Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Michał - Śro 26 Wrz, 2012 eM - czym nowszy tym lepszy
Lancia Y jest dobra, dzieki. Ide lukaćPiTT - Śro 26 Wrz, 2012 powtórzę jeszcze raz -> YARIS
ale nie żaden TS, po prostu zwykły yaris
tankujesz i nie zawracasz sobie głowy naprawami anjas - Śro 26 Wrz, 2012
PiTT napisał/a:
tankujesz i nie zawracasz sobie głowy naprawami
w TS jest tak samo, a dodatkowo można zaskoczyć na ulicy kp - Śro 26 Wrz, 2012
Kenet napisał/a:
Pakiet startowy?
Jeśli chodzi o ogarnięcie podstawowych elementów eksploatacyjnych to rozrząd kompletny na dobrych częściach 400, heble - w sensie klocki, tarcze linka ręcznego - 600 zł za wszystko nowe i będzie dawać radę, zawias - B6 + seria sprężyna - 1400 na gotowo. Wahacz kompletny 100 zł nowy, końcówki drążków 70 zł szt., sworzeń 70 zł, przegub 300. Skrzynia 150-200, szpera 1800
Mógłby mi ktoś taką rozpiskę zrobić dla clio ph1?
Mniej więcej się orientuje, ale wole informacje od kogos kto realnie takie czesci kupował.
Interesuje mnie najtańszy, spisujący się wariant.
Generalnie bede szukał fur do upalania, głównie pod tor. Na auto max 10k. Potem na graty na przestrzeni sezonu 5k.
Zastanawiam się czy jest sens pakować się w jakies saxo, 205, clio I, co teoretycznie tańsze, ale chyba nie na tyle żeby nie oplacalo sie dolozyc 2k na ph1 i pojezdzic troche lepiej, szybciej?
Auto ma posluszyc napewno jeden sezon ulezy, poznaniow, kielcow itp.
Potem bede planowal cos sensowniejsze do startow.mi - Śro 26 Wrz, 2012 yaris to nuda jak chooy. Ja wiem, że racjonalny dość koncept (oczywiście mając świadomość przesadnie wysokich cen używek), ale kurde - nuda niemożebna...PiTT - Śro 26 Wrz, 2012 taa... za to inny kompakt w tej kasie to szał anjas - Śro 26 Wrz, 2012
mi napisał/a:
yaris to nuda jak chooy. Ja wiem, że racjonalny dość koncept (oczywiście mając świadomość przesadnie wysokich cen używek), ale kurde - nuda niemożebna...
poza TSmi - Śro 26 Wrz, 2012
PiTT napisał/a:
taa... za to inny kompakt w tej kasie to szał
większość równie nudna, ale Ypsilonka na ten przykład, Reno Wicher (pomijając jego inne wady i niekomponowanie się z wytycznymi poszukującego), Tigra TT, pińcetka fiatowska, Jimny, Mini - to wszystko nieduże stosunkowo niedrogie samochody, które są JAKIEŚ. Jest jeszcze inna droga:
anjas napisał/a:
yaris to nuda jak chooy (...)poza TS
czyli ciekawsze wersje nudnych popierdółek.
(oczywiście powyższy post nie był propozycją dla poszukującego kolegi Michała, to tylko taki głos w dyskusji)Mick - Śro 26 Wrz, 2012 Michał, a może dla kolegi Civic z 2000 roku 1.4 is lukp - Sob 29 Wrz, 2012 Panowie, pod koniec roku mój tato planuje zakup auta dla siebie.
Budżet około 40tys, myśli o E klasie, volvo s80, , Audi A6
Im młodsze i lepiej wyposażone tym lepiej,
Będę wdzięczny za komentarz i poradę co można innego kupić, lub z wybranych modeli jaki silnik itd byście doradzili.Bart - Sob 29 Wrz, 2012 się zacznie lukp - Sob 29 Wrz, 2012 domyślam się Maciusiowy - Sob 29 Wrz, 2012 może od razu napisz czy diesel czy benzyna - jeden temat do awantury mniej lukp - Sob 29 Wrz, 2012 diesle bardziej, jeśli benzyna- to tylko żeby nie konsumowała 20L/100km w mieście chodzi mi o niezawodność, części eksploatacyjne, wygodę itd was79 - Sob 29 Wrz, 2012 za 40 kzł niezawodne A6