GeKo - Wto 26 Lip, 2011 Tomaszczyk A6 pewnie zmiecie, nowy silnik Kubata tez jestem ciekaw, ale obstawiam że w TOP10 wchodzi.qbus - Wto 26 Lip, 2011 Lista jest b fajna, Mateusz CTR'em będzie szedł jak zły. W n2 też jakby tak bardziej bogato
Fydiego saxo tez jedzie bez pomiaru, na prawym z Dudziakiem
O i Chmielewski znowu z Siutą.CHRZANEK - Wto 26 Lip, 2011
Bad-i napisał/a:
Zyga leci Felicjanką w RSMP
Może w środku jakiś kit-car siedzi ???
W sumie liczy się fun i o to chodzi qbica - Wto 26 Lip, 2011 Tomaszczyk wraca qbus - Pon 01 Sie, 2011 Tomaszczyk juz teraz jedzie na nowym motorze? W ogóle wiadomo coś więcej o tym silniku czy tylko tyle że miało to być B16A (drugiej generacji) jakoś zmodzone czy seria ze stożkiem? z artkulu w WRC wynika ze dopiero od dolnoślaskiego, za to mowi o nowym nadwoziu, on cos chcial kombinowac z lekką podłogą z odlewu z czegos tam gdzieś tam... ktos wie na czym to stanelo?
Witam poszukuje pilnie pilota na rajd rzeszowski ......
interesuje mnie osoba ktora ma doswiadczenie jako pilot
start astra opc zainteresowanych prosze o kontakt 608-410-246Bad-i - Pon 01 Sie, 2011
106 napisał/a:
loczek mistrz
1 sierpnia 2011
pilot pilnie poszukiwany na rajd rzeszowski
Witam poszukuje pilnie pilota na rajd rzeszowski ......
interesuje mnie osoba ktora ma doswiadczenie jako pilot
start astra opc zainteresowanych prosze o kontakt 608-410-246
nastepnym razem wezme od niego kase i pojade
a tak na powaznie to moze kogos macie wolnego - bardzo sympatyczny chlopak Mick - Pon 01 Sie, 2011 Badi, o mnie nawet nie pomyślałeś wiedząc, że chłopak nie ma pilota na Karkonoski, a teraz to <dupa> Anonymous - Wto 02 Sie, 2011 Ktoś jedzie na Rzeszowski na oglądare??Chyba sie z rodzinką wybiore.Jest jekies pole namiotowe w okolicy??speed555 - Wto 02 Sie, 2011 Ja mialem jechac ale jade jednak do roboty na Nurburgring na Scirocco R CupAnonymous - Wto 02 Sie, 2011
speed555 napisał/a:
Ja mialem jechac ale jade jednak do roboty na Nurburgring na Scirocco R Cup
Zabierz nas ze sobą !!!!!speed555 - Wto 02 Sie, 2011 No niestety chcialbym ale nie da rady:/
zastanawialem sie czy rzeszow czy nurburgring, ale przekonali mnie hotelem z 3 basenami (w tym jeden na dachu) i oczywiscie za free wszystko (w tym alko za free) jarek-malopolska - Wto 02 Sie, 2011
rabarbar napisał/a:
Ktoś jedzie na Rzeszowski na oglądare??Chyba sie z rodzinką wybiore.Jest jekies pole namiotowe w okolicy??
ja jade, zawsze jezdziłem rano-wieczór wracałem, drugi dzien to samo a tym razem mam zamiar jechac pod namiot mam zamiar spac mniej/wiecej w połowie Lubenii, jest tam takie miejsce biwakowe, z tego co sie orientuje kilka osob tam tez ma spac i rano w sobote przemiescic sie dalej na odcinki Wrobel - Wto 02 Sie, 2011 Mistrz pole namiotowe jest na serwisie... spi tam taka ekipa ze szok
a tak powaznie to na Lubeni faktycznie byla taka miejscowka ogrodzona plotem z miejscem na ognicho itd... strasznie tylko jacys szalency sie w nocy wsciekali po drodze niewiem jaki wplyw na to mial fakt ze w drugi dzien rajdu odcinek szedl poprostu pod prad jarek-malopolska - Wto 02 Sie, 2011 sa dwa takie miejsca nieopodal siebie, jedno jest zagrodzone i zamkniete a drugie ogolnodostepne.. ja na drugi dzien wybieram sie na odcinek husów ale jako ze najprawdopodobniej nie ma tam opcji na rozłozenie namiotu (zeby nie być gonionym z jakimis widłami w nocy) to bede spał na lubieni i rano sie przemieszcze.. Czesc osob ktora jedzie na testowy bedzie tam spała z czwartku na piatek bo rano beda mieli OeS przed namiotem, ale czesc deklaruje tez zostanie tam na kolejna noc