M - Sob 05 Lis, 2011 Czy to moze kolega z ostatniego ułęża?Bart - Sob 05 Lis, 2011 ja w takim razie wkleję wiersz o polonezie (znaleziony na motonews.pl)
Cytat:
"Urodzony na Żeraniu"
Jestem z tych, których świat nie rozumie
Który żyje po swojemu, robi to co umie
Dla którego pasja jest stylem życia
Który woli brak wolnego od domowego gnicia
I mówię teraz wszystkim : Jest jedna rzecz
Która trzyma mnie przy życiu, bo życie jest jak mecz
Żeby dobrze w nim zagrać, nie wystarczy wyjść na trawkę
Trzeba dobrze się udzielać, a nie tylko grzać ławkę
Zacznij robić to co lubisz, to nie będziesz grał sam
Zawsze znajdziesz bratnie dusze, to tu, to tu, to tam
Ja swoje miejsce na tym padole już znalazłem
I wcale nie czuję że między wrony wlazłem
Jestem na tym świecie tymczasowo, więc kożystam
Kiedy słyszę ryk silnika, kiedy wyją łożyska
Kiedy na obrotomierzu brakuje już skali
A ja słyszę ryk klaksonów i syrenę w oddali
Kiedy mimo złej renomy moje auto daje czadu
Kiedy swoim urokiem udowadnia całemu stadu
Aut zachodnich i wschodnich, z południa i północy
Że mimo wielu lat, ciągle ma w sobie dosyć mocy
Aby ruszyć spod świateł, przypalając opony
Zostawiając za sobą rzeki, lasy i domy
Wtedy właśnie czuję się Panem Bogiem za kółkiem
Pojawiam się, przejeżdżam i znikam za pagórkiem !
Jacek - Sob 05 Lis, 2011 a propos poloneza. jest piękny biały borewicz do wzięcia w Bytomiu. jedyne 36tysięcy przebiegu...Cassis - Sob 05 Lis, 2011 Jacek, pewnie za kosmiczne pieniądzeJacek - Sob 05 Lis, 2011 za jakieś 4tysie da się wyrwać. stan idealnymisiek86electro - Sob 05 Lis, 2011 Jacuś jakie pieniadze? Poluje na takiego dosc dlugo...no name - Sob 05 Lis, 2011 wstępnie rezerwuje
Witam polonezowiczaolek - Sob 05 Lis, 2011 witam po raz drugi. jeszcze dobrze nie zagrzewajac tutaj miejsca wywialo mnie na troche, nadrobie/am zaleglosci i przewalkuje wszystkie wywody, drogich ekspertow.
nie ganiam z produktami apple'a, nie odbija mi warszawska palma. za to cos upalam. Anonymous - Sob 05 Lis, 2011
olek napisał/a:
nie ganiam z produktami apple'a, nie odbija mi warszawska palma. za to cos upalam
źle, źle ,źle ! Wszystko na opak!!misiek86electro - Nie 06 Lis, 2011
olek napisał/a:
witam po raz drugi. jeszcze dobrze nie zagrzewajac tutaj miejsca wywialo mnie na troche, nadrobie/am zaleglosci i przewalkuje wszystkie wywody, drogich ekspertow.
nie ganiam z produktami apple'a, nie odbija mi warszawska palma. za to cos upalam.
jaki masz telefon? debeo - Pon 07 Lis, 2011 Witam, wprawdzie Tico to nie hothatch, ale zaczynam się powoli rozglądać
Do upalania na różnych kjs'ach czy rs'acha używam Micry K11 1.0, która kradnę drugiej połówce.Anonymous - Pon 07 Lis, 2011 Tico jest git 3 wypadki w nim miałem no name - Pon 07 Lis, 2011
Czesio napisał/a:
Tico jest git 3 wypadki w nim miałem
To wyjaśnia kilka rzeczy
Witam nowego na tym zacnym i jak że owocnym forum Michał - Pon 07 Lis, 2011