Koto - Śro 03 Sie, 2011 Podrzuciłby ktoś dobre miejscówki na sobotę, nie mam czasu szukać, a pierwszy raz będę w Rzeszowie 1 i 3 odcinek w pętli.qbus - Czw 04 Sie, 2011 Koto napiszę coś jutro po zapoznaniu jeśli Cię to będzie interesować.
Takie coś trafiłem:
Cytat:
W 20 Rajdzie Rzeszowskim zadebiutuje Marek Sąsiadek, który do tej pory nie mógł nawet szczęśliwie rozpocząć przygody z tzw. drugą ligą.
- Startuję seryjnym samochodem w grupie A7, tj, Renaultem Clio Sport PH II, obok mnie usiądzie Michał Kłos, który od jakiegoś czasu zajmuje się "pilotowaniem". Można o mnie powiedzieć, że jestem amatorem wśród profesjonalistów, jednak mam dużą nadzieję na wynik, który mnie będzie satysfakcjonował. Jak osiągnę tę satysfakcję to wtedy będę walczył o coraz lepsze wyniki.
Ja do tej pory w Rzeszowie jechałem raz, skończyliśmy tak:
przy tej obsadzie w klasie taki wynik biorę w ciemno Wrobel - Czw 04 Sie, 2011 malo braklo a skonczylibyscie troche inaczej ... niechce mi sie pakowac chyba nigdzie nie jade
Mick - Czw 04 Sie, 2011 Qbus ma się chody w biurze rajdowym teraz proponuję wejść na stronę rajdu i ukarzę Wam się: http://rajd.rzeszow.pl/pl/0/3/111/0/news.htmlPrzem_106 - Czw 04 Sie, 2011 Dla Nas z Mickiem zeszłoroczny Rzeszowski był przełomowym rajdem.
Pierwszy raz na prawdziwych os-ach asfaltowych. Swietna walka z Witkiem Zimnym, gdyby nie nasz piruet, bysmy go mieli. Debiutanci na terenie gospodarza
Ale mimo tego i tak zgarnęlismy 12pkt i objelismy prowadzenie w N2. Od tego momentu uwierzylismy, ze potrafimy szybko pojechac. To na Dynowie (os4) zajęlismy nasze najwyzsze os-owe miejsce w sezonie 11-ste i bylismy po osie juz bardzo blisko TOP 10.
To na tym rajdzie mielismy największe szanse zdobyc punkt w generalce. Wydaje mi się ze było to z miesiąc temu.
Klaudia i Qbus, tradycyjnie trzymam kciuki za metę i duzą zdobycz punktową. Pula jest wysoka i warto z niej sięgnąc jak najwięcej. Podobna frekwencja moze się nie powtorzyc. Moze to byc dla Was rowniez przełomowy rajd. Licze na powtorzenie naszego wyniku.
Marek i Mick, trzymam kciuki rowniez i wierzę w kilka szybkich Os-ow i na koniec TOP 10Wrobel - Pią 05 Sie, 2011 zaczyna sie niezle...Klaudiusz zapomniala prawka faldzip - Pią 05 Sie, 2011 gdzie znajde wyniki live z RPP?Vlodarsky - Pią 05 Sie, 2011 http://rally.walter.pl/2011/rpp_rzeszow/index.phpziober - Pią 05 Sie, 2011 TUTAJJakarti - Pią 05 Sie, 2011 czy oni juz jadą czy nie jadą ?
bo tam czasow ni maictus - Pią 05 Sie, 2011 a kiedy to puchar w piatek jezdzil ??? Jakarti - Pią 05 Sie, 2011 czyli nie jadą
nie ogarniam ictusqbus - Pią 05 Sie, 2011 jutro jedziemy. Odcinki sa mega ciezkie, pelen respekt, nie podobne do Rzeszowskich ktore mialem ogladac a raz jechalem. Marek nie jest w formie ale da rade, wierze w to.Bad-i - Pią 05 Sie, 2011
Wrobel napisał/a:
zaczyna sie niezle...Klaudiusz zapomniala prawka
chyba wszyscy razem byli na OA - o 8 rano dzwonil do mnie Loczek ze nie wzial ksiazeczki zdrowia 106 - Pią 05 Sie, 2011 rok temu wlasnie na rzeszowskim tez nie mial ze soba ksiazeczki