Paranoja to jest myślenie ludzi nazwijmy ich "tolerancyjnymi", którzy myślą że jak niektórym grupom dadzą palec, to te grupy zaraz nie będą chciały ręki.KonradMK - Pon 19 Lip, 2010
gamoniu, twoja nie nosi bo się drą o szczecinęKonradMK - Pon 19 Lip, 2010
teletubisie na basenieJacek - Pon 19 Lip, 2010 ja pierdole Drone - Pon 19 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
obrazek
Jakbym taką na basenie zobaczył, to bym pomyślał że tu gdzies kręcą teletubisie Jakarti - Pon 19 Lip, 2010 a czy to nie te muzulmanki co im basen zakryli zeby mogly poplywac i jeszcze z torebka to moze tam bombe ma? KonradMK - Pon 19 Lip, 2010 bombę ma w tym kapciu na głowieMaciusiowy - Pon 19 Lip, 2010 ale kolor przynajmniej ma fajny...nie jakiś czarny demotywujący mi - Pon 19 Lip, 2010 ostatnie 4 strony tego tematu - esencja hh.org. Yeah, jazda, kocham!Anonymous - Pon 19 Lip, 2010 Właśnie, eM, nie mógłbys reaktywować swojego tematu do narzekania gdzie z Konradem wymienialibyście się takimi arcyciekawymi linkami i dyskutowali o problemach islamu i pełnej michy? taki temat można sobie spokojnie zignorować i nie napotykać tego na każdym kroku.KonradMK - Pon 19 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
Właśnie, eM, nie mógłbys reaktywować swojego tematu do narzekania gdzie z Konradem wymienialibyście się takimi arcyciekawymi linkami i dyskutowali o problemach islamu i pełnej michy? taki temat można sobie spokojnie zignorować i nie napotykać tego na każdym kroku.
zdecydowanie lepiej napotykać twoje komentarze odnośnie np mojej starej.Anonymous - Pon 19 Lip, 2010 No na przykład - taki temat też można by założyć i wszyscy by jechali tylko tam. Ja się nie musiałbym tam udzielać, temat Twojej starej skomentowałem pierwszy chyba raz i dość lajtowo - więc się nie przypyerdalaj.106 - Pon 19 Lip, 2010 andre jestes kurewsko chamski
Anonymous - Pon 19 Lip, 2010 Wiem kur.wa
KonradMK - Pon 19 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
No na przykład - taki temat też można by założyć i wszyscy by jechali tylko tam. Ja się nie musiałbym tam udzielać, temat Twojej starej skomentowałem pierwszy chyba raz i dość lajtowo - więc się nie przypyerdalaj.
lajtowo czy nie nie życzę sobie od ciebie jakichkolwiek komentarzy.