PiTT - Śro 09 Kwi, 2014 a masz odswiezanie w tle wlaczone? pewnie tak
po cholere ma sie co chwila aktualizowac cala masa programow, jak masz potrzebe to sprawdzasz poczte recznieChloru - Śro 09 Kwi, 2014 Czekaj czekaj jest 14:30 a mój odświeżający pocztę po Wifi Szajsung ma 90% baterii....
Była też 10 minutowa sesja browsingu na porcelanowym skuterze.
a masz odswiezanie w tle wlaczone? pewnie tak
po cholere ma sie co chwila aktualizowac cala masa programow, jak masz potrzebe to sprawdzasz poczte recznie
tak, mam wlaczone. wiem, ze mozna wylaczyc i recznie, ale lubie zajrzec do telefonu i zobaczyc, ze cyferki juz na mnie czekaja, czyli mam sie zajac tym tym i tamtym.PiTT - Śro 09 Kwi, 2014 spoko, ja tez mam wlaczone odświeżanie w tle Kenet - Śro 09 Kwi, 2014 Ktoś pisał czego użyć żeby najmniej boleśnie transferować zdjęcia/filmy/muzę z kompa na iphone'a. Mogę prosić o przypomnienie?karoluPL - Śro 09 Kwi, 2014 itunes
ale na macu...
a tak na serio to nie wiem kenet, więc się nie wypowiem
ale trzymając sie tematu wcześniejszego no to fakt, bateria nie jest najmocniejszym punktem tego telefonu, co nie zmienia faktu, ze aktualizacja tego ani nie pogorszyła, ani nie polepszyła, co wcześniej pisałem, ze o dziwo trzyma tyle samo, bo niektórzy płakali na myapple, ze trzyma po 6h.
inna sprawa, ze ponad tydzień temu zakupiłem ipada, jestem zadziwiony, bo ładowałem go dopiero dwa razy, a używam go dzień w dzień, w czuwaniu ma 3 dni, w użyciu ponad 13h i nadal zostało 15%. Gdyby tak samo bateria trzymała w ajfonie, to byłby miód telefon.
ale w sumie i tak jest spoko, bo zamiast power banka ładowarkę nosze w kieszeni i tez jest spoko GeKo - Czw 10 Kwi, 2014 A dalej jest tak ze jak przechodzi w stan uśpienia to rozlacza WI-FI? Czy to się da gdzieś ustawić.karoluPL - Czw 10 Kwi, 2014 GeKo, już chyba nie rozłącza nic, bo jak zostawiam go na noc z włączonym wifi, to rano mam załadowane maile do odebrania, notyfikacje z fb + aktualizacje programów z itunes porobione na bieżąco.GeKo - Czw 10 Kwi, 2014
karoluPL napisał/a:
GeKo, już chyba nie rozłącza nic, bo jak zostawiam go na noc z włączonym wifi, to rano mam załadowane maile do odebrania, notyfikacje z fb + aktualizacje programów z itunes porobione na bieżąco.
Ale masz podłączony do ładowarki?
Ja pytam o sytuację jak nie jest podłączony.karoluPL - Czw 10 Kwi, 2014 niezależnie od tego, ładuję go co 3-4 dni, a codziennie sie aktualizuje cos i wskakuje pare maili przez nocGeKo - Czw 10 Kwi, 2014 Chodzi mi o iPhone sorki przeskoczyłem wątek.karoluPL - Pią 11 Kwi, 2014 aaaa, to jezeli chodzi o telefon, to w sumie nie wiem.
nigdy go nie zostawiam na noc bez ładowarki, bo to ajfon i na drugi dzień nie miałbym ficzerów.
no moze tylko na urlopie go zostawiłem w spokoju i nie ładowałem przez 4 dni, ale wtedy to nie bardzo wiem co sie z nim działo, bo nie zwracałem uwagi na telefon
a co do włączania *wyłączania wifi* ? kurde fajne by było, ale tego chyba tez nie ma, bo mam wyłączone aktualizacje z samym 3g, więc aktualizuje tylko z wifi. a sytuacja jak w ipadzie- programy sie aktualizują na bieżaco w nocy + synchronizacja wifi z itunes.M - Nie 18 Maj, 2014 Zainstalowałem dzisiaj w japku dodatkowe 4gb ramu i dysk ssd szajsung 840EVO - normalnie szok tato kupę, mam nowy komputer
Przesiadłem się z wolnego dysku 5400rpm, zupełnie inaczej wszystko działa
Ż.K.Chloru - Nie 18 Maj, 2014 Jakieś antyczne japko skoro mogłeś to zrobić M - Nie 18 Maj, 2014 Tak, macbook mid 2010 ale do deweloperki jak znalazł, wszystko śmiga jak rakieta.