M - Czw 11 Lis, 2010 Widocznei niezalezna to ukryta agentura wsianjas - Czw 11 Lis, 2010
Bart napisał/a:
bywa wiarygodny
wtedy kiedy pasuje? M - Czw 11 Lis, 2010 Czy jeśli tvn kłamie a niezalezna jest nierzetelna i pisowska i też kłamie to:
a) kłamstwo na temat kłamstwa jest prawdą czy iloczynem kłamstw?
b) kłamstwo dziennikarzy wolnych jest bardziej prawdziwe od kłamstwa dziennikarzy prawicowych i z tego powodu słuszniejsze?
c) w ogóle o czym ta cała dyskusja?
anjas - Czw 11 Lis, 2010
M napisał/a:
Czy jeśli tvn kłamie a niezalezna jest nierzetelna i pisowska i też kłamie to:
moim zdaniem tylko jedna z nich jest skrajnie manipulatorska. I nie jest to tvn24.
M napisał/a:
a) kłamstwo na temat kłamstwa jest prawdą czy iloczynem kłamstw?
Jeśli przyjmiemy, że kłamie tylko jedna, to nie ma tego problemu
M napisał/a:
b) kłamstwo dziennikarzy wolnych jest bardziej prawdziwe od kłamstwa dziennikarzy prawicowych i z tego powodu słuszniejsze?
ja zakładam, że dziennikarze prawicowi mogą być wolni. Ale mogą być też manipulowani, lub specjalnie sami manipulują (patrz niezalezna.pl)
M napisał/a:
c) w ogóle o czym ta cała dyskusja?
akurat w tym przypadku dziwię się niezależnej, bo zawsze jedzie po TVN24 a teraz, kiedy akurat im pasuje to uznali, ze jednak TVN24 jest wiarygodna. Bo chyba nie powolywaliby sie na "kłamliwe, żydowskie, ruskie i tuskie" media jeśli nie uważaliby, że są wiarygode.
Czasem zdarza mi się oglądac TVN, TVN24, TVP itd. ale nigdy nie widziałem, żeby powoływali się oni na niezależną.pl Jacek - Czw 11 Lis, 2010 Właśnie przemawia Pan prezydent..tylko dlaczego ma japoński kotylion w klapie płaszcza Jakarti - Czw 11 Lis, 2010 hehehehe kurfa no masz racje
jego doradcy to milosnicy florystyki heheM - Czw 11 Lis, 2010 Ja nawet nie oglądam, boję się że jeszcze jakąś gafę walnie i będę się musiał wstydzić.PiTT - Czw 11 Lis, 2010 ehhh... Maćku Maćku
sam wrzucasz linki i podgrzewasz atmosferę
za to jak komentarze są nie po Twojej myśli to nie chcesz rozmawiać
nie ładnie
ja za PO nie przepadam, PiSu nie znoszę, ale uwierz mi że nie szukam na siłę sensacji w tym co się dzieje w szeregach PiS, oni sami mi ją dostarczają
co do poświęcania uwagi, masz rację, wszystkie media chyba oszalały, łącznie z TVN, nie ma dnia aby nie wspominali o Jarku, no sorry, sami nakręcają całą tą cyrkową karuzelę
zobacz co się działo z krzyżem, przecież to skandal na cały Świat
równie dobrze może nawoływać do obalenia rządzącej władzy, wtedy poleje się krew!
chyba nikt nie ma ku temu wątpliwościJacek - Czw 11 Lis, 2010
M napisał/a:
Ja nawet nie oglądam, boję się że jeszcze jakąś gafę walnie i będę się musiał wstydzić.
hehehe
ale za to pięknie pododziały maszerują i sie prezentują..choćby dlatego warto zobaczyć M - Czw 11 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
ehhh... Maćku Maćku
nie ładnie
ja za PO nie przepadam, PiSu nie znoszę, ale uwierz mi że nie szukam na siłę sensacji w tym co się dzieje w szeregach PiS, oni sami mi ją dostarczają
co do poświęcania uwagi, masz rację, wszystkie media chyba oszalały, łącznie z TVN, nie ma dnia aby nie wspominali o Jarku, no sorry, sami nakręcają całą tą cyrkową karuzelę
równie dobrze może nawoływać do obalenia rządzącej władzy, wtedy poleje się krew!
chyba nikt nie ma ku temu wątpliwości
Piotruś za każdym razem jak napomknę cokolwiek o kimkolwiek związanym z PO - chodziaż prezydent już nie jest PO tylko Prezydentem RP to ty zawsze musisz wylać wiadro pomyj na mnie w których obowiązkowo musi byc PIS,JAREK,KRzyż. Weź się ogarnij. To jest mega męczące.kamil - Czw 11 Lis, 2010 Fakt jest taki, że to TVN i media w ogóle na maksa podjudzają opinie społeczne.
Przykład z przed 30 sek. TVN24 Dlaczego Pan Schetyna nie ma kotylionu ? Czy to prawda, że ukrył się pod klapą marynarki ? proszę odpowiedzieć....Kuuuwa, po huy takie pytania, czemu służą - a no podgrzewaniem atmosfery.
Na maksa mnie to wkurza.
Czy ostatnio nie zauważyliście, że w mediach w ogóle się nie mówi o świecie ? Ciągle tylko w tym tyglu krajowym i wewnętrzne spory PIS i PO.
Sorry, ale ostatnio tego za dużo...to dzieli a nie łączyPiTT - Czw 11 Lis, 2010
M napisał/a:
PiTT napisał/a:
ehhh... Maćku Maćku
nie ładnie
chyba nikt nie ma ku temu wątpliwości
Piotruś za każdym razem jak napomknę cokolwiek o kimkolwiek związanym z PO - chodziaż prezydent już nie jest PO tylko Prezydentem RP to ty zawsze musisz wylać wiadro pomyj na mnie w których obowiązkowo musi byc PIS,JAREK,KRzyż. Weź się ogarnij. To jest mega męczące.
uuu to ciekawe bo chyba wyraźnie pisałem że nie przepadam za PO i ogólnie Bronek mnie śmieszył, ale uważałem go za mniejsze zło niż Jarka
proszę Cię, chyba nie do końca poprawnie odbierałeś moje komentarze bo nigdy nie broniłem nikogo z PO
mam po prostu ciarki na plecach jak czytam kolejne anty POowskie art. które sam wklejasz
gdzie ostatnio po kimś pojechałem z PiS?
aaa... tak, wklajałem pana Mamota który pojechał komuś na FB
ps. oddawaj BMW M - Czw 11 Lis, 2010 Nie łoddam!
Dobra, szkoda czasu na te swary.Vlodarsky - Pią 12 Lis, 2010
kamil napisał/a:
Fakt jest taki, że to TVN i media w ogóle na maksa podjudzają opinie społeczne.
Przykład z przed 30 sek. TVN24 Dlaczego Pan Schetyna nie ma kotylionu ?
Nie słyszałem tego tekstu ale kotylion miał na kołnierzu kurtki/płaszcza bo widziałem tylko mu się do środka zawinął bo zimno było...kamil - Pią 12 Lis, 2010 No to Marku tym bardziej - po kiego grzyba takie insynuacje ????