Bart - Śro 30 Lis, 2011 ja wolę Reksia pP - Śro 30 Lis, 2011 no to pożegnaliśmy następnego "nowego" użytkownika
zefir - Śro 30 Lis, 2011 cos tam jest, mam tez nozyczki ktorymi otwierałem w rynek w Bielsku kolo 5:30Anonymous - Śro 30 Lis, 2011 Witam nazywam się Mateusz i sprzedaje Beemwice żeby dołożyć Cartoonowi do nowego zderzaka Choć podobno i tak zabraknie no name - Śro 30 Lis, 2011 Czesio, ja sprzedaję też swoją to wystarczyć powinno bizon - Śro 30 Lis, 2011
Maciusiowy napisał/a:
Organizuję drogie imprezy z udziałem transwestytów
to byl wieczor kawalerski barta Anonymous - Czw 01 Gru, 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Stałem się właścicielem małego sprytnego R5 GTT i prawdopodobnie przyjdą takie chwile, że bez Waszej pomocy się nie obędzie. Teraz Renia stoi jeszcze w garażu i czeka, aż znajdę dla niej trochę czasu. Niestety z czasem jest krucho czasem
Pozdrawiam!Anonymous - Czw 01 Gru, 2011 Czesc potas
pokaż foty auta i siostry to ktoś se klepnie nitabizon - Czw 01 Gru, 2011 albo resora i za friko zglebi fure.
czesc btwBNU - Czw 01 Gru, 2011
klepa79 napisał/a:
Witam nazywam się Arkadiusz, jestem posiadaczem HONDA Civic oraz PEUGOTA 106 rallye, mieszkam na Dolnym Śląsku, pozdrawiam.
skąd masz naklejke z mojego zderzaka? Marek23 - Czw 01 Gru, 2011 Witam, mam na imie marek, jestem ze stodół z Rybnika. Razem z moim gti tworzymy zgraną parę. Będę miał dużo pytań odnośnie palenia gumy, ponieważ od niedawna zawodowo ścigam sie pod miejscowymi dyskotekami. Szukam sponsorów, a także chętnych na wspólny wyjazd do niemiec na Vw Fest und palenie laka.pum - Pią 02 Gru, 2011
potas napisał/a:
przyjdą takie chwile, że bez Waszej pomocy się nie obędzie
Anonymous - Pią 02 Gru, 2011
pumfkp napisał/a:
przyjdą takie chwile, że bez Waszej pomocy się nie obędzie