To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

GeKo - Wto 26 Lip, 2011

Tomaszczyk A6 pewnie zmiecie, nowy silnik :) Kubata tez jestem ciekaw, ale obstawiam że w TOP10 wchodzi.
qbus - Wto 26 Lip, 2011

Lista jest b fajna, Mateusz CTR'em będzie szedł jak zły. W n2 też jakby tak bardziej bogato :)

Fydiego saxo tez jedzie bez pomiaru, na prawym z Dudziakiem :)

O i Chmielewski znowu z Siutą.

CHRZANEK - Wto 26 Lip, 2011

Bad-i napisał/a:
Zyga leci Felicjanką w RSMP

Może w środku jakiś kit-car siedzi ??? :D :D :D

W sumie liczy się fun i o to chodzi :)

qbica - Wto 26 Lip, 2011

Tomaszczyk wraca :jupi:
qbus - Pon 01 Sie, 2011

Tomaszczyk juz teraz jedzie na nowym motorze? W ogóle wiadomo coś więcej o tym silniku czy tylko tyle że miało to być B16A (drugiej generacji) jakoś zmodzone czy seria ze stożkiem? z artkulu w WRC wynika ze dopiero od dolnoślaskiego, za to mowi o nowym nadwoziu, on cos chcial kombinowac z lekką podłogą z odlewu z czegos tam gdzieś tam... ktos wie na czym to stanelo?

Takie coś znalazłem:
http://www.youtube.com/watch?v=dMidJI6doTc - OS Widaczów
http://www.youtube.com/watch?v=YWASH1NB78k - OS Husów

106 - Pon 01 Sie, 2011

loczek mistrz :D

1 sierpnia 2011

pilot pilnie poszukiwany na rajd rzeszowski

Witam poszukuje pilnie pilota na rajd rzeszowski ......
interesuje mnie osoba ktora ma doswiadczenie jako pilot
start astra opc zainteresowanych prosze o kontakt 608-410-246

Bad-i - Pon 01 Sie, 2011

106 napisał/a:
loczek mistrz :D

1 sierpnia 2011

pilot pilnie poszukiwany na rajd rzeszowski

Witam poszukuje pilnie pilota na rajd rzeszowski ......
interesuje mnie osoba ktora ma doswiadczenie jako pilot
start astra opc zainteresowanych prosze o kontakt 608-410-246

nastepnym razem wezme od niego kase i pojade :]
a tak na powaznie to moze kogos macie wolnego - bardzo sympatyczny chlopak :)

Mick - Pon 01 Sie, 2011

Badi, o mnie nawet nie pomyślałeś wiedząc, że chłopak nie ma pilota na Karkonoski, a teraz to <dupa> :P
Anonymous - Wto 02 Sie, 2011

Ktoś jedzie na Rzeszowski na oglądare??Chyba sie z rodzinką wybiore.Jest jekies pole namiotowe w okolicy??
speed555 - Wto 02 Sie, 2011

Ja mialem jechac ale jade jednak do roboty na Nurburgring na Scirocco R Cup
Anonymous - Wto 02 Sie, 2011

speed555 napisał/a:
Ja mialem jechac ale jade jednak do roboty na Nurburgring na Scirocco R Cup

Zabierz nas ze sobą !!!!!

speed555 - Wto 02 Sie, 2011

No niestety chcialbym ale nie da rady:/
zastanawialem sie czy rzeszow czy nurburgring, ale przekonali mnie hotelem z 3 basenami (w tym jeden na dachu) i oczywiscie za free wszystko (w tym alko za free) ;D

jarek-malopolska - Wto 02 Sie, 2011

rabarbar napisał/a:
Ktoś jedzie na Rzeszowski na oglądare??Chyba sie z rodzinką wybiore.Jest jekies pole namiotowe w okolicy??

ja jade, zawsze jezdziłem rano-wieczór wracałem, drugi dzien to samo a tym razem mam zamiar jechac pod namiot ;) mam zamiar spac mniej/wiecej w połowie Lubenii, jest tam takie miejsce biwakowe, z tego co sie orientuje kilka osob tam tez ma spac i rano w sobote przemiescic sie dalej na odcinki ;)

Wrobel - Wto 02 Sie, 2011

Mistrz pole namiotowe jest na serwisie... spi tam taka ekipa ze szok :rotfl:
a tak powaznie to na Lubeni faktycznie byla taka miejscowka ogrodzona plotem z miejscem na ognicho itd... strasznie tylko jacys szalency sie w nocy wsciekali po drodze niewiem jaki wplyw na to mial fakt ze w drugi dzien rajdu odcinek szedl poprostu pod prad :rotfl:

jarek-malopolska - Wto 02 Sie, 2011

sa dwa takie miejsca nieopodal siebie, jedno jest zagrodzone i zamkniete a drugie ogolnodostepne.. ;) ja na drugi dzien wybieram sie na odcinek husów ale jako ze najprawdopodobniej nie ma tam opcji na rozłozenie namiotu (zeby nie być gonionym z jakimis widłami w nocy) to bede spał na lubieni i rano sie przemieszcze.. Czesc osob ktora jedzie na testowy bedzie tam spała z czwartku na piatek bo rano beda mieli OeS przed namiotem, ale czesc deklaruje tez zostanie tam na kolejna noc ;)