qbus - Pią 28 Lis, 2008 nie nie... tylko N/a... poki co napewno... jakies kolektory doloty wydechy krotka skrzynia?
hamulce i staby mam... ziom co jezdzi druga taka honda jak my w ppzm handluje tymi samochodami i ma pod domem kupe takich rzeczy.M - Pią 28 Lis, 2008 No to waleczek crowera albo d15b, kolektor chinski noname, strojenie u wuja eMa i mamy 150koni.
Krótka skrzynia tez nie problem.saxorulez - Pią 28 Lis, 2008 eM,
rozumiem ze wałek Cat Camsa jest za dobry M - Pią 28 Lis, 2008 No juz rozmawialismy o tym qbus - Pią 28 Lis, 2008 ok jestem juz prawie zdecydowany... sam samochod moglbym kupic ale chcialbym wszystko zrobic na gotowo... udowodnie niedowiarkom ze Honda skreca M - Pią 28 Lis, 2008 Zacnie zacnieqbus - Pią 28 Lis, 2008 a d15b czyli what? taki walek o jakim wspominasz to jaki koszt? zawias bede mial z rajdowki jak przyjdzie proflex hamulce tez w sumie zostana bo bedzie plywajacy heh... oki to sobie szukam powoli bialego jajka jak sie trafi to bede łykał koniecznie bialy.M - Pią 28 Lis, 2008 szukaj d16z6 silnika, ew taki silnik ze wszystkim moge zalatwic za 2k, 1.6 130koni.qbus - Pią 28 Lis, 2008 ja mam dokladnie taki silnik, lezy 30 metrów ode mnie na magazynie dostane go za free tylko przekladke bede musial zrobic, silnik po kapitalnym remoncie jezdzony rok w kjsach (stary motor z rajdowki)Stacho - Pią 28 Lis, 2008
Dlaczego ?
Jak by nie patrzeć, to ciężko teraz znaleść taką corse GSi.M - Pią 28 Lis, 2008
qbus napisał/a:
ja mam dokladnie taki silnik, lezy 30 metrów ode mnie na magazynie dostane go za free tylko przekladke bede musial zrobic, silnik po kapitalnym remoncie jezdzony rok w kjsach (stary motor z rajdowki)
E to super Panie, to masz wszystko gotowe, to jeszcze Ci program zarzucę i bedzie pieknie.
Klatka będzie?michool_vt - Pią 28 Lis, 2008
qbus napisał/a:
udowodnie niedowiarkom ze Honda skreca
jak mnie tym objedziesz to tez kupie honde (tylko ze ja nigdzie nie startuje )k-mart - Pią 28 Lis, 2008
Ten sprzet zabija kazde evo, kazde 800KM saxo, kazdego typera na kompresorze i turbo!
Jedynie mondeo kombi na zakutym zetecu podejedzie..M - Pią 28 Lis, 2008 Masz zryty beret kubas - Pią 28 Lis, 2008 qbus jak kupisz honde to ja sie wypisuje podpora fdmu na forum zamieni sie w jdm... swiat staje na glowie