ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
no name - Sob 03 Gru, 2011 Ja piernicze, fajna ale słabo nadaje się do tego lapek
postawiony w sypialni na stoliku śniadaniowym Anonymous - Sob 03 Gru, 2011 Gdzie wy jesteście jestem tępy nie potrafię dołączyćM - Sob 03 Gru, 2011
Czesio napisał/a:
Gdzie wy jesteście jestem tępy nie potrafię dołączyć
Ja jeszcze nie gram. Dolacze sie okolo godziny 21. Macie headsety zeby pogadac w trakcie gry!Anonymous - Sob 03 Gru, 2011 niee , ale już nakurwiam Janusz - Sob 03 Gru, 2011 kurde jak tam sie zaprasza do znajomych bo nie ogarniamAnonymous - Sob 03 Gru, 2011 Ostra siepa tam jest będę jeszcze ok 23
ale żadna z tych postaci jakoś mi nie podchodziAnonymous - Sob 03 Gru, 2011 Ja wchodzę do gry przez jakaś godzinę będę Janusz - Nie 04 Gru, 2011 umawiamy sie dzisiaj np na 17-18 ??M - Nie 04 Gru, 2011 Ja bardzo chetnie Jak Ci sie gralo?no name - Nie 04 Gru, 2011 Ja walczyłem dzisiaj w nocy coś około 3-ej,
nawet kilku zjarałem w akcjach M - Nie 04 Gru, 2011 Podpalacz to super postac do rozbijania pchania wozka Moge dac wam troche fajnych broni ktore mam w nadmiarze no name - Nie 04 Gru, 2011 rezerwuje
Fajnie by było Janusz - Nie 04 Gru, 2011 ja tez poproszę. ogólnie moim zdaniem gorsze to do takiego klubowego grania niż cs... tutaj poprostu idziesz i napierasz przed siebie tam było skradania itp itd a tu to jest młocka na maskakubas - Nie 04 Gru, 2011
Janusz napisał/a:
ja tez poproszę. ogólnie moim zdaniem gorsze to do takiego klubowego grania niż cs... tutaj poprostu idziesz i napierasz przed siebie tam było skradania itp itd a tu to jest młocka na maska
+1 cs był mistrzem Janusz - Nie 04 Gru, 2011 szkoda ze nie umiem w niego grac, ale fakt faktem ze do kubowych potrzeb był idealny