To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

M - Sob 26 Cze, 2010

Tak. Szukaj pod hasłem
"nurek z jaworzna"
na youtube, to jest właściciel, najpierw jest z nim wywiad a potem o samochodzie jest.

arssss - Sob 26 Cze, 2010

tia ;p ogolnie chodzi o to,ze dzisiaj wlasnie takie spychalem z gruzow po płocie w ktory wjechał.
I ciekawy bylem co w tym siedzialo,bo ic na zewnatrz byl i koles tym zawijał asfalt ostro.

fydi - Sob 26 Cze, 2010

Cytat:
Mam taką jedną sugestię - EG3 z tym swoim marnym d13 pali jak smok, do tego często dochodzą problemy z gaźnikiem. Jeżeli masz ograniczone aż tak finanse to rzeczywiście tylko coś z 1,5 czyli d15b2, bo to 1,3 jest po prostu bez sensu.

Co do propozycji Bart`a, to może jakiś matiz albo 106`tka? Chociaż trzeba przemyśleć tutaj motyw bezawaryjnośći :faja: w tych Hondach ceny części są praktycznie identyczne przy 1,3 i 1,5.

To nie dla mnie, tylko dla dobrego kolegi :) Właśnie znalazł już saxo jakieś i się trochę przestraszyłem :]

No nic, proszę się nie krepować i jak coś, ktoś ma godnego polecenia to na PW śmiało :)

martin.h - Sob 26 Cze, 2010

arssss napisał/a:
Panowie kojarzy ktos Daihatsu Charade Gtti z Jaworzna?

Miało kubły i klatkę?

Anonymous - Sob 26 Cze, 2010

Dziś dobry dzień - najpierw w drodze do geko gonitwa po autostradzie z 207GTI i Imprezą WRX potem remap by geko i ciekawy powrót. Kolejny stage to wydech na rurach od geko i tłumiku od leona :P
Yarko - Sob 26 Cze, 2010

agentczor napisał/a:
remap by geko

jak odczucia ? :)

Anonymous - Sob 26 Cze, 2010

Yarko napisał/a:
agentczor napisał/a:
remap by geko

jak odczucia ? :)

Dużo lepiej idzie z dołu, odcinka wyżej. Mod wart :) Czekam na logi itd od geko :)

Ryba - Sob 26 Cze, 2010

kurde, jednak jedzenie: arbuza potem czipsów, potem znowu arbuza, potem szarlotki, potem popicia herbatą, potem znowu arbuza, potem znowu czipsów, potem znowu arbuza, potem popicie wszystkiego 7upem nie było dobrym pomysłem :lol2:
Barejka - Sob 26 Cze, 2010

Ryba, na ile metrow zaspawales podloge?? :D
GeKo - Sob 26 Cze, 2010

Yarko napisał/a:
remap by geko

Mocne słowa :rotfl:

Dobry zadbany mechanicznie fur aż trudno uwierzyć w przebieg, zwłaszcza po pracy skrzyni. Kto dba ten ma :]

arssss - Nie 27 Cze, 2010

martin.h napisał/a:
Miało kubły i klatkę?

nie zauważyłem żeby miało.
Ogólnie to miała być jazda testowa z tego co się dowiedziałem,koleś dopiero poskładał auto.
Rozwałki dokonał mechanik ktory przy aucie pracował.
I okazało się też,że był pijany .
szkoda auta.

Barejka - Nie 27 Cze, 2010

ale w blokach mieszkaja skurwysyny :crazy: w takim momencie dziekuje ze nie mieszkam w bloku i nie parkuje pod nim, jakis chuj porysowal kluczykiem wszystkie auta a dokloadnie okolo 15 :wall: kolegi auto tez porysowane tylko moj omineli :] , ale chyba dlatego ze dojechalem okolo polnocy :) byla policja chuj wylozyla a my dalej na wodeczke. Ale mam dzisiaj kapcia w giembie :D
M - Nie 27 Cze, 2010

Barejka - uwazaj na swoj jezyk, to ze jest autocenzura nie znaczy ze admin nie widzi ze co drugie słowo to chVj.
fydi - Nie 27 Cze, 2010

http://motoryzacja.interi...yle,1497966,415

Cytat:
Pierwszą dziesiątkę zamykają jeszcze VW golf II GTI i renault clio whilliams.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Anonymous - Nie 27 Cze, 2010

fydi napisał/a:
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news/najlepsze-sportowe-niemcy-w-tyle,1497966,415

Cytat:
Pierwszą dziesiątkę zamykają jeszcze VW golf II GTI i renault clio whilliams.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dziwne bo will to chyba najlepszy hh lat 90...