Anonymous - Wto 09 Paź, 2007 Hmm. Chcialem jedynie wspomniec, ze na "GP Lodzi" pare dni temu byle saxo Michala spuscilo ostry wpier.. reszcie konkurencji. Jakis tam Wasz faworyt mial sytuacje naprostowac i nauczyc chlopaka pokory - "cus nie wydalo" k-mart - Wto 09 Paź, 2007
Ref napisał/a:
Jakis tam Wasz faworyt mial sytuacje naprostowac i nauczyc chlopaka pokory - "cus nie wydalo"
nie zrozumialem - mozesz rozwinac??Loko - Wto 09 Paź, 2007
Ref napisał/a:
Hmm. Chcialem jedynie wspomniec, ze na "GP Lodzi" pare dni temu byle saxo Michala spuscilo ostry wpier.. reszcie konkurencji. Jakis tam Wasz faworyt mial sytuacje naprostowac i nauczyc chlopaka pokory - "cus nie wydalo"
Po pierwsze, to widziałeś tam kogoś od nas?
Po drugie to zajecia drugiego miejsca w klasie i 12 w generalce, nie nazwał bym ostrym spyszczeniem wpier konkurencji, nieprawdaż?
Słąbo cos z twoimi informacjami
Wiec nastepnym razem jak bedziesz chciał coś fajnego napisać to dokłądneij sprawdź.Anonymous - Wto 09 Paź, 2007 Po pierwsze, to widziałeś tam kogoś od nas?
Doszly mnie jedynie sluchy co sie dzialo, wiec chcialem zweryfikowac
Po drugie to zajecia drugiego miejsca w klasie i 12 w generalce, nie nazwał bym ostrym spyszczeniem wpier konkurencji, nieprawdaż?
Doszly mnie jedynie sluchy, ze jakis Wasz znajomy mial mu pokazac jak sie jezdzi, niestety zajal miejsce daleko za nowym wlascicielem Saxo Michala
Słąbo cos z twoimi informacjami
Nie sluchalem uwaznie, zweryfikowac chcialem
Wiec nastepnym razem jak bedziesz chciał coś fajnego napisać to dokłądneij sprawdź.
Czytaj wyzej. Loko - Wto 09 Paź, 2007 No to jeszcze mozesz sie przyjżeć jakie fury były tą ostrą konkurencja w klasie audi 80, lanos, sej, corsa a, swifty 1.3, mazda 323 same auta z najwyższej półk k-mart - Wto 09 Paź, 2007
Ref napisał/a:
ze jakis Wasz znajomy
ale o kogo chodzi??
bo tylko to mnie interesujeMarek23 - Wto 09 Paź, 2007
Cytat:
:D audi 80, lanos, sej, corsa a, swifty 1.3, mazda 323 same auta z najwyższej półk
Wow , koleś z saxo musi strasznie szalec... Nawet lanosa wyjal :570:saxorulez - Wto 09 Paź, 2007 kto tam był i przegrał? przyznać sie?Anonymous - Wto 09 Paź, 2007
Ref napisał/a:
Doszly mnie jedynie sluchy
Doszly mnie jedynie sluchy,
Nie sluchalem uwaznie,
Czytaj wyzej.
no to kolego masz juz niezły spot wyborczy :546:
dobre dobre Vlodarsky - Wto 09 Paź, 2007 jak narazie to nie wiadomo kto tam był nawet ja nie...Niemy - Wto 09 Paź, 2007 kolego Ref jesli "doszly Cie tylko sluchy" to dowiedz sie wiecej nastepnym razem i przedstaw caly obraz sytuacji, a nie uprawiasz tu jakis populizm, bo niektorzy dalej nie wiedza o co chodzi i co chciales nam przekazac
i co to znaczy "cus nie wydalo" :566:Dariano - Wto 09 Paź, 2007 Przekaz kolegi Ref tez jest dla mnie niezrozumialy. I ja osobiscie odbieram go jako atak na nasz klub poniewaz nikogo nie bylo od nas w tej lodzi "chyba ze ktos byl i rzucal rekawice" przyznac sie!! moim faworytem w klubie
Jest Marek23. Teraz sie przyznaj byłeś tam ??!! Nic nie kumamDariano - Wto 09 Paź, 2007 A moze powiedział ci to własciciel pomichalowego saxo , To wtedy juz by mi sie zgadzalo, a jak tak bylo to koło ch.uja mi lataja jego teksty dla mnie ten koles jest zwyklym chamkiem bez kultury.Anonymous - Wto 09 Paź, 2007 Niemy - bardziej zrozumiale.
Slyszalem gdzies, nie wiem niestety od kogo, ze nowy wlasciciel saxo michala pojechal bardzo dobrze na GP Lodzi - zajmujac 2 miejsce w klasie i 12 w generalce.
Przed nim dojechala jedynie jakas Honda Civic, a na 3 miejscu uplasowal sie Pawel Janus w saxo od adamanta.
Marcel - Pytam Was bo jestescie lepiej poinformowani, nie wiem po co ta zlosliwosc.
Dariano - Atak ? litosci, po co i dlaczego ?
Czy moze po tym poscie planujecie na mnie masowa nagonke, dowiem sie, ze mam smierdzacy oddech i chodze w sandalach ?Anonymous - Wto 09 Paź, 2007
Ref napisał/a:
Slyszalem gdzies, nie wiem niestety od kogo, ze nowy wlasciciel saxo michala pojechal bardzo dobrze na GP Lodzi
Marcel - Pytam Was bo jestescie lepiej poinformowani, nie wiem po co ta zlosliwosc.
Dariano - Atak ? litosci, po co i dlaczego ?
Czy moze po tym poscie planujecie na mnie masowa nagonke, dowiem sie, ze mam smierdzacy oddech i chodze w sandalach ?
Kolego to ty tutaj jakies dziwne rzeczy wypisujesz opierajac sie na jakis niepełnych informacjach ktorych sam nie jestes pewnie i nie wiem w sumie czego sie spodziewałes piszac swoje posty, jak nierozumiesz NASZEGO KLUBOWEGO "zdziwienia" to przeczytaj raz jeszcze co piszesz