Bad-i - Wto 12 Gru, 2006 moim zdaniem ten 106 Maxi to po Marcinie Laskowskim z rallycrossu, tym bardziej ze Muchy maxi byla srebrna w srodku i na zewnatrz a tutaj nawet srodek jest czerwony.Jaco707 - Wto 12 Gru, 2006
DeeS staliśmy obok siebie na Cytadeli, a później chyba razem odjeżdzaliśmy stamtąd, ale wtedy nie skojarzyłem że to twoje auto. Przed Karową widziałem też twojego saxiaka, stał obok mazowieckiej ?DeeS - Wto 12 Gru, 2006 hmm byc moze ale ja nie bardzo kojarze, mazowiecka to jest ulica pod jakims hotelem ? bo tam zaparkowalem kolo przystanku. Jaco707 - Wto 12 Gru, 2006
DeeS napisał/a:
hmm byc moze ale ja nie bardzo kojarze, mazowiecka to jest ulica pod jakims hotelem ? bo tam zaparkowalem kolo przystanku.
Możliwe, że jest tam jakiś hotel Ogólnie to ma bank widziałem twoje saxo DeeS - Wto 12 Gru, 2006 No to super:) Jeszcze nie przerejestrowalem ... strick - Wto 12 Gru, 2006 Dalej jeździsz na SMI....?DeeS - Wto 12 Gru, 2006 w tym tyg przerejestrowuje strick - Wto 12 Gru, 2006 Zostaw sobie tak na stałe DeeS - Wto 12 Gru, 2006 ee:) juz mi sie znudzilo ;]strick - Wto 12 Gru, 2006 Ciekawe czy mógłbyś zostawić te numeryszymlorek - Wto 12 Gru, 2006 o ile mi wiadomo - Nie chyba że auto jest w tym samym wydziale komunikacji przerejstrowywane wtedy blachy mogą zostać z tego co pamiętam polll - Wto 12 Gru, 2006
szymlorek napisał/a:
o ile mi wiadomo - Nie chyba że auto jest w tym samym wydziale komunikacji przerejstrowywane wtedy blachy mogą zostać z tego co pamiętam
dokladnie tak jest jesli jest nawet to samo województwo a inny powiat to tez blachy sie zmienia DeeS - Śro 13 Gru, 2006
pare fotek latajacego saxo
Oczywiscie fotki nie sa moje. Zapozyczone z autoklubu.Bad-i - Śro 13 Gru, 2006 jak co roku znajdzie sie jeden taki odwazny ktory mysli "a moze sie uda" Dariano - Śro 13 Gru, 2006 Kurwa niezly baran niech sobie skoczy z gornego parkingu GM ciekawe jakie beda obrazenia :570: