kubas - Pią 25 Cze, 2010 No ale miał być jeden inny (iriver). Mnie śmieszy ta ambasada nic więcej bizon - Pią 25 Cze, 2010
fydi napisał/a:
Pytanie do hondziarzy. Czy można kupić zadbaną honde civic za ok 4 tyś zł? Chodzi o rocznik 91-96 czy jakoś tak. Czy silnik 1.3 pod względem niezawodności jest ok?
EG3 pod wzgledem niezawodnosci jest ok, tylko, ze za 4k to raczej bedzie parch.anjas - Pią 25 Cze, 2010 OK, zozumiem, ala dla mnie to akurat nic śmiesznego, że ambasada zamiawia mp3. Może robią jakiś konkurs i kupują na nagrody, a może potrzebują dla dzieciaków, które ich odwiedzają.
Zresztą nic chyba nie przebije kancelarii prezydenta, która kupowała viagre fydi - Pią 25 Cze, 2010
bizon napisał/a:
EG3 pod wzgledem niezawodnosci jest ok, tylko, ze za 4k to raczej bedzie parch.
to ile trzeba dać za eg3 ?fydi - Pią 25 Cze, 2010
kubas napisał/a:
No ale miał być jeden inny (iriver). Mnie śmieszy ta ambasada nic więcej
iriver mistrz. mam t10 i jest super jakość dźwięku. gra znacznie lepiej niż np. ipod nanoQukie - Pią 25 Cze, 2010 EG3 EG4 poniżej 6k chyba nie ma sensu, ale to też zależy jakie masz oczekiwaniazefir - Pią 25 Cze, 2010
fydi napisał/a:
bizon napisał/a:
EG3 pod wzgledem niezawodnosci jest ok, tylko, ze za 4k to raczej bedzie parch.
to ile trzeba dać za eg3 ?
sensownego okolo 5-6tysia
niestety ,ale zadbane czy eg3 czy eg4 czyli 1,5 niestety ale rynek ceni je nisko, ale jesli ma byc zadbany, wtedy trzeba sporo poszukac i bedzie tez odpowiednia cena bizon - Pią 25 Cze, 2010 ja moge swoje eg4 ozenic komus jakby chcial fydi - Pią 25 Cze, 2010
bizon napisał/a:
ja moge swoje eg4 ozenic komus jakby chcial
ma byc tanie w utrzymaniu i do max 5 tyś. jeżeli twoje spełnia te warunki to słucham bizon - Sob 26 Cze, 2010 eee, to nie spelnia Bart - Sob 26 Cze, 2010
fydi napisał/a:
ma byc tanie w utrzymaniu i do max 5 tyś. jeżeli twoje spełnia te warunki to słucham
za taką kasę szukałbym zadbanego cc/sc albo matiza, jeśli fur ma być bezawaryjny i tani w obyciuzefir - Sob 26 Cze, 2010
bart napisał/a:
fydi napisał/a:
ma byc tanie w utrzymaniu i do max 5 tyś. jeżeli twoje spełnia te warunki to słucham
za taką kasę szukałbym zadbanego cc/sc albo matiza, jeśli fur ma być bezawaryjny i tani w obyciu
agriiiiBonczek - Sob 26 Cze, 2010 Mam taką jedną sugestię - EG3 z tym swoim marnym d13 pali jak smok, do tego często dochodzą problemy z gaźnikiem. Jeżeli masz ograniczone aż tak finanse to rzeczywiście tylko coś z 1,5 czyli d15b2, bo to 1,3 jest po prostu bez sensu.
Co do propozycji Bart`a, to może jakiś matiz albo 106`tka? Chociaż trzeba przemyśleć tutaj motyw bezawaryjnośći w tych Hondach ceny części są praktycznie identyczne przy 1,3 i 1,5.bizon - Sob 26 Cze, 2010 lol http://www.se.pl/sport/te...ssa_143924.htmlarssss - Sob 26 Cze, 2010 Panowie kojarzy ktos Daihatsu Charade Gtti z Jaworzna?