apropos wora i niedzielnego wieczoru, kto chce pomuldać?PiTT - Nie 02 Paź, 2011
Jacek napisał/a:
myślisz że tylko warszawiacy robią borutę na drodze? nie wrzucaj wszystkich do jednego wora!
obserwuję tablice, więc jak widzę lokalne blachy to mnie krew zalewa
inaczej jest jak widzę obce tablice, wtedy wpuszczam jak ktoś się zagubi
co innego jak widzę dokładnie to samo auto na obcych blachach i za każdym razem wbija się na cwaniaka, tego nie akceptuję
uważam że właśnie takie osoby które chwalą się przy byle powodzie że są z Wawy i czują się przez to lepsi, przekładają takie samo zachowanie na drogę, im przecież wolno więcej Gaydek - Nie 02 Paź, 2011 cześć!Bonczek - Nie 02 Paź, 2011
misiek86electro napisał/a:
eagle eyes oł jeeeeeeeee
Oczy orła? misiek86electro - Nie 02 Paź, 2011
Bonczek napisał/a:
misiek86electro napisał/a:
eagle eyes oł jeeeeeeeee
Oczy orła?
nie znam nazewnictwa tjuningowych gadzetów
o światła mi chodziło to nie eagle eyes?? Misiek_lbn - Nie 02 Paź, 2011 engel ajs !
Jacek - Nie 02 Paź, 2011 Bonczek - Nie 02 Paź, 2011 roj - Nie 02 Paź, 2011 Mati1989 - Pon 03 Paź, 2011 Jakarti - Pon 03 Paź, 2011 po weekendize otworzylem 3 tematy z wieksza iloscia postow i w kazdym jest / byl mega bajzel.. jak Wy mozecie to czytac? od razu przypomina mi sie forum mustanga gdzie kazdy post jest na temat nie da sie tego czytac..
witam nowych, a szczegolnie wszystkie nowe Cliutki III was79 - Pon 03 Paź, 2011 Tylko nie mów, że nie odwiedziłeś sołdka Michał - Pon 03 Paź, 2011 Jakarti - Pon 03 Paź, 2011 Michał,
nie napisales nic
widzialem soldka ale nie wszedlem na poklad EmerytRs2 - Pon 03 Paź, 2011
kamil napisał/a:
Śmieszy mnie ciągła wojna Polska vs. Warszawa. Ludzi się ocenia kim są, a nie skąd są. Pozdrawiam.