Ryba - Czw 15 Lip, 2010 no to elegancko, w końcu zaczniesz zarabiać te grube miliony.
nie no 35 min na kartach jest dla mnie nie osiągalne na razie, chyba bym się odwodnił :S
no chyba że faktycznie impreza na zakończenie sezonu będzie to piszę się, ale warunkiem jest że piwka będą podawać laseczki w bikini
Barejka - Czw 15 Lip, 2010 Ryba, jeden zawodnik poprosil o polewanie go woda po przekorczeniu 50 okrazen, dostal tyle wody ze malo co sie w kasku nie utopil szczeze to 15 minut dla normalnego czlowieka to jest juz maksymalna dawka, pozniej zaczynaja bolec rece i czasy staja sie coraz gorsze was79 - Pią 16 Lip, 2010 chcec wejśc do pimp'a i pojawia sie hasło:
Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum.
WTF?? siakeś nowe zasady?M - Pią 16 Lip, 2010 Raczej stare was79 - Pią 16 Lip, 2010 Trochę kapa, bo to był jeden z niewielu działów, gdzie można było się nauczyć czegoś nowego o samochodach od konkretnych osób i zobaczyć co dają poszczególne mody. Dla mnie osbiście jako nowego uzytkownika było to niezwykle cenne. A nie tak jak w dziale technicznym, gdzie dostaje sie na konkretne pytanie, odpowiedzi o rozpórkach od matiza i leci offtop za offtopem
No ale cóż trudno i szkoda.
pozdroM - Pią 16 Lip, 2010 Teraz lepiej? A oftop to nasz urokKonradMK - Pią 16 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
O kur.wa ale dzwon
Zauważcie 2 sprawy:
1.w momencie wyprowadzenia auta z równowagi (0:32) coś wypada z pod niego - tłumik?
2. srebrny fur z lewej w 0:35 - szczęsciarz
to rozbite auto wjechało na coś coś leżało na drodze.was79 - Pią 16 Lip, 2010
eM napisał/a:
Teraz lepiej? A oftop to nasz urok
M - Pią 16 Lip, 2010 Krakowianie,
dobry news? http://www.krakow.naszemi...metro,id,t.html KonradMK - Pią 16 Lip, 2010 uuuu Kraków "prawie jak Warszawa" grubowas79 - Pią 16 Lip, 2010 Dajcie spokój z Krakowem, ostatnio jechałem na AGH od strony A4, jest tam remont tego dupnego ronda...masakra jakaśM - Pią 16 Lip, 2010
Ja tam sie ciesze, mysle ze Kraków powinien mieć metroJaco - Pią 16 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
AndreXSi napisał/a:
O kur.wa ale dzwon
Zauważcie 2 sprawy:
1.w momencie wyprowadzenia auta z równowagi (0:32) coś wypada z pod niego - tłumik?
to rozbite auto wjechało na coś coś leżało na drodze.
a mi się wydaje że rozerwało mu oponęKonradMK - Pią 16 Lip, 2010
Jaco napisał/a:
KonradMK napisał/a:
AndreXSi napisał/a:
O kur.wa ale dzwon
Zauważcie 2 sprawy:
to rozbite auto wjechało na coś coś leżało na drodze.
a mi się wydaje że rozerwało mu oponę
bo wjechał na coś, popatrz dokładnie. zresztą mówi o tym podpis właściela filmu.fydi - Pią 16 Lip, 2010
eM napisał/a:
:)
Ja tam sie ciesze, mysle ze Kraków powinien mieć metro
Ale dlaczego? Ja uważam zupełnie przeciwnie. Metro nie jest potrzebne, bo jest za drogie i w budowie i w utrzymaniu. Znacznie lepszym rozwiązaniem jest gdzieniegdzie wybudowanie tunelu dla szybkiegotamwaju a resztę poprowadzić normalnie