To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Bad-i - Pią 02 Lip, 2010

he he ciekawe czy podziekowal na komendzie kolesiowi ktory go nagral :]
bizon - Pią 02 Lip, 2010

http://moto.wp.pl/gid,124...riazdjecie.html
KonradMK - Pią 02 Lip, 2010

Pamiętacie akcję PO 4xTAK?

Mistrz

KonradMK - Pią 02 Lip, 2010

liczę na was

proszę o udokumentowanie oddania na mnie głosu poprzez zdjęcie z komórki. potem spotkamy się pod KW i będziemy się liczyć!

Anonymous - Pią 02 Lip, 2010

Jacek - Pią 02 Lip, 2010

iQ - Sob 03 Lip, 2010

Wlasnie wrocilem z jazdy probnej STI. Tylko jedna mysl mam teraz w glowie: takiego chce!
Ogolnie moj podjar impreza zaczal sie daawno temu ale jakos wydawalo sie to nierealne. Teraz STIefan sobie takiego sprawil no i podjar wrocil z jeszcze wiekszym yebnieciem. Wczoraj poogladalem w necie i znalazlem srebrnego blob eye oddalonego o 10 minut. Zadzwonilem do kolesia, nie bylo problemu zeby sie umowic na dzisiaj rano. Pojechalem, pierwsze co sie rzucilo w oczy to niepasujace ozety superturismo. Pozatym auta cacy, nie posiadam miernika lakieru ale wlasciciel powiedzial ze nic nie bylo malowane w co raczej mozna wierzyc, rzadko kiedy sprzedawca cos tutaj ukrywa. Srodek w dobrym stanie, nic nie porysowane troche tylko przykurzony. Okazalo sie ze auto jest po remapie na 330km i 500nm. Silnik chodzil rowno od samego odpalenia, nie ma sie do czego przyczepic. Wiec czas ruszyc. Wiedzialem ze wrazenia beda calkiem inne niz w civicu. Pojedzilem dluzsza chwile, troche pocisnalem no i banan na ryju :D Karwa ale sie tym jezdzi! Czuc moc i moment. Pozniej poprosilem zeby wlasciciel mnie przewiozl (chcialem zobaczyc jak sam jezdzi). Jechal przepisowo (60km/h :lol2: ) dopiero jak poprosilem to troche szybciej jechal ale niezbyt chetnie. Wydaje mi sie ze to subaru rzadko widywalo czerwone pole na obrotomierzu ;D Podsumowujac: auto naprawde warte zainteresowania, ksiazka serwisowa z rachunkami, wymieniowy rozrzad. Jedyny minus to kolor i felgi ale na seryjnych felgach sa opony zimowe z kolcami :D
Teraz juz wiem w jakie auto bede celowal po civicu. Szkoda ze w tym roku raczej nie spelnie motoryzacyjnego marzenia ale w tym wypadku moja cierpliwosc zostanie wynagrodzona :)

Jacek - Sob 03 Lip, 2010

no a ten kolor to jaki?
iQ - Sob 03 Lip, 2010

No przeciez napisalem ze srebrny :]
Jacek - Sob 03 Lip, 2010

iQ napisał/a:
No przeciez napisalem ze srebrny :]

aha..a jaki to ;D

iQ - Sob 03 Lip, 2010

crystal grey, teraz lepiej? :D
wpierw musze sie zaopatrzyc w slownik polskiego chyba

Anonymous - Pon 05 Lip, 2010

No mnie też ciągnie do STI :D Ale najpierw się trzeba pobujać troche sportem. :P
CHRZANEK - Pon 05 Lip, 2010

Jestem zawiedziony wynikami wyborów.

Mój kandydat nie wygrał

KonradMK - Pon 05 Lip, 2010

Pan poczyta.
http://foxmulder.blox.pl/...-the-Union.html

Zgadza się zasadniczo, czy nie?

Anonymous - Pon 05 Lip, 2010

Sporcik dostał przednią część wydechu 2,5 cala z nierdzewki :)

2 tłumiki przelotowe :)