Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Auto na codzień do 15 000 PLN
saxorulez - Czw 30 Sie, 2007 jasne jasne..
ja bym szukał DTi bo wiem ze to niezawodny silnik, u ojca w firmie było Kangoo i bardzo fajnei mi sie tym brykało czasami. 1.4 nie palił za dużo i nawet jakos się odpychał - jedyn rzecz która sie wysrałą to uszczelka pod głowicą a tak autko 120 k km i poza eksploatacyjnymi o nic nie było żle.
Uszczelka poszła bo auto yużywane było kupione i wcześniejszy właściciel zapomnaił uzupełnić płyn.. lub miał go za mało i autko się troche grzało..gaugan - Czw 30 Sie, 2007 lecielismy kiedys ze strzalami do Austrii kangoo diesel, ale to bylo 1.9(?). swietnie sie jechalo, tylko jak temperatura spadla do -20stC to byla ta mega zima co zasypalo kraj) to ciezko bylo nagrzac pake, jechalismy w kurtkach :552:
pzdrqbus - Czw 30 Sie, 2007 mamy w firmie kangoo 1.5 dci... ok 140 kkm przejechane i non stop sie cos psuje, to wspomaganie, to przepustnica, to turbinka nie laduje to cos tam i costam jeszcze. generalnie jeszcze rok temu bylo to super auto, odpycha sie fajnie, realne spalanie na poziomie 6 litrow, ponizej 5 sie nam nigdy nie udalo, wygodne, klima... tylko te awarie saxorulez - Czw 30 Sie, 2007 aha.. to dzięki
coś czuje ze skończę z japoniąKonradMK - Pią 31 Sie, 2007
saxorulez napisał/a:
aha.. to dzięki
coś czuje ze skończę z japonią
yeaaah łuki, finish it, finish the motherfucker dzik - Sob 01 Wrz, 2007 Teraz dopiero na watek trafilem.
Gratki!!!!!!
Jakas moda ostatnio, w robocie wszyscy u mnie rodza saxorulez - Sob 01 Wrz, 2007
dzik napisał/a:
w robocie wszyscy u mnie rodza
ale to nie przez dziecko panowie.. ot potrzeba posiadania dużej fury mi sie zrodziła Anonymous - Wto 18 Wrz, 2007 mi tez jeszcze przy jednym dziecku yaris daje rade z paka na suficie ale przy drugim bedzie trzeba pomyslec
nad jakas octavia II kombi 580litrow bagaznik dzik - Wto 18 Wrz, 2007
qbus napisał/a:
mamy w firmie kangoo 1.5 dci... <ciach> to przepustnica
Ciekawa konstrukcja byla tego diesla saxorulez - Wto 18 Wrz, 2007 decyzja zapadła...
more info soon FreeMan - Wto 18 Wrz, 2007 a ja juz wiem, ale nie powiem.
mozecie mnie nawet kołem drewnianym łamac i rozciagac, a ja nie puszcze pary z ryjka pcs - Wto 18 Wrz, 2007
saxorulez napisał/a:
decyzja zapadła...
more info soon
ale fiat doblo 1.2 benzyna czy logan kombi 1.4 w koncu?szymlorek - Wto 18 Wrz, 2007 renault thalia 1.2 lpg saxorulez - Wto 18 Wrz, 2007 moze zgadujcie kolor najpierw...Misiek_lbn - Wto 18 Wrz, 2007 bordowy