strick - Pon 16 Paź, 2006 Też tak na początku miałem! Ale po kilku wyścigach poszło! Staraj sie dalej Michał!Dariano - Pon 16 Paź, 2006 Ja dzis upalalem caly wieczor nawet calkiem przyzwoicie mi szlo moja zyciowka narazie 1:37:60 tylko gorzej z systematycznoscia mam spore wachania mieczy okrazeniami raz jest ok a lada moment moge nawet dacha jebnac D fajnie sie gralo dzis bylo nas chyba ze 4 w pewnej chwili dzieki za gre panowie Loko - Pon 16 Paź, 2006 Widze żę się panowie ostro zajawiliście
Przypomniało mi się pare praktycznych rad, nie pamietam jak jest ustawione standardowo, ale po pierwsze abs ma być stanowczo wyłączony!!! to podstawa.
A po drugie są w opcjach dwie pozycje chyba to się nazywa "przygazóka przy zmianie biegu w dół" i to ma być włączone, a druga to "odciecie przy zmianie w góre" i to ma być wyłączone.anjas - Wto 17 Paź, 2006 a ja poprawiłem życiówkę na 1.38.05, a więc minimalnie szybciej niż strick
niestety też nie miałem wczoraj dobrego dnia - prawie żadnego wyścigu nie ukończyłem. Albo mnie ktoś rozwalił, albo strzeliłem dacha i musiałem jechać do boksu...
Ale dzisiaj poćwiczę strick - Wto 17 Paź, 2006 No to Anjas masz jeszcze co gonić! Ja jeszcze wczoraj z Piotrkiem jeździłem i wyktciłem troche gorszy od Dariano 1.37.77
Mieliśmy nałatać wszyskim z Dariano i trzymać sie razem! Ale na jednym zakręcie zaczął wcześniej hamowac i wjechałem mu w pupcie Dariano - Wto 17 Paź, 2006 To ja opowiem moje wrazenia. Jechalem sobie za anjasem systematycnie odrabialem strate cm po centymetrze no i na parti 3 zakretow anjas strzelil przepieknego dacha tak tak anjas nie trzyma cisnienia :DDDD cos tam sciemnial ze eM do niego dzwonil ale ja mu nie wierze ))
A Strick to jest dopiero ziom wymyslilem chytry plan "jadziemy we dwoch i bedziemy sobie pomagac mielismy wysadzac kolesi ale, strick po najdluzszej prostej dohamowal swoja sztuke na moim GTI i zwiedzalem piekny kopny piasek fajna ta gierka jest anjas - Wto 17 Paź, 2006
syndrom saxoruleza - nie trzymanie ciśnienia
a gierka jest miodzio!
Jak można kupić pełną wersję i ile kosztuje dokładnie? Orientuje się ktoś?
[ Dodano: Wto 17 Paź, 2006 ]
Loko napisał/a:
rzypomniało mi się pare praktycznych rad, nie pamietam jak jest ustawione standardowo, ale po pierwsze abs ma być stanowczo wyłączony!!! to podstawa.
A po drugie są w opcjach dwie pozycje chyba to się nazywa "przygazóka przy zmianie biegu w dół" i to ma być włączone, a druga to "odciecie przy zmianie w góre" i to ma być wyłączone.
gdzie to się ustawia, bo nie mogę znaleźć? Michał - Wto 17 Paź, 2006 kurde, macie zryte psychy,heheheh !!!!
dzisiaj mam czas wiec biore sie do ostrego treningu !! Dariano !! normalnie szok 1.37 !!!! zajebisty czas !! lepiej jedzij w okolicch 1.39 ale systematycznie
za jakies 2 tygi stawiam serwer na neo 1024 to bedziemy miec wlasny !!Michał - Wto 17 Paź, 2006
Cytat:
Jak można kupić pełną wersję i ile kosztuje dokładnie? Orientuje się ktoś?
pelna S1 kosztuje 11 funtuf. a pelna S2 kosztuje juz 22 funciaki. Jakarti byl w UK wiec napewno ma tych funtow troche jeszcze to nam zasponsoruje
ps. jakarti , mam dla ciebie myszke do laptopa. Jak sie ustawimy to ci ja dam i sobie posmigaszanjas - Wto 17 Paź, 2006 gramy dzisiaj? strick - Wto 17 Paź, 2006 jasne, znajdz serwer
No i nie wspomniałem o biegach, muszą być na manual, jęsli biegi nie są manual, to nie widać tych opcji o których wspominam.anjas - Wto 17 Paź, 2006 aaaa... ja gram na automacie
Jak kupie kierownicę to pogram w manualu.
Dzisiaj grało mi się zajebiście - strzeliłem tylko kilka dachów a większość wyścigów dojechałem
Pobiłem też moją życiówkę - najpierw na 1.37.45 a potem na 1.36.53!!!! (Strick, Peter i miła koleżanka Petera - Asia, świadkami)
Podoba mi się ta gierka, naprawdę...
... a teraz lecę układać życie rodzinne, bo czuję, że przez tą gierkę może zakuleć