kosmita - Pią 29 Sty, 2010 Loko wymiatasz Loko - Pon 08 Lut, 2010 Musze się pochwalić, siadłem dziś na małą sesję i trzasnąłem swój nowy rekord, 1:33.44, zupełnie na to nie liczyłem, bo nie jestem teraz w szczycie formy, a na pewno nie jeżdżę tak dużo, jak w czasie kiedy wykręciłem poprzedni rekord. Przeskoczyłem o 19 miejsc do góry w rankingu. fydi - Wto 09 Lut, 2010
Loko napisał/a:
Musze się pochwalić, siadłem dziś na małą sesję i trzasnąłem swój nowy rekord, 1:33.44, zupełnie na to nie liczyłem, bo nie jestem teraz w szczycie formy, a na pewno nie jeżdżę tak dużo, jak w czasie kiedy wykręciłem poprzedni rekord. Przeskoczyłem o 19 miejsc do góry w rankingu.
ja bym to oblał w najbliższym czasie! Co Ty na to? Loko - Wto 09 Lut, 2010 Spoko wchodzę w to, tylko ten weekend odpada, po nim jestem wolny Michał - Wto 09 Lut, 2010
fydi napisał/a:
Loko napisał/a:
Musze się pochwalić, siadłem dziś na małą sesję i trzasnąłem swój nowy rekord, 1:33.44, zupełnie na to nie liczyłem, bo nie jestem teraz w szczycie formy, a na pewno nie jeżdżę tak dużo, jak w czasie kiedy wykręciłem poprzedni rekord. Przeskoczyłem o 19 miejsc do góry w rankingu.
ja bym to oblał w najbliższym czasie! Co Ty na to?
zazdroszcze ...M - Nie 28 Lut, 2010 Misiek_lbn - Pon 15 Mar, 2010 gra ktoś
kiedyś trzeba się nauczyć