To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

PiTT - Nie 26 Maj, 2013

Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:

ogólnie widzę to na codzień i mówiąc szczerze trochę jestem tym zmęczony...

nie trzeba daleko szukac.. u nas w pracy pracuje ok 40os. czasem jak sie wejdzie do kuchni i zobaczy widok po tym jak ktos przygotowal sobie sniadanie czy obiad to az ciezko powiedziec cokolwiek innego od "k... co za chlew"przetarcie deski do krojenia czy umycie jedynego noza po smierdzacym serze przekracza umiejetnosci.. pozostawianie wszedzie brudnych kubkow "bo i tak przyjdzie sprzataczka" az ostatnio kumpel jako przelozony, powoedzial ze maja pipy po sobie sprzatac.. takich przykladow sa tysiace.. w lazience ciezko jest trafic papierem do kosza po umyciu rak... nie rozumiem z czego to wynika ale to jest wlasnie prawdziwy, SREDNI, poziom kultury Polakow

dokładnie... dzwinym trafem poziom chlewu wzrastał proporcjonalnie z wzrostem zatrudnień osób z dalszych regionów :lol2:

KarQ - Nie 26 Maj, 2013

PiTT napisał/a:
dokładnie... dzwinym trafem poziom chlewu wzrastał proporcjonalnie z wzrostem zatrudnień osób z dalszych regionów

Fakt, chińczyki strasznie syfią :lol2:

M - Nie 26 Maj, 2013

Ja to widzę tak że może z 80% osób jest takich że jak widzi że można zostawiać po sobie syf i inni tak robią to sama będzie robić to samo ala "u nasz tak sie robi".
Anonymous - Nie 26 Maj, 2013

Bart napisał/a:
M napisał/a:
Ciekawe kiedy szechter przeprosi za brata

Obrazek

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ja przepraszam za dziadka z Częstochowy.

Nie wiem czy zwróciłes uwage ale dzienikarze wyborczej ciągle za coś przepraszają-a to za Jedwabne,a to za wydarzenia w Kielcach itd, ergo naczelny mógłby przeprosić za brata zbrodniarza ,który nadal jest nieosądzony i mieszka w szwecji,a nieosądzony jest bo "polski antysemityzm" , bo "jaskiniowy antykomunizm" itd-wiesz z czego te cytaty i czy widzisz jakąś zależność ??

Bart - Nie 26 Maj, 2013

Nie widzę. Nie znam historii rodziny Michnika, nie bardzo mnie interesuje. Pomysł przepraszania za brata/dziadka z wehrmachtu/kogokolwiek jest idiotyczny.
M - Nie 26 Maj, 2013

Ja też się wkurwiłem jak kwaśniewski przepraszał w moim imieniu za jedwabne, przychylam się do twojego zdania Bart że to był idiotyczny pomysł. Przecież nawet nie byłem spokrewniony z tymi ludźmi.
Bart - Nie 26 Maj, 2013

Lubię z Wami rozmawiać, chłopcy :rotfl:

Bart napisał/a:
Pomysł przepraszania za brata/dziadka z wehrmachtu/kogokolwiek jest idiotyczny.

więc zapewne rozumiesz ze niektórych denerwuje jak sie w ich imieniu przeprasza za Jedwabne

Bart - Nie 26 Maj, 2013

Nie odzywam się więcej, poniesło mnie.

Bart napisał/a:
Nie odzywam się więcej, poniesło mnie.

ale ja chce zebys sie odzywał,będe tęsknił !!!!

Bart - Nie 26 Maj, 2013

W sensie - nie wdaję się w dyskusje w tym temacie :>
M - Nie 26 Maj, 2013

Jesteśmy betonem Rabar a z takimi się nie dyskutuje :rotfl:
GeKo - Nie 26 Maj, 2013

Trochę wulgarne, ale :rotfl:

Michał - Nie 26 Maj, 2013

dla mnie on jest zajebisty :rotfl:
M - Nie 26 Maj, 2013

Robi się naprawdę ciekawie o_O
http://strims.pl/s/Polity...lenie-do-moskwy