To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

qbus - Pią 28 Lis, 2008

nie nie... tylko N/a... poki co napewno... jakies kolektory doloty wydechy krotka skrzynia?

hamulce i staby mam... ziom co jezdzi druga taka honda jak my w ppzm handluje tymi samochodami i ma pod domem kupe takich rzeczy.

M - Pią 28 Lis, 2008

No to waleczek crowera albo d15b, kolektor chinski noname, strojenie u wuja eMa i mamy 150koni.
Krótka skrzynia tez nie problem.

saxorulez - Pią 28 Lis, 2008

eM,

rozumiem ze wałek Cat Camsa jest za dobry :P

M - Pią 28 Lis, 2008

No juz rozmawialismy o tym :)
qbus - Pią 28 Lis, 2008

ok jestem juz prawie zdecydowany... sam samochod moglbym kupic ale chcialbym wszystko zrobic na gotowo... udowodnie niedowiarkom ze Honda skreca :devil:
M - Pią 28 Lis, 2008

Zacnie zacnie
qbus - Pią 28 Lis, 2008

a d15b czyli what? taki walek o jakim wspominasz to jaki koszt? zawias bede mial z rajdowki jak przyjdzie proflex :) hamulce tez w sumie zostana bo bedzie plywajacy heh... oki to sobie szukam powoli bialego jajka jak sie trafi to bede łykał :) koniecznie bialy.
M - Pią 28 Lis, 2008

szukaj d16z6 silnika, ew taki silnik ze wszystkim moge zalatwic za 2k, 1.6 130koni.
qbus - Pią 28 Lis, 2008

ja mam dokladnie taki silnik, lezy 30 metrów ode mnie na magazynie :) dostane go za free tylko przekladke bede musial zrobic, silnik po kapitalnym remoncie jezdzony rok w kjsach (stary motor z rajdowki)
Stacho - Pią 28 Lis, 2008

eM napisał/a:
Stacho napisał/a:
mówcie co chcecie, jest zajebista ! :O

http://www.moto.allegro.p...i_irmscher.html

Stacho je.bnij sie w łeb.

Dlaczego ?
Jak by nie patrzeć, to ciężko teraz znaleść taką corse GSi.

M - Pią 28 Lis, 2008

qbus napisał/a:
ja mam dokladnie taki silnik, lezy 30 metrów ode mnie na magazynie :) dostane go za free tylko przekladke bede musial zrobic, silnik po kapitalnym remoncie jezdzony rok w kjsach (stary motor z rajdowki)

E to super Panie, to masz wszystko gotowe, to jeszcze Ci program zarzucę i bedzie pieknie.
Klatka będzie?

michool_vt - Pią 28 Lis, 2008

qbus napisał/a:
udowodnie niedowiarkom ze Honda skreca :devil:
jak mnie tym objedziesz to tez kupie honde :D
(tylko ze ja nigdzie nie startuje :P )

k-mart - Pią 28 Lis, 2008

8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-|

http://www.ricardo.ch/acc...eNr=0&PageNum=1

8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-|

Ten sprzet zabija kazde evo, kazde 800KM saxo, kazdego typera na kompresorze i turbo!
Jedynie mondeo kombi na zakutym zetecu podejedzie..

M - Pią 28 Lis, 2008

Masz zryty beret :d
kubas - Pią 28 Lis, 2008

qbus jak kupisz honde to ja sie wypisuje :D podpora fdmu na forum zamieni sie w jdm... swiat staje na glowie :D xD