hmm czy ja się łatwo zniechęcam? o to jest pytanie Jakarti - Śro 06 Cze, 2007
Cytat:
Nabijesz kilka niedługo i znowu bedzie to samo
Janusz - jak tak dalej bedziesz gadal to Twoje posty zaczna znikac... posty Sweetie i NIE TYLKO zostaly skasowane bo nie oddawaly atmosfery tutaj panujacej.. wiec nie ma sie Ona o co martwic. paMichał - Śro 06 Cze, 2007 wez idz sie lepiej ucz nieuku ciągle na forum siedzisz a wczoraj mi biadoliłeś ze tyle masz nauki Jakarti - Śro 06 Cze, 2007 mam juz prawie 20 stron wiec pisze caly czas!!!!!!! tylko robie sobie przerwe czasem.. jakies 10min na godzinke albo tak jak teraz na obiad.
skrzydelka kurczaka, mniam mniam Janusz - Śro 06 Cze, 2007
Jakarti napisał/a:
Janusz - jak tak dalej bedziesz gadal to Twoje posty zaczna znikac... posty Sweetie i NIE TYLKO zostaly skasowane bo nie oddawaly atmosfery tutaj panujacej.. wiec nie ma sie Ona o co martwic. pa
Przeciez tu jest o wszystkim i o niczym.. wiec nie zaczna znikac bo nie wazne o czym sa..:P a mi chodziło o to ze sweety miała fajny opis pod nickiem.. ale jej wykasowali posty i sie zmienił.. a teraz jak troskz epopisze to znpowu sie jej ten opis ujawni Anonymous - Czw 07 Cze, 2007 moze pakiet stylistyczny do cytrynki http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2679762k-mart - Pią 08 Cze, 2007 slyszalem ze Lagadula ma cos podobnego na oku Anonymous - Sob 09 Cze, 2007 rat? mat? jdm? cult? rallye? ricer? streetowiec?
niezle co?Vlodarsky - Sob 09 Cze, 2007 nie wiem... ale białe koła ma z lat 70'tychAnonymous - Sob 09 Cze, 2007 to sa jakies normalne fele pomalowane na czerwono. opony po prostu z paskiemanjas - Wto 12 Cze, 2007 Miałem dzisiaj w nocy nieproszonych gości w domu, włamali się o 2.20 wykręcając i wyłamując zamki z drzwi... Na szczęście się obudziłem i pogoniłem chujów kijem golfowym.
Ale powiem Wam, że to paskudne uczucie, jak jakieś kutasy włażą do Twojego domu. Nikomu nie życzę i radzę wszystkim pomyśleć o tym jak macie zabezpieczone domy/mieszkania. Ja po zastanowieniu się doszedłem do wniosku, że miałem takie zamki jakbym zapraszał tych złodziei. Teraz już będzie inaczej.
Żałuję tylko, że nie udało mi się żadnego jebnąć tym kijem w łeb.CHRZANEK - Wto 12 Cze, 2007 No to bardzo nieprzyjemna przygoda...
Nie udalo im sie u Ciebie.
Teraz obrobią mieszkanie komuś innemu...
Takich to lać i patrzeć czy równo puchną!Vlodarsky - Wto 12 Cze, 2007 Dzisiaj mój brat otrzymał telefon, że w jego mieszkaniu jest bomba. Za godzine z policją będzie wchodził do mieszkania... Świat zwariował !!!!!BaRtO_206GT - Wto 12 Cze, 2007 ja pierdole.. chuj.owa sprawa.. szczerze mowiac Andrzejku to miales szczescie.. ze uciekli.. bo moj najlepszy kumpel mial taka sytuacje ze jego pies dziwnie sie zachowywal wiec wyszedl przez taras i .. dostal lute w pysk, na ziemie i typ zaczal go kopac ale na szczescie pies sie na nich rzucil i uciekli...a byl sam w domu.. ja kiedys strzelalem z wiatrowki do jakiegos kutasa co sie krecil po moim podworku przy samochodach..Dariano - Wto 12 Cze, 2007 O ziom nie mila akcja. Szacun za odwage. I tak jak napisales szkoda ze nie jebneles cieciom. Ale w takich momentach mieszaja sie rozne uczucia adrenalina strach zlosc. Z takiej mieszanki niewiadomo co moze wyjsc.