- benzyna po 3 złote, olej po 2,50 plna, lpg 8 pln
agrii anjas - Czw 24 Cze, 2010 ja mam jeszcze lepszy program niż Walle. Na mnie głosujcie!
mój program wyborczy:
- podatki 100% dla zarabiających więcej niż 20.000 netto (niech oddają złodzieje wszystko co mają. Jak ktoś zarabia 20 tysięcy to musi być komunistą i zlodziejem. Powinien wszystko oddać nam, prawdziwym Polakom!
- podatek 1% dla zarabiających mniej niż 4.000 netto, do tego ulgi podatkowe
- płaca minimalna 3000 zł netto (dopłaca Państwo, bo firmy by poupadały... A jak wiemy Państwo ma nieskończone zasoby pieniędzy, więc nie upadnie. W razie czego NBP może dodrukować tyle ile potrzeba.
- płatny 100% urlop wychowawczy dla matek przez 3 lata po urodzeniu pierwszego dziecka, przy drugim i trzecim 2 lata i rok
- benzyna po 20 groszy, olej po 25 groszy. Co piąty litr gratis.
- dopłata 10000 ojro do wymiany auta. Nie więcej niż 5 wymian samochodów w roku.
- służba zdrowia płatna przez wszystkich - 1% miesięcznych zarobków
- podatek na drogi i mosty 0,25% msc dochodów płatne co miesiąc
- 1000 prezerwatyw, dmuchana lala i dildo na rodzinę na msc od Rządu
- TV i radio publiczne bez abonamentu. TV płaci widzom za każdą obejrzaną reklamę 10 złotych. W końcu tyle milionów biorą złodzieje za reklamy i na nas, widzach zarabiają. A to przecież nasza, publiczna telewizja!
- kredyty niskooprocentowane na pierwsze 3 mieszkania. Na 4 i 5 mieszkanie normalny kredyt.
- zasiłek po stracie pracy w wysokości 800% zarobków przez pierwsze 30msc - przy pierwszej stracie, przy drugiej stracie 300% przez 20 miesiące, przy trzeciej - brak
- WF rozszerzony i przedłużony
- usunięcie instytucji gimnazjum
- matura z matematyki
- egazaminy na studia obowiązkowe
- więcej kasy na policję
- więcej kasy na wojsko
- ograniczenie uposażenia posła do 50% aktualnych
- ograniczenie mozliwości ABW
- 50% aktualnie otrzymywanej kasy dla ex ubeków
- emerytura po 15 latach dla wojskowego, policjanta i strażaka oraz dla wszystkicj którzy mają w rodzinie mundurowych, albo któryś z sąsiadów jest mundurowym, albo widzieli kiedyś mundurowego w telewizji.
- podwyżki 500% w policji. Możliwość wytrzelenia miesięcznie 1000 nabojów "na użytek własny"
- brak kary za obronę własną (w skrócie)
- opłata tylkoo za skończone autostrady
- zakaz palenia w miejscach publicznych
- dozywotni zakaz prowadzenia pojazdow za wartość powyżej 0,5 promila. A jak ktoś w tym stanie dodatkowo prowadziłby samochód to oprócz pozbawienia prawa jazdy dodatkowe pozbawienie penisa. Z przyczyn oczywistych tylko za pierwszym razem i dotyczy tylko facetów.Jakarti - Czw 24 Cze, 2010 PiTT - Czw 24 Cze, 2010 królu Ty mój Gaydek - Czw 24 Cze, 2010 Mister President anjas Walle - Czw 24 Cze, 2010 myślał, myślal i wymyślił iQ - Czw 24 Cze, 2010 zalatw mi polskie obywatelstwo to oddam moj glos na ciebie Bad-i - Czw 24 Cze, 2010 anjas podoba mi się, dodaj pełne koryto i kapcie i jestes NUMERO UNO anjas - Czw 24 Cze, 2010
Bad-i napisał/a:
dodaj pełne koryto i kapcie i jestes NUMERO UNO
no właśnie już po wysłaniu posta pomyślałem, że gdybym dodał jeszcze te punkty to miałbym szasę na odebranie wyborców Kondziowi Jakarti - Czw 24 Cze, 2010 ale to chyba by byl plagiat!! KonradMK - Czw 24 Cze, 2010 pozwałbym cię od razu o kradzież własności intelektualnej i nieuczciwą konkurencję Jakarti - Czw 24 Cze, 2010 i podszywanie sieWalle - Czw 24 Cze, 2010 To ja dodam flaszkę miesięcznie w gratisie od Państwa ( na głowę w rodzinie, bez ograniczeń wiekowych) Bad-i - Czw 24 Cze, 2010 w tym wszystkim brakuje mi
- znizka na odloty
- brak podatkow od dziwexow
- dotacje na sztuczne michały
- wolny wstep do DekadyJakarti - Czw 24 Cze, 2010 - znizka na odloty - AGRI
- brak podatkow od dziwexow AGRI - cos pojeb alem
- dotacje na sztuczne michały AGRI
- wolny wstep do Dekady[/quote] (wszyscy sie tam wsypia ) NIE MA AGRI