GeKo - Pi± 16 Lip, 2010 Zasady s± stare, ale widze że przez jaki¶ czas była ulga, wiecie taka kiełbasa wyborcza fydi - Pi± 16 Lip, 2010
Cytat:
A widzisz tutaj patrzysz mało perspektywicznie
Metro nie musi byc takie jak w wawie,
moze byc zwykly tramwaj podziemny (tak chyba jest w berlinie lub innym miescie w de)
a miasto zyskuje na atrakcyjnosci i pojawiaja się nowe biura i biznesy bo jest duzo lepsza komunikacja, lepszy przepływ turystów.
Akurat miałem na zajęciach różne plany rozwi±zań komunikacyjnych w Krk i to co Ty piszesz to się nazywa premetro, a to co innego Drone - Pi± 16 Lip, 2010
GeKo napisał/a:
Zasady s± stare, ale widze że przez jaki¶ czas była ulga, wiecie taka kiełbasa wyborcza
Ja tam nie wiem jak stare.
Jak miałem dostęp czytalem zasady tamtego forum i było napisane, że wrzucać pimpy mog± tylko klubowicze. Stosowałem się do nich i swojego auta tam nie dawałem.
A wiadomo¶ć z tymi zasadami była o ile pamiętam z 2005 roku
To po cholere była, jak tylko klubowicze mogli to czytać ? Anonymous - Sob 17 Lip, 2010 Rozumiem że dział pimp został zamknięty dla szarych po tym jak martin otworzył pimpa o swoich sandałach?M - Sob 17 Lip, 2010
Drone napisał/a:
GeKo napisał/a:
Zasady s± stare, ale widze że przez jaki¶ czas była ulga, wiecie taka kiełbasa wyborcza
Ja tam nie wiem jak stare.
Jak miałem dostęp czytalem zasady tamtego forum i było napisane, że wrzucać pimpy mog± tylko klubowicze. Stosowałem się do nich i swojego auta tam nie dawałem.
A wiadomo¶ć z tymi zasadami była o ile pamiętam z 2005 roku
To po cholere była, jak tylko klubowicze mogli to czytać ?
nie wiem o co Ci chodzi ale jak bedziesz mniej krzyczał to jest co¶ takiego jak status przyjaciela i jest wlasnie po to zeby moc pisac i czytac pimpa.
Wiec troche pokory i wszystko bedzie dobrzeM - Sob 17 Lip, 2010
fydi napisał/a:
Cytat:
A widzisz tutaj patrzysz mało perspektywicznie
Metro nie musi byc takie jak w wawie,
moze byc zwykly tramwaj podziemny (tak chyba jest w berlinie lub innym miescie w de)
a miasto zyskuje na atrakcyjnosci i pojawiaja się nowe biura i biznesy bo jest duzo lepsza komunikacja, lepszy przepływ turystów.
Akurat miałem na zajęciach różne plany rozwi±zań komunikacyjnych w Krk i to co Ty piszesz to się nazywa premetro, a to co innego
Acha,
w takim razie twoje na gorze!
Drone - Sob 17 Lip, 2010
eM napisał/a:
nie wiem o co Ci chodzi ale jak bedziesz mniej krzyczał to jest co¶ takiego jak status przyjaciela i jest wlasnie po to zeby moc pisac i czytac pimpa.
Wiec troche pokory i wszystko bedzie dobrze
Bede krzyczał i focha strzele*. Zaraz się przeniosę na nasz± klasę i tyle będzie
*- ostatnio co¶ tu słabo z poczuciem humoru jestJacek - Sob 17 Lip, 2010 AndreXSi, na przyjaciela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!martin.h - Sob 17 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
Rozumiem że dział pimp został zamknięty dla szarych po tym jak martin otworzył pimpa o swoich sandałach?
WeĽ trochę wyluzuj Panie Andre bo robi się Pan kórewsko chamski.
Razem nie pili¶my, więc trochę kultury.Anonymous - Sob 17 Lip, 2010 nie no, jebne tu zaraz Jacek - Sob 17 Lip, 2010 AndreXSi, weĽ..trochę kultury chłopaku bo rzeczywi¶cie się rozbuchałę¶ koleżko!!
strick - Sob 17 Lip, 2010 Anonymous - Sob 17 Lip, 2010 Anonymous - Sob 17 Lip, 2010
martin.h napisał/a:
AndreXSi napisał/a:
Rozumiem że dział pimp został zamknięty dla szarych po tym jak martin otworzył pimpa o swoich sandałach?
WeĽ trochę wyluzuj Panie Andre bo robi się Pan kórewsko chamski.
Razem nie pili¶my, więc trochę kultury.
PiTT - Sob 17 Lip, 2010
swojej starej rajstopy zayebał