HH.ORG na Torze - 1 maja(środa) trackday.org.pl i 4TURBO - trening w Ułężu
Lejek - Pią 03 Maj, 2013
Kenet napisał/a:
Staba miałem z przody odpiętego
Na fotkach to wygląda momentami tak jak byś miał się zaraz lusterkami podpierać. Ja w takich sytuacjach jeżdżę na 3 kołach
Spoko, szkoda ze jeszcze nie ogarnąłem sprzętu, ale niedługo na pewno się wybiorę. Gratki dla zwycięzców i uczestników.EmerytRs2 - Pią 03 Maj, 2013 byłem, widziałem objechałem wszystkich
gratuluję stefanowi, kiedy mnie przewieziesz?? Anonymous - Pią 03 Maj, 2013 Coto za astra 1 z coolerem w zderzaku ? jakieś 2,0 turbo czy co tam siedzi ?Kenet - Pią 03 Maj, 2013
Czesio napisał/a:
Coto za astra 1 z coolerem w zderzaku ? jakieś 2,0 turbo czy co tam siedzi ?
To mojego kolegi - c20xe turbo na garett t28.M - Pią 03 Maj, 2013 Poanalizowalem troche logow ze srody i wychodzi na to ze najwiecej jest do ugrania na glownym pasie + nawrot az do szykany, potem czasy roznia sie juz niewiele.Dariano - Pią 03 Maj, 2013 Dlaczego nie jestem wciągnięty do klasyfikacji na stronie trackday.org.pl ??Kenet - Pią 03 Maj, 2013 Póki co zostały dodane chyba tylko czasy środowego podium.buni - Pią 03 Maj, 2013 wszystkie czasy zostaną uzupełnione w dniu jutrzejszym. sorki za opóźnienieRasputin - Pią 03 Maj, 2013 Hehe na tablicy tylko moje auto ma poniżej 100ph W tej klasyfikacji jestem najlepszy
Zmieniam skrzynie i wpadam poprawic swój czas trojanst - Śro 08 Maj, 2013 Parę fotek