qbus - Nie 05 Maj, 2013 Stasiu chce zlozyc EG6 na Bochenski... potem pewnie bedzie na sprzedaz... zadzwon sobie do Niego i pogadaj z nim co i jak. Ma te samochody w malym paluszku... np. driver 106 tez sie u Niego serwisuje przed rajdami.GeKo - Nie 05 Maj, 2013 Nie ujmując nic Tomaszczykowi bo jest KOT z niego, w 2011 dało się tym autem walczyć w okolice 3-5 placu. W 2012 Baran po założeniu szpery i krótkiego robił te same czasy na tych samych OSach co Tomaszczyk ale dawało to już tylko miejsca od 10-15 w gen.
Poziom sprzętowy w 2012 był wyższy niż 2011, zobaczymy jak będzie w tym roku.
W Hondach pewnie Wawrzyczek będzie najszybszy.MMaxiA7 - Nie 05 Maj, 2013 A czy zamiast sprzedawać clio bo nie tak skręca, nie lepiej zainwestować w lepsze zawieszenie, może 2b rally ma jakieś używane do opchnięcia za dobrą kase, zregenerować i założyć pojeździć, w razie czego zawsze można sprzedać po kosztach potem, może oddać tego B6 do zerkopolu ,przerobić na mniejszy tapczan, poustawiać kąty dobrze, wspawać dystanse w felgi żeby się niekapneli na BK przecież to mniej wyjdzie niż pozbycie się auta i wpakowanie wypożyczalni 15tys zł na rajd.Znam jednego że w MP i za granicą clio śmigał na tuningowym GAZie za 3000zł i potrafił wyjąć klase Marek23 - Nie 05 Maj, 2013 Mmaxi, zawias to jedno. Skrzynia to dwa, seria to dramat, a krótkie różnie się sprawuje a propo awaryjności. Jeszcze kwestia rękawa, który w clio nie działa i żeby był zyleta to trzeba troche kasy wyłozyć.
Poza tym spróbowałbym czegoś innego. Docelowo i tak pracuję nad tym by miec więcej kasy i liczę,że w PL pojedzie jakis puchar R1.
Na razie wystawię auto w pełnym specu na sprzedaż i zobaczymy. Może gdzieś coś polecę, nie wiem, ogólnie ten sezon to jakaś porażka w moim wydaniu.Anonymous - Nie 05 Maj, 2013 NIe wiem czy ktos o to pytał : Czemu nie wstawisz tego auta do jakiejejś wypożyczalni , albo czemu sam nie wynajmiesz dla innego zawodnika?Marek23 - Nie 05 Maj, 2013 Bo sam się tym biznesowo nie zajmę,brak czasu, a 24h na dobe nie chce pracować. A jak ktoś to będzie za mnie robił, to na pewno na tym nie zarobię.layer - Pią 17 Maj, 2013 Marek23: zdaje się, że myślałeś o kupnie Vti -> Michał Duda po raz kolejny - rajdy.hoga.pl106 - Wto 18 Cze, 2013 pilot poszukiwany na http://www.rajdziemibochenskiej.pl/Kuner - Wto 18 Cze, 2013 Ja także poszukuję pilota na Rajd Bocheński dla Pawła Turczynowicza (seicento vk).
Jak coś to walić na priv. Sprawa piiiilna rallyfilip - Sob 05 Paź, 2013 Coś cicho w temacie, a chłopcy dziś dzwonili w Jastrzębiu na potęgę!
Mnie najbardziej szkoda znajomych z białego CC, chyba skasowali karoserie
zajcev_28 - Nie 06 Paź, 2013
rallyfilip napisał/a:
Coś cicho w temacie, a chłopcy dziś dzwonili w Jastrzębiu na potęgę!
Trochę się działo... nas pokonał Tiger...
Bad-i - Pon 21 Kwi, 2014 Panowie kto leci Zamkowy?
I moze ktos chetny na
http://autosport-lodz.pl/...p-zacznie-rsmoljarek-malopolska - Czw 24 Kwi, 2014 Wybiera sie ktos na ogladare na mikolowski? Polecicie jakies ciekawe miejsce? Najlepiej na odc: 1/4 matt - Czw 24 Kwi, 2014 ja sie wybieram qbus - Czw 24 Kwi, 2014 Nie odpowiadasz na pytanie
Jarek my jedziemy ekipa. Celuje w os2 i jakies miejsca na laczniku szutrowym.