To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - Wlasnie widzialem fajny film

Anonymous - Pon 09 Lis, 2015

To nic w porównaniu z tym, że pozwala na siebie sikać ;D
Bonczek - Pon 09 Lis, 2015

Jak wam podszedł "Spectre"?
Alexxx - Pon 09 Lis, 2015

Rozczarowujaco niestety. Musze zobaczyc 2 raz na spokojnie ale po pierwszym ogladaniu mam zastrzezenia do dluzyzn i przewidywalnosci. Brak takiego efektu WOW na jaki liczylem po trailerze a oczekiwania (jako do ostatniego Bonda by Mendes i z Craigiem) byly bardzo duze... Gość ?
Anonymous - Pon 09 Lis, 2015

Tak Gość :)
karoluPL - Wto 10 Lis, 2015

Bonczek napisał/a:
Jak wam podszedł "Spectre"?

w sumie to podszedł, ale nie mogę wybaczyć, że bond wybrał młodą blond sikse o przeciętnej urodzie zamiast 10/10 Monike Bellucci :faja:

A tak na serio- podobać mi się podobał, bo to bond z craigiem, ale lekki niedosyt jest.

I ostatnia scena coś taka za delikatna..

B-Rey - Wto 10 Lis, 2015

Ja się nie zawiodłem. Ale odniosłem wrażenie, że nie za bardzo wiedzieli co zrobić z wątkiem Lucii Sciarra i go chamsko zakończyli. Tak: jest Belucci...jeb...nie ma. No i czy telefon który dostała Moneypenny był od Bonda, żeby ich nie podsłuchiwali czy jak?

W ogóle co sądzicie o DB10? Bo dla mnie to auto jest mistrzowskie.

kosmita - Wto 10 Lis, 2015

Mi się miło oglądało ten film, chociaż fabuła dosyć bezsensowna, a końcówka niestety holywoodzka.

B-Rey napisał/a:
W ogóle co sądzicie o DB10? Bo dla mnie to auto jest mistrzowskie.

Db10 może być, ale C-X75 dużo ciekawszy.

Bonczek - Śro 11 Lis, 2015

Nawiązania do poprzednich Bondow fajne, ogolnie mi nie podszedł, Skyfalla dzis chętnie jeszcze raz obejrzę.
Anonymous - Czw 12 Lis, 2015

Tak apropo seriali to w 2016 roku szykuje się petarda :)

Anonymous - Czw 12 Lis, 2015

Ktoś tutaj lubi filmy Xavier'a Dolan? Bardzo duży potencjał pomimo swojego młodego wieku, "Mama" to chyba jego najlepszy film, i tutaj świetnie pokazuje czym jest prawdziwe ADHD :)

zefir - Czw 12 Lis, 2015

Dobra w skrócie :

Jak ktoś lubi góry, wspinaczke - polecam film "Everest"

na cda jest w jakosci HD :)

bez odbioru :)

od jutra zaczynam lukac Narcos

siema - Czw 12 Lis, 2015

Justine napisał/a:
i tutaj świetnie pokazuje czym jest prawdziwe ADHD :)

Martin, to nie jest film o ADHD ;)

Tak czy inaczej- warto obejrzeć, bo dobry IMHO.

Edit: Wrzucę jeszcze jeden fragment:

Moim zdaniem mistrzowski.

Kenet - Czw 12 Lis, 2015

Byłem na tym Bondzie. Szmira nawet gorsza niż się spodziewałem. Zaczęło się od tego, że piosenkę na intro śpiewa jakiś kastrat. Prawdopodobnie pedał. Później tradycyjnie xero poprzednich części. Jedziemy, płyniemy, latamy. Zegar odlicza czas do zagłady, wszystko idzie w gruz, ale oczywiście jest happy end. Fatalnie.

Ale czarę goryczy przebrała inna sprawa - Monica Belluci - no geriatria jak siemasz, aż niesmacznie. No i ta blondyna - niby nie jakaś ostatnia, ale listości - to już nie ma ładniejszych dup dla których warto uratować świat?

Nie polecam!

NBL - Pią 13 Lis, 2015

Kenet, fuck popsułeś mi weekendowy wypad do kina xD
was79 - Pią 13 Lis, 2015

:rotfl: