Metro nie jest potrzebne, bo jest za drogie i w budowie i w utrzymaniu. Znacznie lepszym rozwiązaniem jest gdzieniegdzie wybudowanie tunelu dla szybkiegotamwaju a resztę poprowadzić normalnie
dupa...metro to super sprawa...pod warunkiem, rzecz jasna, że ma się więcej niż jedną linię Jacek - Pią 16 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
Jaco napisał/a:
KonradMK napisał/a:
AndreXSi napisał/a:
O kur.wa ale dzwon
Zauważcie 2 sprawy:
1.w momencie wyprowadzenia auta z równowagi (0:32) coś wypada z pod niego - tłumik?
2. srebrny fur z lewej w 0:35 - szczęsciarz
to rozbite auto wjechało na coś coś leżało na drodze.
a mi się wydaje że rozerwało mu oponę
bo wjechał na coś, popatrz dokładnie. zresztą mówi o tym podpis właściela filmu.
dokładnie Kondziu , wjechał na coś na drodze, wcześniej też jakieś tajle leżały na drodze.
A w momencie najeżdżania na to coś jeszcze koleś przychamował, przód się dociążył a tył podbiło i kapa. Gdyby przeleciał bez hamowania może by przeszedł bez wypadku.Anonymous - Pią 16 Lip, 2010 Fakt, nie zauwazyłem tego co leżało na drodze przy pierwszym oglądnięciu.M - Pią 16 Lip, 2010 Jacku ty to mądry jesteś jednak Jacek - Pią 16 Lip, 2010
eM napisał/a:
Jacku ty to mądry jesteś jednak
to nie ja, mama mi podpowiedziałaM - Pią 16 Lip, 2010
jacek czajka napisał/a:
eM napisał/a:
to nie ja, mama mi podpowiedziała
Kondzia?
byłeś w wawie i nie powiedziałesKonradMK - Pią 16 Lip, 2010
eM napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
eM napisał/a:
to nie ja, mama mi podpowiedziała
Kondzia?
byłeś w wawie i nie powiedziałes
zonk, moja mama jest teraz we Wrocku, twoja pełni rolę zastępczą ale trzeba do rembertowa lecieć na paceM - Pią 16 Lip, 2010 a pake niesie na plecach twoj stary Jacek - Pią 16 Lip, 2010 ja mówiłem o swojej ,wasze mnie nie interesyją KonradMK - Pią 16 Lip, 2010
eM napisał/a:
a pake niesie na plecach twoj stary
zonk, też we wrocku. to co? jednak twój? saxorulez - Pią 16 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
eM napisał/a:
zonk, też we wrocku. to co? jednak twój?
KonradMK napisał/a:
moja mama jest teraz we Wrocku, t
u Gucwińskich dorabiają przebrani za szympansy??KonradMK - Pią 16 Lip, 2010
saxorulez napisał/a:
KonradMK napisał/a:
eM napisał/a:
zonk, też we wrocku. to co? jednak twój?
KonradMK napisał/a:
moja mama jest teraz we Wrocku, t
u Gucwińskich dorabiają przebrani za szympansy??
ostroooooo...
jak na kogoś kto, a zresztą... co ja będę tutaj syf wyciągał
tak, do Gucwińskich pojechali nakarmić twoją starą
EDIT:
zapomniałem napisać że kapustę wieźli aż z Rembertowa!M - Pią 16 Lip, 2010 ojaj.ebiebizon - Pią 16 Lip, 2010 skoro juz jestesmy na fejsbuku, to proponuje oskryptowac forum, zeby byl przycisk lubie to wtedy bedzie mozna rozne perelki dla potomnych publikowac M - Pią 16 Lip, 2010 ja tam sie odcinam od pejsbuka, to krok wstecz