To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

PiTT - Śro 07 Lip, 2010

jacek czajka napisał/a:

metody dla zakompleksionych kolesi krórzy chcieli by poruchać ale najpier muszą spędzić godziny na forach i z nosem w książkach.

TAAAADAMMMMMMM!!!!!!

:rotfl:

Michał - Śro 07 Lip, 2010

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
'
O KARWA :D :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

MISTRZ PITT !!

Jacek - Śro 07 Lip, 2010

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
musiało tak być :lol2:

anjas - Śro 07 Lip, 2010

KonradMK napisał/a:
ziom, tak na serio, to bardzo ciekawe i działa nie tylko przy podrywaniu lasek. cała polityka się na tym opiera, psychologia behawioralna, to co widziasz na ekranie TV podczas wyborów itd, fakt że głosowałeś na Komorowskiego świadczy że to w 100% daje efekty

Hehehe... ja właśnie się zastanawiam jakie techniki musiał zastosować kaczor, że tyle osób na niego zagłosowało. To musiała być jakaś kurde hipnoza z wymazywaniem pamięci.
Ale to już wyższa szkoła jazdy, zwykłe neurolingwistycze programowanie się nie umywa...

Poza tym jasne stwierdzenie, że NLP działa jest dość ryzykowne. Nikt nigdy tego nie udowodnił, mimo wielu prób.

KonradMK - Śro 07 Lip, 2010

anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
ziom, tak na serio, to bardzo ciekawe i działa nie tylko przy podrywaniu lasek. cała polityka się na tym opiera, psychologia behawioralna, to co widziasz na ekranie TV podczas wyborów itd, fakt że głosowałeś na Komorowskiego świadczy że to w 100% daje efekty

Hehehe... ja właśnie się zastanawiam jakie techniki musiał zastosować kaczor, że tyle osób na niego zagłosowało. To musiała być jakaś kurde hipnoza z wymazywaniem pamięci.
Ale to już wyższa szkoła jazdy, zwykłe neurolingwistycze programowanie się nie umywa...

Poza tym jasne stwierdzenie, że NLP działa jest dość ryzykowne. Nikt nigdy tego nie udowodnił, mimo wielu prób.

zgadzam się z Anjasem z tym zastrzeżeniem, że Kaczyńscy są za ciency na takie techniki, u nich działa to samo od lat - Solidarność, Precz z Komuną itd.

PiTT napisał/a:
jacek czajka napisał/a:

metody dla zakompleksionych kolesi krórzy chcieli by poruchać ale najpier muszą spędzić godziny na forach i z nosem w książkach.

TAAAADAMMMMMMM!!!!!!

Obrazek

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA zesrałem się! Ostro! Damn it, ty gadzie. Ale to było dobre!

jacek czajka napisał/a:
coś w tym jest ale nie tak do końca.
ziomek stosując te metody od lat, wyrywając dziesiątki dup w ten sam sposób próbuje się ustatkować jako 37 rozwodnik i co chwilę budzi się z ręką w nocniku.

full agrii, widziałem kiedyś program w TV o takiej niby szkole uwodzenia. takich kolesi jak tam pokazali to nawet do Remontu* nie wpuszczają :D :D :D :D :D

* dla nie wtajemniczonych - Remont to warszawska dyskoteka dla studenciaków.

PiTT - Śro 07 Lip, 2010

KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
jacek czajka napisał/a:

TAAAADAMMMMMMM!!!!!!

Obrazek

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA zesrałem się! Ostro! Damn it, ty gadzie. Ale to było dobre!

fajne foty
http://forum.hothatch.org...der=asc&start=0

mistrz te foty, jak teraz patrzę to micha uśmiechnięta (czyt. pełna)

Hej,

Mam pytanko
Jutro jade ubezpieczyć akjorda, z tym też ze jutro możliwe ze accorda opchne.
Czy jest możliwość wypowiedzenia ubezpieczenia ( które jest jakoś karwa strasznie wysokie ) po sprzedaży ?

Aha, uprzedzając pytanie dlaczego chce ubezpiezcyć mimo że sprzedaje.

Chce mieć komplet całych dokumentów, i nie tłumaczyć sie w czasie podpisywania umowy czemu jest nie ubezpieczony.

PieQt - Śro 07 Lip, 2010

umów się z agentem poza jego siedzibą (poza biurem, punktem sprzedaży) - masz 10 dni na odstąpienie od takiej umowy

jak wypowiesz umowę podpisaną u nich w biurze po sprzedaży, to potrącą ci za 1 miesiąc

oke, czyli moge :)
o to mi chodziło
dzięki piekut, w nagrodę pójdziemy razem do platy ( mimo ze teraz sie lata do EL PRE )

PieQt - Śro 07 Lip, 2010

ale fajnie, ale fajnie - pierwszy raz mnie wpuszczą do środka
Cassis - Śro 07 Lip, 2010

Feromony knura... wszystkie świnie twoje! xD
PieQt - Śro 07 Lip, 2010

Michał - to chyba do ciebie było ;-)