http://moto.allegro.pl/it...per_s_line.htmlCHRZANEK - Śro 17 Paź, 2007 Super - tylko czy nie za maly ???
Anjas taka prośba, bo powiedzialeś że kombi a z czasem hatchback, lub hatchback a z czasem kombi.
Kombi wiadomo, ma być pakowne, wygodne itp itd
A co oczekujesz od hatcha? Skoro wymienileś swifta Gti (fajne auto) to dla mnie to tak troche powtórka z yarisa. Miniaczek, mimo że to najbardziej efektowne autko z dotychczas wymienionych tez raczej do duzych hatchów nie należy.
Więc co to ma być - ten hatchback ???anjas - Śro 17 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Więc co to ma być - ten hatchback ???
albo hatchback albo kombi
Potrzebuje i tego i tego. Ale najbardziej potrzebuje w tym roku kosztów bo inaczej podatki mnie zjedzą.
Wolalbym zeby hatch byl dosc wygodny, wiec swift srednio mi tu pasuje, ale podoba mi sie, wiec wzialem go wstepnie pod uwage.CHRZANEK - Śro 17 Paź, 2007 No to swift i niestety miniaczek chyba są troszke przymale ...
Wracamy do punktu wyjscia:
-C4
-Corolla
-GolfV
-Focus
-Civic
-Clio
i... to koniec już ???
a Astra OPC - w sumie wygodne auto ???
I w budżecie byś sie chyba zmieścil...Anonymous - Śro 17 Paź, 2007 a moze taki civic sedanik?
to jest wersja usa ale swiatlami sie tylko rozni od europejskiej
anjas - Śro 17 Paź, 2007 Panowie, dzięki za propozycje, ale na razie mam już upatrzonego typa
Samochodów do sprzedania wydaje się być sporo, ale jak się bliżej przyjrzeć to ich stan i przeszłość bardzo często są podejrzane.
Na razie kieruję swoje plany na nowy samochód. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.CHRZANEK - Śro 17 Paź, 2007
anjas napisał/a:
Na razie kieruję swoje plany na nowy samochód. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.
Brawo !!!
Nie pytam. Czekam.
Choć ciekawość mnie zżera...Michał - Śro 17 Paź, 2007 eeee
nie kupi c4 vtsa Niemy - Czw 18 Paź, 2007 cos mi sie wydaje ze bedzie nowy sporcik ps - Czw 18 Paź, 2007 Chyba tak, bo Veyron to jednak nieprkatyczny je anjas - Czw 18 Paź, 2007
ps napisał/a:
Chyba tak, bo Veyron to jednak nieprkatyczny je
a wziąłbym, tylko ten mały bagażnik Vlodarsky - Czw 18 Paź, 2007 spokojnie Panowie...ps - Czw 18 Paź, 2007 uuuuuu - czyli jednak c4 Michał - Czw 18 Paź, 2007 hahahaha
Logan w kombi ?anjas - Czw 18 Paź, 2007