To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - LFS -Gramy cos ??

strick - Pon 16 Paź, 2006

Też tak na początku miałem! Ale po kilku wyścigach poszło! Staraj sie dalej Michał!
Dariano - Pon 16 Paź, 2006

Ja dzis upalalem caly wieczor nawet calkiem przyzwoicie mi szlo moja zyciowka narazie 1:37:60 tylko gorzej z systematycznoscia mam spore wachania mieczy okrazeniami raz jest ok a lada moment moge nawet dacha jebnac :DD D fajnie sie gralo dzis bylo nas chyba ze 4 w pewnej chwili :) dzieki za gre panowie :)
Loko - Pon 16 Paź, 2006

Widze żę się panowie ostro zajawiliście :)

Przypomniało mi się pare praktycznych rad, nie pamietam jak jest ustawione standardowo, ale po pierwsze abs ma być stanowczo wyłączony!!! to podstawa.

A po drugie są w opcjach dwie pozycje chyba to się nazywa "przygazóka przy zmianie biegu w dół" i to ma być włączone, a druga to "odciecie przy zmianie w góre" i to ma być wyłączone.

anjas - Wto 17 Paź, 2006

a ja poprawiłem życiówkę na 1.38.05, a więc minimalnie szybciej niż strick :)

niestety też nie miałem wczoraj dobrego dnia - prawie żadnego wyścigu nie ukończyłem. Albo mnie ktoś rozwalił, albo strzeliłem dacha i musiałem jechać do boksu...

Ale dzisiaj poćwiczę :)

strick - Wto 17 Paź, 2006

No to Anjas masz jeszcze co gonić! Ja jeszcze wczoraj z Piotrkiem jeździłem i wyktciłem troche gorszy od Dariano 1.37.77 :D
Mieliśmy nałatać wszyskim z Dariano i trzymać sie razem! Ale na jednym zakręcie zaczął wcześniej hamowac i wjechałem mu w pupcie :D

Dariano - Wto 17 Paź, 2006

To ja opowiem moje wrazenia. Jechalem sobie za anjasem systematycnie odrabialem strate cm po centymetrze no i na parti 3 zakretow anjas strzelil przepieknego dacha tak tak anjas nie trzyma cisnienia :DDDD cos tam sciemnial ze eM do niego dzwonil ale ja mu nie wierze :) ))

A Strick to jest dopiero ziom :D wymyslilem chytry plan "jadziemy we dwoch i bedziemy sobie pomagac mielismy wysadzac kolesi ale, strick po najdluzszej prostej dohamowal swoja sztuke na moim GTI i zwiedzalem piekny kopny piasek :D fajna ta gierka jest :)

anjas - Wto 17 Paź, 2006

:D :D :D
syndrom saxoruleza - nie trzymanie ciśnienia :D

a gierka jest miodzio!

Jak można kupić pełną wersję i ile kosztuje dokładnie? Orientuje się ktoś?

[ Dodano: Wto 17 Paź, 2006 ]
Loko napisał/a:
rzypomniało mi się pare praktycznych rad, nie pamietam jak jest ustawione standardowo, ale po pierwsze abs ma być stanowczo wyłączony!!! to podstawa.

A po drugie są w opcjach dwie pozycje chyba to się nazywa "przygazóka przy zmianie biegu w dół" i to ma być włączone, a druga to "odciecie przy zmianie w góre" i to ma być wyłączone.

gdzie to się ustawia, bo nie mogę znaleźć? :(

Michał - Wto 17 Paź, 2006

kurde, macie zryte psychy,heheheh !!!!
dzisiaj mam czas wiec biore sie do ostrego treningu !! Dariano !! normalnie szok 1.37 !!!! zajebisty czas !! lepiej jedzij w okolicch 1.39 ale systematycznie ;)
za jakies 2 tygi stawiam serwer na neo 1024 to bedziemy miec wlasny !!

Cytat:
Jak można kupić pełną wersję i ile kosztuje dokładnie? Orientuje się ktoś?

pelna S1 kosztuje 11 funtuf. a pelna S2 kosztuje juz 22 funciaki. Jakarti byl w UK wiec napewno ma tych funtow troche jeszcze to nam zasponsoruje :D

ps. jakarti , mam dla ciebie myszke do laptopa. Jak sie ustawimy to ci ja dam i sobie posmigasz

anjas - Wto 17 Paź, 2006

gramy dzisiaj? ;)
strick - Wto 17 Paź, 2006

jasne, znajdz serwer :D

[ Dodano: Wto 17 Paź, 2006 ]
©®©DEMO#1 ten sam co wczoraj! Jak co to sms 601484040

anjas - Wto 17 Paź, 2006

włączę się za jakąś godzinkę :D

ja gram
bede tam od reraz siedzial
halla !! :D

Loko - Wto 17 Paź, 2006

anjas napisał/a:

gdzie to się ustawia, bo nie mogę znaleźć? :(

Wchodzisz w opcje, potem w gracz i tam to jest.

No i nie wspomniałem o biegach, muszą być na manual, jęsli biegi nie są manual, to nie widać tych opcji o których wspominam.

anjas - Wto 17 Paź, 2006

aaaa... ja gram na automacie :)
Jak kupie kierownicę to pogram w manualu.

Dzisiaj grało mi się zajebiście - strzeliłem tylko kilka dachów a większość wyścigów dojechałem :)

Pobiłem też moją życiówkę - najpierw na 1.37.45 a potem na 1.36.53!!!! (Strick, Peter i miła koleżanka Petera - Asia, świadkami) :D

Podoba mi się ta gierka, naprawdę...

... a teraz lecę układać życie rodzinne, bo czuję, że przez tą gierkę może zakuleć :D