PiTT - Czw 10 Lip, 2014 z Jamo byla dobra oferta
pierwotnie kosztowaly ok 2k
wyszedl nowy model i nowe za 1k mozna bylo wyrwac
za komplet
przy podlaczeniu biamp graja lepiej niz mozna sie spodziewac MoRToN - Czw 10 Lip, 2014 Wystarczająco głośny Bonczek - Czw 10 Lip, 2014
MoRToN napisał/a:
Wystarczająco głośny
Ale Pianocraft czy Jamo? siema - Czw 10 Lip, 2014
Bonczek napisał/a:
MoRToN napisał/a:
Wystarczająco głośny
Ale Pianocraft czy Jamo?
Że Jamo jest głośne, to raczej nie ma wątpliwości
Ja swojego Pianocrafta rozkręciłem do oporu może dwa razy w ciągu trzech lat. W bloku z wielkiej płyty, po godzinie 24:00 sąsiedzi w promieniu dwóch kondygnacji nie są w stanie znieść jego hałasu dłużej niż pół godziny
Serio weź go pod uwagę. Nie każdemu podoba się jego dźwięk, nie każdemu podoba się, że jest mały, ale spełnia Twoje wszystkie wymagania i jest wystarczający do pokoju w bloku.Chloru - Czw 10 Lip, 2014 Bonczek, chyba już pisałem o Polpaku. http://polpak.com.pl/ zobacz czego chcesz posłuchać, zadzwoń poproś o prezentację i jedź wybierać.Janusz - Czw 10 Lip, 2014 co polecacie na impreze w ogródku ?? Bonczek - Czw 10 Lip, 2014 Piwo i grilla. Ewentualnie temat o basenie Janusz - Czw 10 Lip, 2014 PiTT - Czw 10 Lip, 2014 cicho slucham muzykiKamill - Czw 10 Lip, 2014
Chloru napisał/a:
Bonczek, chyba już pisałem o Polpaku. http://polpak.com.pl/ zobacz czego chcesz posłuchać, zadzwoń poproś o prezentację i jedź wybierać.
Kupowałem w tym sklepie audio 15 lat temu PiTT - Czw 10 Lip, 2014 co prawda mialem sredni model tagi, ale roznica miedzy nimi a jamo kolosalna
kazdy ma takie ucho na jakie zasluguje anjas - Pią 11 Lip, 2014
PiTT napisał/a:
kazdy ma takie ucho na jakie zasluguje
święte słowa!
kamil - Pią 11 Lip, 2014 nie kupuj Yamachy - w tej cenie znajdziesz więcej fajnych sprzętów. Yamacha gra mocno sztucznie, ostry dźwięk. Mi jakoś kompletnie dzwięk nie podchodzi. Lepiej już pionkaKamill - Pią 11 Lip, 2014
kamil napisał/a:
nie kupuj Yamachy - w tej cenie znajdziesz więcej fajnych sprzętów. Yamacha gra mocno sztucznie, ostry dźwięk. Mi jakoś kompletnie dzwięk nie podchodzi. Lepiej już pionka
+1 pionek ma przyjemny dźwięk który pasuje do szerokiej gamy utworów.kamil - Pią 11 Lip, 2014 no ja mam ampli to tak średnio, ale w stereo gra zdecydowanie lepiej. Tak czy siak dzwięk przyjemniejszy niż z Yamachy