M - Sob 26 Cze, 2010 Tak. Szukaj pod hasłem
"nurek z jaworzna"
na youtube, to jest właściciel, najpierw jest z nim wywiad a potem o samochodzie jest.arssss - Sob 26 Cze, 2010 tia ogolnie chodzi o to,ze dzisiaj wlasnie takie spychalem z gruzow po płocie w ktory wjechał.
I ciekawy bylem co w tym siedzialo,bo ic na zewnatrz byl i koles tym zawijał asfalt ostro.fydi - Sob 26 Cze, 2010
Cytat:
Mam taką jedną sugestię - EG3 z tym swoim marnym d13 pali jak smok, do tego często dochodzą problemy z gaźnikiem. Jeżeli masz ograniczone aż tak finanse to rzeczywiście tylko coś z 1,5 czyli d15b2, bo to 1,3 jest po prostu bez sensu.
Co do propozycji Bart`a, to może jakiś matiz albo 106`tka? Chociaż trzeba przemyśleć tutaj motyw bezawaryjnośći w tych Hondach ceny części są praktycznie identyczne przy 1,3 i 1,5.
To nie dla mnie, tylko dla dobrego kolegi Właśnie znalazł już saxo jakieś i się trochę przestraszyłem
No nic, proszę się nie krepować i jak coś, ktoś ma godnego polecenia to na PW śmiało martin.h - Sob 26 Cze, 2010
arssss napisał/a:
Panowie kojarzy ktos Daihatsu Charade Gtti z Jaworzna?
Miało kubły i klatkę?Anonymous - Sob 26 Cze, 2010 Dziś dobry dzień - najpierw w drodze do geko gonitwa po autostradzie z 207GTI i Imprezą WRX potem remap by geko i ciekawy powrót. Kolejny stage to wydech na rurach od geko i tłumiku od leona Yarko - Sob 26 Cze, 2010
agentczor napisał/a:
remap by geko
jak odczucia ? Anonymous - Sob 26 Cze, 2010
Yarko napisał/a:
agentczor napisał/a:
remap by geko
jak odczucia ?
Dużo lepiej idzie z dołu, odcinka wyżej. Mod wart Czekam na logi itd od geko Ryba - Sob 26 Cze, 2010 kurde, jednak jedzenie: arbuza potem czipsów, potem znowu arbuza, potem szarlotki, potem popicia herbatą, potem znowu arbuza, potem znowu czipsów, potem znowu arbuza, potem popicie wszystkiego 7upem nie było dobrym pomysłem Barejka - Sob 26 Cze, 2010 Ryba, na ile metrow zaspawales podloge?? GeKo - Sob 26 Cze, 2010
Yarko napisał/a:
remap by geko
Mocne słowa
Dobry zadbany mechanicznie fur aż trudno uwierzyć w przebieg, zwłaszcza po pracy skrzyni. Kto dba ten ma arssss - Nie 27 Cze, 2010
martin.h napisał/a:
Miało kubły i klatkę?
nie zauważyłem żeby miało.
Ogólnie to miała być jazda testowa z tego co się dowiedziałem,koleś dopiero poskładał auto.
Rozwałki dokonał mechanik ktory przy aucie pracował.
I okazało się też,że był pijany .
szkoda auta.Barejka - Nie 27 Cze, 2010 ale w blokach mieszkaja skurwysyny w takim momencie dziekuje ze nie mieszkam w bloku i nie parkuje pod nim, jakis chuj porysowal kluczykiem wszystkie auta a dokloadnie okolo 15 kolegi auto tez porysowane tylko moj omineli , ale chyba dlatego ze dojechalem okolo polnocy byla policja chuj wylozyla a my dalej na wodeczke. Ale mam dzisiaj kapcia w giembie M - Nie 27 Cze, 2010 Barejka - uwazaj na swoj jezyk, to ze jest autocenzura nie znaczy ze admin nie widzi ze co drugie słowo to chVj.fydi - Nie 27 Cze, 2010 http://motoryzacja.interi...yle,1497966,415
Cytat:
Pierwszą dziesiątkę zamykają jeszcze VW golf II GTI i renault clio whilliams.