layer - Czw 24 Kwi, 2014 Rajd pod nosem, a ja niestety w pracy
jarek-malopolska - Pią 25 Kwi, 2014 matt, wiem ze bedziesz "ogladal," pewnie gdzies przy starcie poogladamy wspolnie
KUBA ja niestety jestem tylko pasazerem i osoba odpowiedzialna za wyjazd uyebala sobie os 1/4 ale jak by sie cos zmienilo w tych ustaleniach to bede dzwonil i dopytywal jak trafic na ten lacznik na 2 odcinku qbus - Pią 25 Kwi, 2014 Ale ten 1/4 wyglada na mega nudny. ogladnijcie sobie onboard. Po jakich terenach pofabrycznych, troche miejski, duzo szykan, wysepek itp.
Os 2/5 ma niecale 4 km dlugosci, przejsc go tam i z powrotem to nie jest problem... my wbijamy od mety. Hawk! Kenet - Pią 25 Kwi, 2014 Correct me if I'm wrong, ale czy ja dobrze widzę, że ten rajd to jest 26 km długości odcinka? To będzie jakieś 20 minut jazdy?arssss - Pią 25 Kwi, 2014 no na to wychodzi.zajcev_28 - Pią 25 Kwi, 2014
qbus napisał/a:
Ale ten 1/4 wyglada na mega nudny. ogladnijcie sobie onboard. Po jakich terenach pofabrycznych, troche miejski, duzo szykan, wysepek itp.
Os 2/5 ma niecale 4 km dlugosci, przejsc go tam i z powrotem to nie jest problem... my wbijamy od mety. Hawk!
1 rzeczywiście taki dość dziwny, do tego kawałek po mega nierównych płytach betonowych, ogólnie nie ma rewelacji.
2 odcinek dokładnie tak, od mety można już spokojnie coś fajnego znaleźć Janusz - Pią 25 Kwi, 2014
Kenet napisał/a:
Correct me if I'm wrong, ale czy ja dobrze widzę, że ten rajd to jest 26 km długości odcinka? To będzie jakieś 20 minut jazdy?
raczej wszystkie odcinki tyle mają
z dojazdówkami czasowo schodzi caaały dzien
w amatorkach jest jeszcze gorzej, cały dzien psu w dupe a łaczna długośc wszystkoch odcinków to od 6-9 km czyli jakies maks 9 minut ściganiaKenet - Pią 25 Kwi, 2014 Chciałem nawiązać do niegdysiejszej dyskusji na temat toru wyścigowego Ułęż. Od 10 do 15 na Ułężu można przejechać 100-120 km bez problemu Anonymous - Pią 25 Kwi, 2014 aktualnie rekordy to sa na superoesach na poznaniu-po 200 aut startuje,trwa to 8-9h i jest 10km jazdyJanusz - Pią 25 Kwi, 2014
rabarbar napisał/a:
aktualnie rekordy to sa na superoesach na poznaniu-po 200 aut startuje,trwa to 8-9h i jest 10km jazdy
no to dalej do amatorek, im troche brakuje bo tam czasowo jest dłuzej albo podobnie a jazdy mniej Anonymous - Pią 25 Kwi, 2014
Kenet napisał/a:
Chciałem nawiązać do niegdysiejszej dyskusji na temat toru wyścigowego Ułęż. Od 10 do 15 na Ułężu można przejechać 100-120 km bez problemu
nie od dzis wiadomo ze w stolicy wszystko najlepszeGeKo - Pią 25 Kwi, 2014 na F1 przejeżdżają 200km w 2h a w WRC im zajmuje to cały dzień Anonymous - Pią 25 Kwi, 2014 a SR71 przelatywał tyle w niecałe 4 minuty faldzip - Sob 26 Kwi, 2014
Kenet napisał/a:
Chciałem nawiązać do niegdysiejszej dyskusji na temat toru wyścigowego Ułęż. Od 10 do 15 na Ułężu można przejechać 100-120 km bez problemu
No tylko, że poza tym, że pod kołami też jest asfalt, to chyba nie ma to za dużo wspólnego z rajdem, nawet takim trzecioligowymKenet - Sob 26 Kwi, 2014 Czy ja wiem. Jak obejrzałem te odcinki to ja czasem korki omijam ciekawszymi drogami. Myślę, że ktoś dobrze wjeżdżony w auto nie będzie miał problemu żeby polecieć to ogniem po zapoznaniu. Kluczowym elementem coby się nie roz...ać jest wyczucie auta, a do tego są potrzebne kilometry. Tak czy siak już nie jątrze, idę zamącić w temacie o telefonach