Tomcat dostał się na podium. Niestety na najniższy stopień. W sumie to jestem zadowolony, bo poprzednim razem jechałem jak pinda i na za wiele nie liczyłem, ale tym razem już fajnie czułem auto, przejazdy były czyste i cały czas był progres. Mały niedosyt jest, bo do II miejsca zabrakło mi coś 0,18 sek, a do pierwszego 0,72 chyba...
Szacun ziom!
Tomcat napisał/a:
Czas na poziomie 2:03 tym autem to na prawdę zayebysty wynik.
To było z walnieciem szykany,więc jakoś się nie jaram. Szkoda, że ostatnio te trasy to proste+ super wąskie szykany. Nie ma zakrętów fydi - Nie 02 Maj, 2010 Gratki Tomcat.
Cytat:
To było z walnieciem szykany,więc jakoś się nie jaram. Szkoda, że ostatnio te trasy to proste+ super wąskie szykany. Nie ma zakrętów
agrii. te trasy ostatnie to jakiś dramat.M - Nie 02 Maj, 2010 gratuluje! sam bym gdzieś poupalałMarek23 - Nie 02 Maj, 2010
eM napisał/a:
gratuluje! sam bym gdzieś poupalał
Kiedy wpadniesz na poludnie mysiu pysiu?M - Nie 02 Maj, 2010
Niecałe dwa tygodnie dzielą nas od III rundy pucharu RallyLand WRC 2010. Tym razem jednodniowa impreza, odbędzie się w sobotę 22 maja jak zwykle na terenie ośrodka sportów samochodowych RallyLand w miejscowości Debrzno-Wieś (gm. Lipka). Szczegóły dotyczące trasy już wkrótce na naszej stronie. Tradycyjnie przed startem do pierwszej próby odbędzie się szkolenie prowadzone przez doświadczonego kierowcę i pilota znanych z tras RSMP.
Procedura zgłoszeń jest identyczna jak poprzednio, a mianowicie pierwszym krokiem rejestracji jest wypełnienie formularza zgłoszeniowego (link poniżej). Po pozytywnej weryfikacji danych, uczestnik pojawi się na liście zgłoszeń. Kolejny krokiem jest wykonanie przelewu na konto bankowe podane w formularzu zgłoszeniowym. W tytule przelewu prosimy podać imię, nazwisko oraz zadeklarowana klasę. Kwotę wpisowego ustala się na 150 PLN. W momencie zarejestrowania na naszym koncie bankowym wpłaty, na liście zgłoszeń obok załogi pojawi się szachownica, która oznacza pozytywne zakończenie procedury rejestracyjnej. Prosimy pamiętać, że decyduje kolejność zgłoszeń. W przypadku załóg, które dokonają wpłaty, a lista zgłoszeń zostanie w między czasie zapełniona, gwarantujemy zwrot wpisowego.
Dla zawodników dostępny jest także panel zarządzania własnym profilem (link poniżej), za pomocą którego można aktualizować dane jak i dodawać zdjęcia załogi czy auta. Jako hasło początkowe prosimy użyć adresu email podanego podczas rejestracji.
reszta na http://www.rallyland.pl/?cat=21qbus - Pią 28 Maj, 2010 12 czerwca sjs w łapanowie, wiecej info na safetypoludnie.pl od siebie dodam ze proby rozgrywane na znanym z Rajdu Krakowskiego odcinku Dabrowica-Wola Wieruszycka czyli dwa jego fragmenty po 1 km przejezdzane w 3 petlach co daje nam 6 km nakurwiania pomiedzy drzewami po wymagajacych i dajacych wielka frajde prawdziwych odcinkach. goraco zachecam do startu bo napewno to ciekawsze niz tychy a i doskonala forma treningu przed RD3L.
a jeszcze maly update... http://www.motosport.rabka.pl/strona/str1.htm w niedziele jest tam "kręciołek" ale raczej powinien być to superoes, na stronie można zlookać onboard z poprzedniej edycji, wpisowe tez nie jest wysokie, pogoda ma dopisać.