:D:D
SUper street i komentarz.Anonymous - Wto 28 Lis, 2006 moj batmobil!!!! ktos mi ukradl pomysl na miniaka!
strick, szukales hota jakiegos...strick - Wto 28 Lis, 2006 On jest do sprzedania przynajmniej rok! Już wszędzie sie z niego naśmiewali
[ Dodano: Wto 28 Lis, 2006 ]
Nie widziałem Clio, mówiłem o batmobilu Anonymous - Wto 28 Lis, 2006 tak wiem. masz szybkiego neta. tymbardziej sie dziwie te tyle czasu spedzasz w necie... zamiast tyle placic za tepse bys juz mial na auto...GOKART - Wto 28 Lis, 2006 Ten spojlerek z tyłu tego batmobilu to pikuś..... trzeba było pokazac przód Nie wiem jak trzeba być skrzywdzonym w dzieciństwie żeby cos takiego wydumać :diabel:
A tutaj zrobiłem zdjęcie fajnej Calibrze w kolorze panther black
A takiego spojlerka jak ma ten maluszek to prosiak by sie nie powstydził....
Michał - Śro 29 Lis, 2006 heheheh , ladna cali hahahhaha
jak wysie nie boicie robic takich fot. Ja zawsze jak widze "dobry tuning" i chce zrobic fote to sie boje ze podejdzie wlasciciel i mi , poprstu , wyjebie w trybylenny - Śro 29 Lis, 2006 no tak, spot w polu kapusyt... elegancko! hehehe
[ Dodano: Sro 29 Lis, 2006 ]
hehehehe, jaki wlot powietrza na dachu..!:]
nice, nice... how much??
hrhrhrJakarti - Śro 29 Lis, 2006 najlepsze tlo jest.. kapustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... a za nia? jeszcze wieciej kapustyyyyyyyyyyyyyyy