Michał - Sob 02 Cze, 2007 dokladnie, ciagle nie moge odzałowąc przemusiaVlodarsky - Sob 02 Cze, 2007 głowa do góry !! napewno się coś znajdzie co spełni twoje wymogi !!Michał - Sob 02 Cze, 2007 prośba do ludzi z kato.
Tu popatrz jaki okaz, albo jest to idealna mistyfikacja, albo naprawde idealny okaz tej hondziny.
Pod maską wszystko usyfione i ukurzone, tak jak powinno być w hondzie, bo właściciel pewnei pierwszy raz od 1997 otworzył maske zeby zrobić zdjęcie Korek oleju i bagnet to jedyne dwie nieukurzone rzeczy pod maską.
Z zewnątrz wygląda idealnie, w środku tak czysto ze mógłbym jesć z podłogi, nawet w bagażniku czyściutko.
Opis tez idealny, zona do pracy i spowrotem, pierwszy właściciel od samego początku!!!
Jedyny mankament to cena, no ale jeśli to wszystko prawda to za taki stan chyba warto.Janusz - Sob 02 Cze, 2007 Nawet blachy ma stare..:D moze byc ciekawa..:Dnox - Sob 02 Cze, 2007 Michał jak mnie ładnie poprosisz to moge pojechać ją zobaczyć i zmierzyć miernikiem lakieru .Jakarti - Nie 03 Cze, 2007 dla mnie to wszystko dziwnie wyglada.. caly samochod piekny, a silnik taki zasyfiony... strange Rudello - Nie 03 Cze, 2007 jezeli jezdzila nim kobitka to calkiem logiczne. Nie zaglada pod maske, a czysty musi byc tam gdzie widzi ona i wszyscy czyli karoseria.Michał - Nie 03 Cze, 2007 nigdy nie kupie samochodu od kobiety.
Moja siora dobry przykład. Nie wiedziała ostatnio ze olej sie wymienia i jedziła na jedyn w uhj czasu .... saxo kupiłem od baby. Tony zabawek w srodku, kwiatków itd. A syf taki ze głowa mała ...carlose - Nie 03 Cze, 2007 masz racje, nie wiem wogóle dlaczego uważa się że auto od "OD KOBIETY" to super auto, moim zdaniem wręcz przeciwnie, oczywiście nie obrażając płci przeciwnej na forum bo są wyjątki, ale bardzo często kobiety do spraw mechaniczny podchodzą z lekkim duchem, zaś facet przynajmniej jakoś dba :564:dzik - Pon 04 Cze, 2007 Od kobiety nie kupie, kiedys mnie rozwalil tekst:
"
- kiedy olej zmieniany?
- nic nie zmienialam bo sie nie psulo
"Michał - Pon 04 Cze, 2007 moje saxo dostaje drugie zycie.
Narazie piekne owe buty, oz takie jak miał darek tyle ze grafitowe, napewno nowa opona , b6 na przód.
Chyba dobrej osobie go sprzedałemLoko - Pon 04 Cze, 2007 No i slyszałem ze za tydzień jedzie pierwszego kjs.Marek23 - Pon 04 Cze, 2007 Michał, to Ty teraz bez auta?Anonymous - Pon 04 Cze, 2007 Witam wszystkich!
To ja kupiłem opłakiwane tutaj Saxo.
Zaczynam od drobnych zmian w aucie - Bilstein B6, Superturismo GT, Yokohama A539, nowy wydech. Mam w związku z tym do sprzedania alusy i układ wydechowy Magnex-a z samochodu Michała - wystawiłem w ogłoszeniach. Sorry, że zaczynam obecność na forum od serii ogłoszeń - tak wyszło