i w bok, i w gore, i w dol, i wszyscy razem, asere he, asere he
M - Pią 16 Lip, 2010 Zaraz, to Kondzia stary, myją go z odchodów po wyjściu z klatki Szympansów
pP - Pią 16 Lip, 2010
eM napisał/a:
ja tam sie odcinam od pejsbuka, to krok wstecz
NK rulezM - Pią 16 Lip, 2010
pP napisał/a:
eM napisał/a:
NK rulez
Teraz jest migracja NK -> PBpP - Pią 16 Lip, 2010
eM napisał/a:
pP napisał/a:
eM napisał/a:
NK rulez
Teraz jest migracja NK -> PB
ja też migrowałem Nasza-Klasa.pl -> NK.pl
M - Pią 16 Lip, 2010 jakto?bizon - Pią 16 Lip, 2010 musieli splacic jakies dlugi po procesach i sprzedali kilka literek KonradMK - Pią 16 Lip, 2010
eM napisał/a:
Zaraz, to Kondzia stary, myją go z odchodów po wyjściu z klatki Szympansów
smartwaxem z twojej starejAnonymous - Pią 16 Lip, 2010 dupaKonradMK - Pią 16 Lip, 2010 Zdaję się że zabrnąłeś za daleko kolego. Nie każdemu wszystko wolno.Anonymous - Pią 16 Lip, 2010 Ojoj, powiało powagą.M - Pią 16 Lip, 2010
fydi napisał/a:
eM napisał/a:
:)
Ja tam sie ciesze, mysle ze Kraków powinien mieć metro
Ale dlaczego? Ja uważam zupełnie przeciwnie. Metro nie jest potrzebne, bo jest za drogie i w budowie i w utrzymaniu. Znacznie lepszym rozwiązaniem jest gdzieniegdzie wybudowanie tunelu dla szybkiegotamwaju a resztę poprowadzić normalnie
A widzisz tutaj patrzysz mało perspektywicznie
Metro nie musi byc takie jak w wawie,
moze byc zwykly tramwaj podziemny (tak chyba jest w berlinie lub innym miescie w de)
a miasto zyskuje na atrakcyjnosci i pojawiaja się nowe biura i biznesy bo jest duzo lepsza komunikacja, lepszy przepływ turystów.GeKo - Pią 16 Lip, 2010 AndreXSi, Kondzio ma akurat rację, no chyba że razem wódżitsu pijacie.Anonymous - Pią 16 Lip, 2010 Dobra, nie ma posta i nie było. Upał chyba wypalil poczucie humoru koorwa na tym forum...Drone - Pią 16 Lip, 2010
was79 napisał/a:
chcec wejśc do pimp'a i pojawia sie hasło:
Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum.