To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

GeKo - Pi± 16 Lip, 2010

Zasady s± stare, ale widze że przez jaki¶ czas była ulga, wiecie taka kiełbasa wyborcza :rotfl:
fydi - Pi± 16 Lip, 2010

Cytat:
A widzisz tutaj patrzysz mało perspektywicznie
Metro nie musi byc takie jak w wawie,
moze byc zwykly tramwaj podziemny (tak chyba jest w berlinie lub innym miescie w de)
a miasto zyskuje na atrakcyjnosci i pojawiaja się nowe biura i biznesy bo jest duzo lepsza komunikacja, lepszy przepływ turystów.

Akurat miałem na zajęciach różne plany rozwi±zań komunikacyjnych w Krk i to co Ty piszesz to się nazywa premetro, a to co innego :)

Drone - Pi± 16 Lip, 2010

GeKo napisał/a:
Zasady s± stare, ale widze że przez jaki¶ czas była ulga, wiecie taka kiełbasa wyborcza :rotfl:

Ja tam nie wiem jak stare.

Jak miałem dostęp czytalem zasady tamtego forum i było napisane, że wrzucać pimpy mog± tylko klubowicze. Stosowałem się do nich i swojego auta tam nie dawałem.
A wiadomo¶ć z tymi zasadami była o ile pamiętam z 2005 roku ;D
To po cholere była, jak tylko klubowicze mogli to czytać ? ;D

Anonymous - Sob 17 Lip, 2010

Rozumiem że dział pimp został zamknięty dla szarych po tym jak martin otworzył pimpa o swoich sandałach?
M - Sob 17 Lip, 2010

Drone napisał/a:
GeKo napisał/a:

Ja tam nie wiem jak stare.

Jak miałem dostęp czytalem zasady tamtego forum i było napisane, że wrzucać pimpy mog± tylko klubowicze. Stosowałem się do nich i swojego auta tam nie dawałem.
A wiadomo¶ć z tymi zasadami była o ile pamiętam z 2005 roku ;D
To po cholere była, jak tylko klubowicze mogli to czytać ? ;D

nie wiem o co Ci chodzi ale jak bedziesz mniej krzyczał to jest co¶ takiego jak status przyjaciela i jest wlasnie po to zeby moc pisac i czytac pimpa.
Wiec troche pokory i wszystko bedzie dobrze

M - Sob 17 Lip, 2010

fydi napisał/a:
Cytat:
A widzisz tutaj patrzysz mało perspektywicznie
Metro nie musi byc takie jak w wawie,
moze byc zwykly tramwaj podziemny (tak chyba jest w berlinie lub innym miescie w de)
a miasto zyskuje na atrakcyjnosci i pojawiaja się nowe biura i biznesy bo jest duzo lepsza komunikacja, lepszy przepływ turystów.

Akurat miałem na zajęciach różne plany rozwi±zań komunikacyjnych w Krk i to co Ty piszesz to się nazywa premetro, a to co innego :)

Acha,
w takim razie twoje na gorze!
;D

Drone - Sob 17 Lip, 2010

eM napisał/a:

nie wiem o co Ci chodzi ale jak bedziesz mniej krzyczał to jest co¶ takiego jak status przyjaciela i jest wlasnie po to zeby moc pisac i czytac pimpa.
Wiec troche pokory i wszystko bedzie dobrze

Bede krzyczał i focha strzele*. Zaraz się przeniosę na nasz± klasę i tyle będzie ;D

*- ostatnio co¶ tu słabo z poczuciem humoru jest

Jacek - Sob 17 Lip, 2010

AndreXSi, na przyjaciela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
martin.h - Sob 17 Lip, 2010

AndreXSi napisał/a:
Rozumiem że dział pimp został zamknięty dla szarych po tym jak martin otworzył pimpa o swoich sandałach?

WeĽ trochę wyluzuj Panie Andre bo robi się Pan kórewsko chamski.
Razem nie pili¶my, więc trochę kultury.

nie no, jebne tu zaraz :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jacek - Sob 17 Lip, 2010

AndreXSi, weĽ..trochę kultury chłopaku bo rzeczywi¶cie się rozbuchałę¶ koleżko!!

:lol2:

strick - Sob 17 Lip, 2010

:lol2: :lol2:

martin.h napisał/a:
AndreXSi napisał/a:

WeĽ trochę wyluzuj Panie Andre bo robi się Pan kórewsko chamski.
Razem nie pili¶my, więc trochę kultury.

:wall: :wall: :rotfl:

PiTT - Sob 17 Lip, 2010

swojej starej rajstopy zayebał