Michał - Śro 25 Mar, 2009 mam pytanie
em znalazł takiego posta
http://forum.hothatch.org...p=211277#211277
czy jest możliwośc wrzucenia na www opisu przyciemniania lamp ?k-mart - Śro 25 Mar, 2009 jest taka mozliwosc.Michał - Śro 25 Mar, 2009 jimmi, masz foty z tego dnia ??k-mart - Śro 25 Mar, 2009 mysle ze wlasnie jimek je maAnonymous - Śro 25 Mar, 2009 chyba u mnie w pimpie sa, powinno byc w spisie trescianjas - Czw 26 Mar, 2009 Wrzuciłem na stronkie krótkie info o golfie VI GTI z fajnymi zdjęciami
Mam w zanadrzu jeszcze kilka fajnych podełanych do mnie rzeczy. Będę je ogarniał w miare możliwosci czasowych...
W każdym razie, zdradzając trochę tajemnicy:
- w najblizszym czasie zacznie sie pojawiac seria porad prof. Chrzanka!
- dostałem listę filmów do wstawienia... fajnych filmów
- na swoją kolej czeka jeden "test" niezwykle interesującego, przepięknego i dającego ogromną frajdę z jazdy HotHatcha
- liczę na poradnik Michała - jak zrobić czarne lampy
- i wiele, wiele innych... 106 - Czw 26 Mar, 2009 super!!
czy jest szansa zeby w glownym, gornym menu zlinkowac forum?anjas - Czw 26 Mar, 2009
106 napisał/a:
super!!
czy jest szansa zeby w glownym, gornym menu zlinkowac forum?
ale o co chodzi? przecież jest
(że też wcześniej na to nie wpadłem...)106 - Czw 26 Mar, 2009
sorry nie zauwazylem wczesniej
raz jeszcze najmocniej przepraszam mi - Czw 26 Mar, 2009
anjas napisał/a:
- na swoją kolej czeka jeden "test" niezwykle interesującego, przepięknego i dającego ogromną frajdę z jazdy HotHatcha
No - wreszcie! To może od razu ikonka stosowna w pasku na przeglądarce: Michał - Czw 26 Mar, 2009 martin.h - Czw 26 Mar, 2009 Jak znajdę chwile czasu to wystrugam tekst o 106 Rallye.pP - Czw 26 Mar, 2009
anjas napisał/a:
dostałem listę filmów do wstawienia... fajnych filmów
właśnie filmy ze "startu" bym przerzucił do prawie pustego działu "FILMY"anjas - Nie 29 Lis, 2009 na stronie pojawił się nowy, bardzo ciekawy artykuł - test fiesty ST
Polecam Jaco - Nie 29 Lis, 2009 Film o Clio nie działa...