To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

Koto - Śro 03 Sie, 2011

Podrzuciłby ktoś dobre miejscówki na sobotę, nie mam czasu szukać, a pierwszy raz będę w Rzeszowie :) 1 i 3 odcinek w pętli.
qbus - Czw 04 Sie, 2011

Koto napiszę coś jutro po zapoznaniu jeśli Cię to będzie interesować.

Takie coś trafiłem:
Cytat:
W 20 Rajdzie Rzeszowskim zadebiutuje Marek Sąsiadek, który do tej pory nie mógł nawet szczęśliwie rozpocząć przygody z tzw. drugą ligą.
- Startuję seryjnym samochodem w grupie A7, tj, Renaultem Clio Sport PH II, obok mnie usiądzie Michał Kłos, który od jakiegoś czasu zajmuje się "pilotowaniem". Można o mnie powiedzieć, że jestem amatorem wśród profesjonalistów, jednak mam dużą nadzieję na wynik, który mnie będzie satysfakcjonował. Jak osiągnę tę satysfakcję to wtedy będę walczył o coraz lepsze wyniki.

:)

Ja do tej pory w Rzeszowie jechałem raz, skończyliśmy tak:

przy tej obsadzie w klasie taki wynik biorę w ciemno :)

Wrobel - Czw 04 Sie, 2011

malo braklo a skonczylibyscie troche inaczej :* ... niechce mi sie pakowac chyba nigdzie nie jade :/

:rotfl:

Mick - Czw 04 Sie, 2011

Qbus ma się chody w biurze rajdowym ;) teraz proponuję wejść na stronę rajdu i ukarzę Wam się: http://rajd.rzeszow.pl/pl/0/3/111/0/news.html
Przem_106 - Czw 04 Sie, 2011

Dla Nas z Mickiem zeszłoroczny Rzeszowski był przełomowym rajdem.
Pierwszy raz na prawdziwych os-ach asfaltowych. Swietna walka z Witkiem Zimnym, gdyby nie nasz piruet, bysmy go mieli. Debiutanci na terenie gospodarza :]
Ale mimo tego i tak zgarnęlismy 12pkt i objelismy prowadzenie w N2. Od tego momentu uwierzylismy, ze potrafimy szybko pojechac. To na Dynowie (os4) zajęlismy nasze najwyzsze os-owe miejsce w sezonie 11-ste i bylismy po osie juz bardzo blisko TOP 10.
To na tym rajdzie mielismy największe szanse zdobyc punkt w generalce. Wydaje mi się ze było to z miesiąc temu.

Klaudia i Qbus, tradycyjnie trzymam kciuki za metę i duzą zdobycz punktową. Pula jest wysoka i warto z niej sięgnąc jak najwięcej. Podobna frekwencja moze się nie powtorzyc. Moze to byc dla Was rowniez przełomowy rajd. Licze na powtorzenie naszego wyniku.
Marek i Mick, trzymam kciuki rowniez i wierzę w kilka szybkich Os-ow i na koniec TOP 10

Wrobel - Pią 05 Sie, 2011

zaczyna sie niezle...Klaudiusz zapomniala prawka :crazy: :devil:
faldzip - Pią 05 Sie, 2011

gdzie znajde wyniki live z RPP?
Vlodarsky - Pią 05 Sie, 2011

http://rally.walter.pl/2011/rpp_rzeszow/index.php
ziober - Pią 05 Sie, 2011

TUTAJ :)
Jakarti - Pią 05 Sie, 2011

czy oni juz jadą czy nie jadą ?
bo tam czasow ni ma

ictus - Pią 05 Sie, 2011

a kiedy to puchar w piatek jezdzil ??? :)
Jakarti - Pią 05 Sie, 2011

czyli nie jadą :)
nie ogarniam ictus :)

qbus - Pią 05 Sie, 2011

jutro jedziemy. Odcinki sa mega ciezkie, pelen respekt, nie podobne do Rzeszowskich ktore mialem ogladac a raz jechalem. Marek nie jest w formie ale da rade, wierze w to.
Bad-i - Pią 05 Sie, 2011

Wrobel napisał/a:
zaczyna sie niezle...Klaudiusz zapomniala prawka :crazy: :devil:

chyba wszyscy razem byli na OA - o 8 rano dzwonil do mnie Loczek ze nie wzial ksiazeczki zdrowia :)

106 - Pią 05 Sie, 2011

rok temu wlasnie na rzeszowskim tez nie mial ze soba ksiazeczki :D