co do kartów to zbieramy 14 osob na nastepne zawody
williams fydiego Marek23 - Pią 26 Wrz, 2014 Za 2 tygodnie czwartek? Quali open, wyścig z doważaniem...
Jak bedzie duzo osob to wynajmiemy caly tor. Bylo fajnie.106 - Pią 26 Wrz, 2014 jak czwartek i za 2 tyg jade na lausitz odpadamKonrad - Pią 26 Wrz, 2014 Ja bylbym chetny na czw za 2 tygodnie, jak to kosztowo wychodzi i ile jest jazdy?Marek23 - Pią 26 Wrz, 2014 za tydzien chyba ja nie dam rady. 24 minuty z tego 8 quali + 16 wyscig 72 zl. Wiec pewno co 2 tyg lepiej, zeby nie rujnowac budzetow...Marek23 - Pią 26 Wrz, 2014 Po zimie kto się pisze na coś takiego? Szybkie karty, szybki tor, doważanko i takie takie.
http://www.wallravracecenter.com/Janusz - Pią 26 Wrz, 2014 co wy macie z tym doważaniem ?? dbajcie o siebie grubasy poprostu
poza tym karty i tak sa nierówne ja moze w końcu wpadnę Tomcat - Pią 26 Wrz, 2014
Janusz napisał/a:
co wy macie z tym doważaniem ?? dbajcie o siebie grubasy poprostu
poza tym karty i tak sa nierówne ja moze w końcu wpadnę
To przyjedź, a nie kozakuj przez internety, bo sie zapowiadasz od 3 tygodni i hóy z tego
Dzięki za wczoraj. Poczułem race fever, więc było dobrze. Mój organizm tego potrzebuje.
P.S. Pierwszy raz zarobiłem na motorsporcie Marek23 - Pią 26 Wrz, 2014
Janusz napisał/a:
co wy macie z tym doważaniem ?? dbajcie o siebie grubasy poprostu
poza tym karty i tak sa nierówne ja moze w końcu wpadnę
Doważanie jest i będzie. Ja ważę 76kg, więc akurat mi to zawsze zaburza balans wózka.
Tomcat mnie ograł w wyścigu, przyblokowało mnie w ruchu, naciskałem go 6 okrążeń,a potem zobaczyłem "gap" którego nie było i mnie obróciło. Pod katem emocji kozak. I Tomcat wygrał gogle Quiksilvera.Janusz - Pią 26 Wrz, 2014 to widzę ze zawody pod patronatem
Tomcat napisał/a:
To przyjedź, a nie kozakuj przez internety, bo sie zapowiadasz od 3 tygodni i hóy z tego
pocałuj mnie w końcowe frajerze GeKo - Pią 26 Wrz, 2014 Też bym wpadł, ale czy znajdzie się tyle balastu żeby mnie doważyć Marek23 - Pią 26 Wrz, 2014 Januszka weźmiesz na kolanawas79 - Pią 26 Wrz, 2014