę dostanie. ale widoczność całkiem dobra poki pola w około nie zarosły, a ruchu bardzo mały... do spokojnego upalania wystarcza trzy fury, bo nie ma na tym odcinku żadnych drug wlotowych, tylko ktoś potrzebny na początku i na końcu.
tak wiec gdybyś kiedyś był przejazdem i miał czas to jak najbardziej zapraszam.

Koto - Pią 30 Kwi, 2010

No to ciężko powiedziec, myjnię na orlenie zaliczałem, bp też, na suchą beskidzką raz jechałem. Przejazdem będę pewnie nie raz, pójdzie PW jak będzie parcie na szybszą jazdę.
Marek23 - Sob 01 Maj, 2010

Już po... Trasa to same proste i szykany niestety. Jacku Czajku przejechał 3 przejazdy czysto,niestety osiągi i zawias 106 nie powalają i szans na pudło nie było.
Ja na dzień dobry spóźniłem hamowanie, potem samochód sam zgasł w szykanie, co zrobił z resztą jeszcze w następnym przejeździe. Troszke sie wkurwiłem i pierwszy raz w życiu zaliczyłem beczkę i to 3 razy w sumie. Jeden czas był niezły,ale chu.j z tym.
Tomcat szedł nieźle,ale nie wiem czy sie dostał na pudło. Za tydzień chyba znowu sie pojawię...

Jacek - Sob 01 Maj, 2010

było bardzo milo poznac właściwosci 106, bardzo mistrz wyścig :)
Tomcat - Sob 01 Maj, 2010

Marek23 napisał/a:
Już po... Trasa to same proste i szykany niestety. Jacku Czajku przejechał 3 przejazdy czysto,niestety osiągi i zawias 106 nie powalają i szans na pudło nie było.
Ja na dzień dobry spóźniłem hamowanie, potem samochód sam zgasł w szykanie, co zrobił z resztą jeszcze w następnym przejeździe. Troszke sie kurcze i pierwszy raz w życiu zaliczyłem beczkę i to 3 razy w sumie. Jeden czas był niezły,ale chu.j z tym.
Tomcat szedł nieźle,ale nie wiem czy sie dostał na pudło. Za tydzień chyba znowu sie pojawię...

Tomcat dostał się na podium. Niestety na najniższy stopień. W sumie to jestem zadowolony, bo poprzednim razem jechałem jak pinda i na za wiele nie liczyłem, ale tym razem już fajnie czułem auto, przejazdy były czyste i cały czas był progres. Mały niedosyt jest, bo do II miejsca zabrakło mi coś 0,18 sek, a do pierwszego 0,72 chyba... Także ciasno i jednak zostają myśli typu "a jakbym tu raz dołożył, a może tam później zahamował..."

Marek i Czajus jechali według mnie ładnie, a dalsze miejsce to w dużej mierze wina fury. Czas na poziomie 2:03 tym autem to na prawdę zayebysty wynik. Szacun :) i tak wogóle miło było poznać, dobre chopoki z was :*

PS. ta gruba menda z BK musi klękać do miecza menelom spod dworca ! Jacuś, załatwisz to ? ;D

qbica - Sob 01 Maj, 2010

Tomcat napisał/a:

PS. ta gruba menda z BK musi klękać do miecza menelom spod dworca ! Jacuś, załatwisz to ? ;D

heheh, Ty tez nie miales oslonietej klemy? ;D

Tomcat - Sob 01 Maj, 2010

qbica napisał/a:
Tomcat napisał/a:

heheh, Ty tez nie miales oslonietej klemy? ;D

Nie, nawet nie zaglądnął pod maskę. Mógłbym mieć nawet akumulator włożony na luźno i fontanne oleju z silnika. Nie spodobało mu się tym razem mocowanie pasa kierowcy. Pomijam fakt, że to było już moge siódme (7!!!) BK na Tychach, z czego chyba trzecie albo czwarte robione przez niego i nigdy do tego nie miał zastrzeżeń. Co lepsze to stwierdził iż mocowanie pasa w fotelu z wygaśniętą FIA, na orginalnej, dedykowanej szynie również jest nieprawidłowe i pewnie mi to ktoś przyspawał :rotfl:

kaco_d - Sob 01 Maj, 2010

było fajnie fajnie:D dzienki chopcy za spoko miszcz sobotni wyścig.
gratki Tomcat,
nic tylko zbieram na kubły,pasy i r8 :P

kaco_d - Sob 01 Maj, 2010

"Tomcat dostał się na podium. Niestety na najniższy stopień. W sumie to jestem zadowolony, bo poprzednim razem jechałem jak pinda i na za wiele nie liczyłem,"

dziś ja jechałem ja pinda:P ale to meine debiut tym autem więc jechaliśmy sobie od tak co by troche fanu było i było:) jak się setup zmieni i wpadnie kilka ulepszeń mooooże pójdzie lepiej:)