To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Narty

Bad-i - Czw 07 Lut, 2008

Marek23 napisał/a:
Freeman, pamietaj o rozgrzewce przed jazda... Dobra rada. Postaraj sie najpierw lekko rozruszac, potem troche szybkiego biegu, pare podskokow, tak by tetno Ci skoczylo. Dzieki temu pozniej Twoj poziom koncetracji bedzie o wiele wiekszy.

po spotkaniu ze mna to On bedzie klina potrzebowal :D

FreeMan - Czw 07 Lut, 2008

tak taaaaaaaaaaak, napewno..... Ze niby duzy moze wiecej ??

Zebys sie nie zdziwil, bo pić to trzeba umić !!!!

Bad-i - Śro 12 Mar, 2008

Panowie, planuje kolejny wyjazd na narty. Mam zamiar wyskoczyc gdzies na 3 dni jazdy (przyblizony termin to 3-6 Kwietnia).

Mam dwie opcje albo samolotem do Zurichu i do ziomala do Verbier albo samochodem (gdzies blizej do Austrii). Jakie kurorty mozecie polecic tak w okolicach Salzburga (tak zebym mial samochodem okolo 1000 km z Warszawy)

Anonymous - Pon 17 Mar, 2008

Jeśli chodzi o narty w okolicy Salzburga to:
Zauchensee- trasy narciarskie w Zauchensee należą do najbardziej urozmaiconych i najtrudniejszych w całym Salzburger Sportwelt. Moja rodzina jeździ tam co roku i bardzo sobie chwalą to miejsce.
Saalbach-Hinterglemm-Leogang - bardzo sympatyczne miejsce ^_^
Bad Gastein
Obertauern
w tych dwóch ostatnich nie byłem ale też słyszałem, że są godne polecenia

Bad-i - Pon 17 Mar, 2008

masz jakies namiary na ta pierwsza miejscowke - w pozostalych juz bylem :D

niedługo postaram się coś załatwić

o to jak byłes w Bad Gastein to weź coś napisz jak tam jest ;D

Bad-i - Pon 17 Mar, 2008

dokladnie bylem w Bad Hofgastein ale to ta sama dolina i miejscowosci oddalone od siebie o 5 minut skibusem. W dolinie Gastein masz trzy/cztery gory na ktorych jezdzisz. Bylem tam juz chyba 4 razy i do tej pory mam wrazenie ze nie znudzily mi sie ich trasy. Najbardziej wymagajace warunki panuja na Sportgastein, jedna gora z 5 trasami ale dosc wymagajacymi - problemem moze byc czesty wiatr (wtedy zamykaja gondole)

Schlossalm - 2 gory zaraz przy Bad Hofgastein - rewelacja. Trasy typowo alpejskie a takze ponizsze odcinki w lesie ;)

Do tej trzeciej gory dojezdzasz ski bussem ale jest to bardzo blisko. Warunki narciarskie takze OK. Jezeli chodzi o miasteczko to zdecydowanie polecam Bad Hof i apartament zamiast hotelu. Super warunki, dobre ceny, same centrum i 200 metrow od gondoli.

Na miejsce z Warszawy masz 1090 KM (sprawdzone kilka razy :D ) - jezeli wyjedziesz o dobrej godzinie to mozesz tam dojechac w 11 godzin nie przekraczajac 130 km/h :D

Powiem szczerze, że brzmi dość zachęcająco, trzeba będzie się tam wybrać jakoś w następnym sezonie. Dzięki za info

a co do Zauchensee to mieszkali tutaj i podobno nie narzekali ;D
http://www.kaelberloch.at

KonradMK - Pią 09 Sty, 2009

kilka fotek z grudnia 2008 w Zakopanem i okolicach:

Bad-i - Pią 09 Sty, 2009

he he ostatnia fotka niszczy, dobrze ze k.u.r.w.a. tych nart na stole nie położyli
Michał - Pią 09 Sty, 2009

kondzia szpanik na narcioszkach :)

Bad-i napisał/a:
he he ostatnia fotka niszczy, dobrze ze k.u.r.w.a. tych nart na stole nie położyli

od zajebania ruskich było a to swołocz straszna :D

Michał napisał/a:
kondzia szpanik na narcioszkach :)

tym razem nie nagrałem żadnego onboarda niestety, a szkoda bo było kilka momentów :D

Anonymous - Pią 09 Sty, 2009

szkoda,ze juz po swietach i twoich urodzinach bo wlasnie mam piekny pomysł na prezent :rotfl:

Eeee urodziny mam 22 stycznia :D

ale raczej nie będzie imprezy

Bad-i - Sob 10 Sty, 2009

KonradMK napisał/a:
Bad-i napisał/a:

od pomylony ruskich było a to swołocz straszna :D

ale narty normalnie wszedzie leża - ale nie tylko w Polsce kradna. Znajomemu w grudniu jak pojechal do Madonny to zakosili nowki rossignola :( (na 99% tez polacy)